Kypck 188 Napisano Novembar 23, 2011 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo preko Bere, sve po dogovoru, cak mi je zameio jer je jedna kaciga bila mala. Sve preporuke. PS Da ne bude zabune, jednom sam porucivao i preko Sekule, takodje je sve bilo po dogovoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Novembar 23, 2011 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan ja od sekule cekam valjda rece mi danas na sms stize u ponedeljak, videcemo . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex71 30 Napisano Novembar 25, 2011 U prolazu, 40 postova Lokacija: Niš Motocikl: Moto guzzi V 35; Kawasaki zr 7; Yamaha FZS 1000 fazer; Kawasaki versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sve preporuke za Beru. Covek od reci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1951 Napisano Novembar 26, 2011 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo preko Bere, sve po dogovoru, cak mi je zameio jer je jedna kaciga bila mala. Sve preporuke. ... Pa on i kaze da za tih 10% provizije pristaje da zameni kupljenu stvar, ako je velicina u pitanju. Zato je sigurnije preko njega kupovati odevne predmete. Inace za njega imam samo reci hvale. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PapaStalin 113 Napisano Novembar 28, 2011 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Beograd / Smederevo Motocikl: Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Sekula mi poslao u ponedeljak robu koju narucih par dana pre, stiglo, i cena je bila original Restposten, dodatak kurirska sluzba Covece, pa ovaj sistem funkcionise, *danas gledam na sajtu, sutra mi je kod kuce* HVALA! ja se nesto raspitivao kod Sekule sms-om, i kaze covek da ne nabavlja robu sa rastpostena bem li ga, mozda si ti vec ustaljena musterija? nvm, narucio sam preko Gajica iz Krusevca, pa se nadam da ce sve da bude ok takodje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Novembar 28, 2011 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Sekula mi poslao u ponedeljak robu koju narucih par dana pre, stiglo, i cena je bila original Restposten, dodatak kurirska sluzba Covece, pa ovaj sistem funkcionise, *danas gledam na sajtu, sutra mi je kod kuce* HVALA! ja se nesto raspitivao kod Sekule sms-om, i kaze covek da ne nabavlja robu sa rastpostena bem li ga, mozda si ti vec ustaljena musterija? nvm, narucio sam preko Gajica iz Krusevca, pa se nadam da ce sve da bude ok takodje. Ja znam da Sekula ne radi restposten. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 238 Napisano Novembar 28, 2011 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Sekula mi poslao u ponedeljak robu koju narucih par dana pre, stiglo, i cena je bila original Restposten, dodatak kurirska sluzba Covece, pa ovaj sistem funkcionise, *danas gledam na sajtu, sutra mi je kod kuce* HVALA! ja se nesto raspitivao kod Sekule sms-om, i kaze covek da ne nabavlja robu sa rastpostena bem li ga, mozda si ti vec ustaljena musterija? nvm, narucio sam preko Gajica iz Krusevca, pa se nadam da ce sve da bude ok takodje. Ja znam da Sekula ne radi restposten. Radi! Zvao sam ga ja i pitao! Kaze da radi,ali da mu je samo bitno da imaju svi brojevi! Zasto... e to ga nisam pitao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Decembar 11, 2011 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da pohvalim jos jednom Sekulu sve stiglo PRE roka, kao i do sada saradnja na nivou Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 270 Napisano Decembar 12, 2011 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je Sekulin broj i dalje 0649334444 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Decembar 12, 2011 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 270 Napisano Januar 26, 2012 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne tražim molim Vas za Berin broj telefona. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Januar 26, 2012 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan 062-824-0866 063-1124-279 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spaske 197 Napisano Februar 17, 2012 Prošao, 184 postova Lokacija: Kotor Varoš (Republika Srpska) Motocikl: Kawasaki Ninja 250R Prijavi odgovor kao problematičan E ovako ja sam iz Bosne a nikog nemogu naci da narucuje iz Louisa, a da li bi mi se isplatilo da narucim preko tog Sekule? A treba mi samo kaciga i ako se jos sta odlucim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s_dakic 41 Napisano Februar 18, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Kawasaki KLE - 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Naruci preko Akosa.... Svake nedelje narucuje i za 14 dana stize roba....provereno vise puta.i sve po PS-u... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Februar 18, 2012 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan Naruci preko Akosa.... Svake nedelje narucuje i za 14 dana stize roba....provereno vise puta.i sve po PS-u... sve reci hvale za Akosa,vec dve godine preko njega uzimam! uvek u nekom obecanom ruku stize roba!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Februar 20, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Šljakaju li ti Gajići jedni kude drugi hvale.. a nam treba kaciga sa poslednje šanse.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6058 Napisano Februar 20, 2012 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Sa Sekulom nikad problema... Sve preporuke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Februar 20, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan I ja imam pozitivna iskustva dosad sa Sekulom..ali ne može se naručiti last chance.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Februar 20, 2012 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Ja dobio i last chance, doduse neke sitnice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Februar 21, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Šljakaju li ti Gajići jedni kude drugi hvale.. a nam treba kaciga sa poslednje šanse.. Rade i to još bolje nego pre, ja dobio naručeno posle nedelju dana (ili mi se posrecilo). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Februar 21, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Naručio 2 kacige.. ali uzimaju od nove godine proviziju na poslednju šansu 10% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos NS 4 Napisano Mart 2, 2012 U prolazu, 35 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Šljakaju li ti Gajići jedni kude drugi hvale.. a nam treba kaciga sa poslednje šanse.. Evo i ja da kazem moje iskustvo sa Gajic firmom. Par dana pre Nove godine stupio u kontakt sa njima povodom kupovine kacige iz Louisa. Vrlo ljubazno osoblje preko telefona me uputilo da preko maila porucim, napisem sta, kako, koja velicina, link itd. Tako i uradjeno istog dana. Nakon toga mesec dana niti pisma niti razglednice. Posle tog meseca sam poceo da zovem, prva dva puta devojka koja se javila nije pojma imala o cemu se radi i rekla mi da nazovem u drugo vreme. Avaj, uporan sam bio i nakon nekih 6 nedelja sam dobio informaciju da je kaciga kupljena i da cekaju da stigne. To sam jos cekao 2 ili 3 nedelje nisam siguran, Dakle sve ukupno oko 2 meseca od porudzbine stigla je kaciga, ali sa fabrickom greskom. Naime uzeo sam kacigu sa koje se skidaju usta i jedan jezicak sa desne strane je bio polomljen tako da su "usta" landarala. Nazvao sam, reklamirao i dobio prilicno maglovit odgovor da ce videti sta mogu da urade. Ovaj put poucen iskustvom sam poceo da zovem svaki dan i nakon nedelju dana mi je receno da je stigla nova kaciga i da posaljem staru nazad. Posle dva dana stize "nova" kaciga sa apsolutno identicnom greskom!!! Digao sam ruke, resio da otvorim NOVU kacigu i sam popravim jezicak... Eto toliko od mene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1007 Napisano Mart 2, 2012 Drug član, 1091 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Da,da...imaju taj fazon sa feler robom. Nisi prvi. Nekada ti stigne sve o.k. a nekada ovakvi skartovi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Mart 2, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan 21.-od naručio 2 kacige.. sad sam ih zvao.. kažu sutra striže buro čekamo razvoj situacije, a dami iz čarapanije sam naglasio obavezno da mi javi ako NE budu stigle kacige.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Mart 2, 2012 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Šljakaju li ti Gajići jedni kude drugi hvale.. a nam treba kaciga sa poslednje šanse.. Evo i ja da kazem moje iskustvo sa Gajic firmom. Par dana pre Nove godine stupio u kontakt sa njima povodom kupovine kacige iz Louisa. Vrlo ljubazno osoblje preko telefona me uputilo da preko maila porucim, napisem sta, kako, koja velicina, link itd. Tako i uradjeno istog dana. Nakon toga mesec dana niti pisma niti razglednice. Posle tog meseca sam poceo da zovem, prva dva puta devojka koja se javila nije pojma imala o cemu se radi i rekla mi da nazovem u drugo vreme. Avaj, uporan sam bio i nakon nekih 6 nedelja sam dobio informaciju da je kaciga kupljena i da cekaju da stigne. To sam jos cekao 2 ili 3 nedelje nisam siguran, Dakle sve ukupno oko 2 meseca od porudzbine stigla je kaciga, ali sa fabrickom greskom. Naime uzeo sam kacigu sa koje se skidaju usta i jedan jezicak sa desne strane je bio polomljen tako da su "usta" landarala. Nazvao sam, reklamirao i dobio prilicno maglovit odgovor da ce videti sta mogu da urade. Ovaj put poucen iskustvom sam poceo da zovem svaki dan i nakon nedelju dana mi je receno da je stigla nova kaciga i da posaljem staru nazad. Posle dva dana stize "nova" kaciga sa apsolutno identicnom greskom!!! Digao sam ruke, resio da otvorim NOVU kacigu i sam popravim jezicak... Eto toliko od mene... Za to vreme bi i peske otisao do Luisa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...