LuckyVladano 5073 Napisano Februar 26, 2019 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Vracarac, na njigovom sajtu sa ekstenzijama.de .at .fr .it i ostalim se cene prikazuju sa uracunatim njihovim PDV-om, na .eu su cene bez poreza. U radnjama se roba prodaje UVEK sa porezom, na kupcu je da ako moze povrati bar deo njega (ono overavanje formulara u radnji i na granici itd). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusantomic 90 Napisano Mart 6, 2019 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS Dakar 2005. Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, jel može još jednom broj Sekule, ja sam probao na onaj iz prvih postova ali nema Viber ni Whatsapp, a sms nije ništa odgovorio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Gsr 92 Napisano Mart 6, 2019 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Asanja (Srem, Obedska bara) Motocikl: Honda Vfr 1200xd Prijavi odgovor kao problematičan Sekula je legenda, inace covek vozi kombi, bavi se prevozom, tako da nije u mogucnosti uvek da se dopisuje prilikom voznje.. Ali cim je u mogucnosti javi se.. Odatle potice ono njegovo *OK* Porucivali smo iz moto kluba robe po 700-800e, nikad nije bilo problema.. Postoji cak mogucnost zamene robe.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Mart 6, 2019 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Radi ovaj broj iz prethodnih postova. U subotu mi je tražio adresu smsom i poslao poštom, znači da je bio u zemlji. Naručivanje kao što su kolege opisale preko vibera. Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pismiga 20 Napisano Mart 6, 2019 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Negotin Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan da li je neko zamenio robu koju mu je Sekula doneo ,tj da li postoji mogucnost da zameni za velicinu u koliko neodgovara? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1187 Napisano Mart 6, 2019 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan upravo sam narucio i dobio o.k 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1187 Napisano Mart 8, 2019 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je najbrze do sad, Sekula poslao poruku kaze stiglo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11756 Napisano Mart 21, 2019 Drug član, 1294 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Dobar je Sekula,ali je malo i bezobrazan-nikad nece ni da ga castis ni da popije pivo,mi sremci mu redovno pravimo sacekuse u Jarku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
elprogramero 26 Napisano April 9, 2019 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Srbija Motocikl: CBR 900 RR Fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, ima li mozda neko informaciju o nedavnoj dostavi od Sekule? Porucio sam neke stvarcice, a ne bih da smaram coveka i da ga zovem (nikako). Dogovorili smo se i odgovorio je sa cuvenim "OK" i sve je dogovoreno, ali posle porudzbine mi ne odgovara na pitanje kada okvirno da ocekujem robu. Ako neko ima informaciju bilo bi super ako bi imao volje da podeli kako bih okvirno znao sta/kada/kako da ocekujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12978 Napisano April 9, 2019 Ne silazi, 7423 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Čekaj i uživaj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rodic_ru 46 Napisano April 9, 2019 U prolazu, 95 postova Lokacija: Ruma Motocikl: Suzuki SV650, Honda VFR 800 Vtec. Prijavi odgovor kao problematičan Ja cekam dva meseca. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare_FZ 61 Napisano April 9, 2019 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Iščekivanje je najgore, da kaze biće za 3 meseca, lakše bi mi bilo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
elprogramero 26 Napisano April 9, 2019 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Srbija Motocikl: CBR 900 RR Fireblade Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, rodic_ru said: Ja cekam dva meseca. 1 minute ago, Mare_FZ said: Iščekivanje je najgore, da kaze biće za 3 meseca, lakše bi mi bilo... Daj ne zezajte? Pa ja sam imao nadu da mi stigne oprema do narednog TD tj. 21. Aprila? Da ne bih vozio opet u tekstilu. Nije valjda to bas tako? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare_FZ 61 Napisano April 9, 2019 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ne kažem da će toliko potrajati, nego bi meni bilo lakše i toliko, nego da ne znam uopšte kad će Daj ne zezajte? Pa ja sam imao nadu da mi stigne oprema do narednog TD tj. 21. Aprila? Da ne bih vozio opet u tekstilu. Nije valjda to bas tako? 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rodic_ru 46 Napisano April 9, 2019 U prolazu, 95 postova Lokacija: Ruma Motocikl: Suzuki SV650, Honda VFR 800 Vtec. Prijavi odgovor kao problematičan Kolega sa posla narucivao i stizalo sve u roku od desetak dana, ja sam izgleda baksuz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 10, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan U zadnjih 40 dana sam sigurno imao bar 2 isporuke od Sekule. Poruceno i stiglo 2 puta u tih 40 dana. Uglavnom cekam oko 7 dana. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 10, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Nesto tu kod tebe nije ok. Zovi ga, pitaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rodic_ru 46 Napisano April 11, 2019 U prolazu, 95 postova Lokacija: Ruma Motocikl: Suzuki SV650, Honda VFR 800 Vtec. Prijavi odgovor kao problematičan Pitao sam... i dalje cekam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6012 Napisano April 11, 2019 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nema robe u prodavnici, ceka da stigne pa ce doneti. Desilo se dosta puta da od 5 porucenih stvari donese 3 u roku od 10 dana, i onda za par dana zove da kaze da je stiglo i ostalo. Uvek sve ispostuje, cak sam jednom poslao pogresan kod, on zove i kaze da je kupio ali da nije to sto sam trazio, nego nesto drugo. Ja reko nema veze, daj, trebace! Kaze on, ne, vratim, pa uzmem sta si trazio. A uopste nije covek kriv sto sam ja zajebao sifru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1967 Napisano Maj 15, 2019 Drug član, 961 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan na zalost, primio danas ovu poruku od Sekule: "Zbog nemogucnosti odlaska u EU do 15.07.primoran sam do tada da stopiram sve porudzbine. Ako se ne snadjete do tada.mozete porucivati sve po starom.pozdrav" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko1995 891 Napisano Jun 3, 2019 Zainteresovan, 653 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS Adventure, Benelli TRK 502 X Prijavi odgovor kao problematičan Jel radi jos neko osim Sekule? Trebale bi mi bocne torbe za put na more, a dok su na popustu, znaci sto pre to bolje :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jun 3, 2019 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 11.4.2019. at 15:12, rodic_ru je napisao: Pitao sam... i dalje cekam Samo da znas da tu robu koju narucis kod Sekle mora i on da ceka dok stigne u Louis - Bec gdje on nabavlja, posto se desi da nemaju trenutno na stanju ( u magacinu ) to sto si narucio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rodic_ru 46 Napisano Jun 3, 2019 U prolazu, 95 postova Lokacija: Ruma Motocikl: Suzuki SV650, Honda VFR 800 Vtec. Prijavi odgovor kao problematičan @Branko Shvatio sam, roba je bila na popustu i ostao je samo jedan par i to ko zna gde... a i stopirane su sve porudzbine kako je napisao kolega pre par postova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano Jun 10, 2019 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Ima neko br od drugih ljudi koji donose osim Sekule? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1896 Napisano Jun 10, 2019 Zainteresovan, 637 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Izbegavajte Moto bunker sa fb Jako neozbiljni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...