symon 144 Napisano April 23, 2013 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: MK CRNA REKA Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Sekula je pravi , kako ti kaže tako i bude. Plus nema provizije... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sekula Sabac 266 Napisano April 23, 2013 U prolazu, 40 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Imajte u vidu da su kod nas neradni dani 01.-07.05.Smena snizenja je 28.04.Kurirske sluzbe ne rade.U Austriji su drzavni praznici 09. i 20.05.Tako da ce ceo maj biti problematican sa isporukama.Takodje krecu i voznje,a i mi imamo dusu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkKnight 33 Napisano Maj 9, 2013 U prolazu, 47 postova Lokacija: CG-PG Motocikl: GSXR-1000 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jednog rjesenja za louis.de kako da poručimo robu ali da ne plaćamo preko SWIFT-a tj. banke uz proviziju od 25e. Kad sam poslednji put naručivao iz Louis.de odrali su me u banci ko mladog majmuna za +25e provizije za slanje novca. Sad sam opet provjeravao na louis.de i oni i dalje ne primaju kreditne kartice ako je shipping vezan za Crnu Goru ili Srbiju. Da bi se ova provizija izbjegla idemo na shipito.com (već sam radio sa njima i 1/1 su). Oni imaju adresu kako u USA tako i u Austriji sa vašim imenom (Kad se registrujete) i za 8,5USD vam sve to prepakuju i pošalju gdje želite. Ovdje se ne oslobađamo VAT-a od 20% ali mislim da ima neka fora da sa kovertiranim računom preko ambasade se nešto odradi. To moram da još istražim i vidim da li je moguće.Do tada ovo kao opcija. Sad naručih čizme pa da vidimo koliko im treba da stigne sve to do nas. Jedna napomena. Da bi se registrovali i verifikovali na shipito.com traže vam sto nekakvih dokumenata i to traži malo živaca i vremena ali kad to odradite i dostignete bar 70% verifikovan račun sve ide glatko. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1956 Napisano Maj 9, 2013 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan ... Ovdje se ne oslobađamo VAT-a od 20% ali mislim da ima neka fora da sa kovertiranim računom preko ambasade se nešto odradi. To moram da još istražim i vidim da li je moguće. Do tada ovo kao opcija. Sad naručih čizme pa da vidimo koliko im treba da stigne sve to do nas. ... Da znas da ima zainteresovanih, nemoj da zaboravis da javis sta si otkrio. Oslobadjanje od VAT-a(PDV-a) bi umnogome pokrilo troskove slanja. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1956 Napisano Maj 9, 2013 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan ... Da bi se ova provizija izbjegla idemo na shipito.com (već sam radio sa njima i 1/1 su). Oni imaju adresu kako u USA tako i u Austriji sa vašim imenom (Kad se registrujete) i za 8,5USD vam sve to prepakuju i pošalju gdje želite. ... Sad gledao taj sajt i kada sam uzeo njihov kalkulator da izracunam troskove slanja u Beograd, malo mi se slosilo . Za paket od 3Kg, dimenzija 30x20x20cm cena je od 54-104$... Nema nama spasa, snalazicemo se do kraja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jun 4, 2013 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekome treba nesto iz LOUIS-a, neka mi sibne sifru prioizvoda na 061 255 6550, sutra ili najkasnije preksutra do podneva (mada mozda ostanem tamo i u petak). Cena ona iz kataloga. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Jul 4, 2013 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Jel prima neko porudzbine, ni Sekula ni Bera mi ne odgovaraju na poruke? Treba mi par stvari da stignu do 17og Jula, jel ide neko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragulj4 11 Napisano Jul 5, 2013 U prolazu, 29 postova Lokacija: Užice Motocikl: Yamaha tdr 125r, Honda Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan Jel prima neko porudzbine, ni Sekula ni Bera mi ne odgovaraju na poruke? Treba mi par stvari da stignu do 17og Jula, jel ide neko? Ja sam se čuo sa Sekulom poslednji put u utorak i utanačili smo za neku porudžbinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alien 603 Napisano Jul 6, 2013 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Jel donosi neko iz Poloa osim Bere (on se ne javlja na PP, verovatno je na putu)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sekula Sabac 266 Napisano Jul 6, 2013 U prolazu, 40 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Telefoni su iskljuceni u romingu uvek,PP poruke na putu ne otvaraju ni Sekula ni Bera,jer nemamo internet.Ako nisu dostupni danas,nazovite sutra.A obojica su bajkeri i nekad se voze sa drugarima. Takodje ovu temu ne koriste za reklamiranje. Zato,malo strpljenja,a robu porucujte ranije a ne 3 dana pred put. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mad_max0204 100 Napisano Jul 20, 2013 Svrati ponekad, 419 postova Lokacija: San Jose, CA Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19 Prijavi odgovor kao problematičan Ko donosi iz Louisa za koju kintu i kada je sledeca nabavka ako sada narucim neke stvarcice ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jul 21, 2013 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Sifre do 31.7 na SMS, vracam se 5-6 avg. Sve ostalo isto kao u postu gore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chiza 42 Napisano Avgust 10, 2013 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: Z1000 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se zahvalim Lucky-ju na lepoj saradnji. Sto narucih i i dobih. Hvala jos jednom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mad_max0204 100 Napisano Avgust 13, 2013 Svrati ponekad, 419 postova Lokacija: San Jose, CA Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19 Prijavi odgovor kao problematičan Lucky isporucio dogovoreno. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slavisa978 104 Napisano Avgust 14, 2013 дипл.инж.саобраћаја, 157 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Lucky je prva liga, sve isporuceno na vreme i po dogovoru! Hvala puno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
novajlija064 4 Napisano Octobar 7, 2013 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin RD03 Prijavi odgovor kao problematičan Ko kad ide u Louis nabavku da znam do kad imam vremena da se smislim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slavisa978 104 Napisano Octobar 7, 2013 дипл.инж.саобраћаја, 157 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan molim clana Lucky Vladana da oslobodi sanduce za pp jer ne moze da primi vise nijednu pp. hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Octobar 8, 2013 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Uuuupssss, evo idem da brisem stare. SORRY !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Octobar 15, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan drugari, aj da pitam ovde da ne pokrecem novu temu ako ne budem morao. Zanima me jel imao ko iskustva sa onim Rothewald alatom sto se prodaje u luisu i kakvi su utisci naravno?!?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slavisa978 104 Napisano Octobar 15, 2013 дипл.инж.саобраћаја, 157 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan skroz korektno ... radi posao, nije za neko ozbiljnije i cesce izrabljivanje ali za potrebe "sam svoj majstor" radi posao ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragulj4 11 Napisano Octobar 22, 2013 U prolazu, 29 postova Lokacija: Užice Motocikl: Yamaha tdr 125r, Honda Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje : Kojoj velicini odgovara br54? U pitanju je Held jakna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10630 Napisano Octobar 22, 2013 Hronični Motociklopata, 7374 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje : Kojoj velicini odgovara br54? U pitanju je Held jakna. XL Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragulj4 11 Napisano Octobar 23, 2013 U prolazu, 29 postova Lokacija: Užice Motocikl: Yamaha tdr 125r, Honda Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje : Kojoj velicini odgovara br54? U pitanju je Held jakna. XL Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Octobar 30, 2013 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ko uskoro ide gore, regularci zauzeti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Octobar 30, 2013 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan 7-10 novembar... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...