Jump to content

Moto Zajednica

UPOZORENJE! Cuvajte kacige.

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 124 postova
  • Motocikl: Honda CX 500C

brki su pre par godina maznuli kacigu u Sapcu, prosle godine maznuli MZ sa skupa...

A coveka isprdali preko razglasa na moto skupu u B.Crkvi sto je vezao MZ-a lancem.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• motoras, 2462 postova
  • Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500

Mnogo je jebena situacija. I da vidis da neko drpa nesto sa tudjeg motora,mislis da skida sa svog. Jedino da znas ciji je motor pa da odreagujes. Meni covek prisao koferu ,krenuo da otkljuca,kad ono nece. A njegov bajk do mog. Pa ne mogu da napljujem coveka sto se zabunio. Razumem ga jer su slicni koferi,motor do motora,mrak,pivo... Ali da vidis da ti neko bas skine stvar sa motora i odnese,e tog treba nauciti pameti.

• Dukags, 291 postova

Mozda zaista napraviti pred svaki skup interni dogovor, ako se uhvati na moto skupu lopina... bez policije za nauk ono tipa dzumle cebovanje - sta je bilo nemamo pojma, cuce se  i bar ce za jedno vreme sledeci razmisljati da li krasti i skidati sa motora na moto skupovima. Inace ubuduce bice vrlo bez veze!

• nezavisan, 348 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 850

možda bi bilo dobro da se na izlazu sa skupova montira kamerica pa bi se eventualno videlo ko je šta ukrao... bar to...

• U prolazu, 71 postova

možda bi bilo dobro da se na izlazu sa skupova montira kamerica pa bi se eventualno videlo ko je šta ukrao... bar to...

Koliko smo ulaza i izlaza imaju neki moto skupovi....

• Motorradfahrer, 1733 postova
  • Motocikl: Race Bike in a Tuxedo

Stavi neku sliku kacige.Mozda se i nadje. ;)

Pre oko pet godina je nestala kaciga kod nas na skupu.

Kaciga je bila od makedonca.Dali smo mu nasu da moze kuci,

a njegovu smo pronasli posle dve godine i poslali.

Posteno!

Dobro da je ostala "u kuci"...!  ;D

• U prolazu, 0 postova

Ma nije mala stvar ostati bez kacige, kako samo da se vratis do kuce, panduri samo cekaju...

Najbolje ponesite rezervnu na laktu za slucaj da ostanete bez one koju nosite na glavi...  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Salu na stranu...

ja bi mu ruke polomio samo da ga navatam da uzima kacigu ili bilo sta od opreme sa motora...

Moj drug u smederevu prosle godine ostade bez kacige, nije je ni dva puta stavio na  glavvu...

ma jeb.... pandure,kaciga ti treba zbog tebe a ne da bi prosao bez placanja kazne

• Hronični Motociklopata, 7333 postova
  • Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder

Mozda zaista napraviti pred svaki skup interni dogovor, ako se uhvati na moto skupu lopina... bez policije za nauk ono tipa dzumle cebovanje - sta je bilo nemamo pojma, cuce se  i bar ce za jedno vreme sledeci razmisljati da li krasti i skidati sa motora na moto skupovima. Inace ubuduce bice vrlo bez veze!

+1 :)

• šta bi ovo bilo, 303 postova
  • Motocikl: regal raptor

da da i na kosovu su dignute 2 kacige,bile motor do motora...

i na zlatiboru ja moju vezao al sam primetio da je neko pokušao da je prošeta...

nemogu da verujem da niko nije primetio da je neko pokušao da skine vezanu kacigu...

doduše kako smo se preparirali mogli su  nas da odnesu,nebi primetili...

• Svrati ponekad, 128 postova
  • Motocikl: KLE 500

Aha, znaci nisam jedini "paranoid" :)

Bas sam juce isao do Lisina, i bilo parkirano nekoliko motora, kacige na motorima, guzva svuda okolo, ljudi koliko hoces.. i ja si mislim.. sta da radim..

Medjutim kad sam se setio koliko platih kacigu, vrlo lako sam odlucio da je nosim sa sobom :)..

Kad sam u divljini ostavim sve na motoru na livadi/shumarku itd, ali tamo gde ima ljudi, nemam poverenja :/

• Enduraš, 6383 postova
  • Motocikl: CRF300L

Kolika hrabrost treba da na moto skupu ukrades bajkeru kacigu ? Mislim da nisu svesni da bi bili lincovani na licu mesta ako bi ih neko uhvatio u kradji.

• U prolazu, 4 postova
  • Motocikl: Triumph Daytona 675 08

Pozdrav!

Znas sta je sreca?

Kad ti uzmu kacigu od 500maraka u ono vreme i nestanu :(

I na kraju odes da kupis drugi motor preko oglasa posle 10godina

i naletis na lika koji ti je poplasio kacigu 100km dalje i vrati ti kacigu

sa izgovorom da je dobio na poklon  :o

A naravno ja svaku kacigu obelezim sa nekim simbolom sta znas

• U prolazu, 38 postova
  • Motocikl: Aprilia Caponord

Sad mi rece ortak da je video momka na motoru koji se vraca sa Zlatibora negde kod Pozege i na glavi nosi crnu mat flipup kacigu Nolan a pozadi na kacigi bela nelepnica sa bojama kluba SMAK. Covek mu nepoznat, sam na motoru a za motor vezana jos jedna kaciga, al nije imao pojma da je meni nestala.

Inace unutrasnjost kacige sam doradjivao pa je unikatna, taj sto je digao nece bas da se usreci, a budem li ga nagazio n...bo je. Ne zbog para nego sto to tako sa stokom mora. Vo da razume sta mu pricas ne bi bio vo, al motku odlicno kapira.

• Drug član, 1085 postova
  • Motocikl: Beta Xtrainer

Srbija deco.......iz oka se krade!

Хвала, велики оче! А још нам само реци где да идемо и да не размишљамо да ће нам нешто бити украдено. Имаш три дана да размислиш па јави ако смислиш...

• U prolazu, 48 postova
  • Motocikl: Suzuki Bandit 1200 Yamaha Majesty 250

Aj bre ljudi sta se palite . . .  Evo u Srpcu ljudi otisli na defile mene mrzelo i ostadoh da lezim na travi po onoj vrucini ,

Cuvao sam kacigu drugaru iz Samca i u nju strpao svoja dokumenta sa sve parama i telefonima . Setaju se decica , gledaju ,

kad jedan mali uze kacigu ! E kad mu nisam glavu otkino ! Kaze mali ja sam mislio da je neko ostavio pa da uzmem , jbt koja

hrabrost ! Ja ga oteram , kad evo njega opet . E ONDA SAM MORAO DA BUDEM MALO OSTRIJI !

Hteo sam da kazem da na skupove dolazi dosta ljudi da krade jer znaju da mi ostavljamo sve zivo na motorima !

Ja prvi ostavim torbicu sa dokumentima ,parama , telefonima , pa celokupnu opremu itd. itd. 

Moracemo da se naviknemo na takve stvari i da pocnemo da se cuvamo !

• U prolazu, 8 postova

Juce je drugaru ukradena kaciga sa rukavicama i kljucevima od motora sa motora, dok je on stajao 15m dalje. Na Novom Beogradu, kod supermarketa Univerexport. Kaciga je crna, Dainese jet, ako neko primeti, neka javi.

Ovakva:

watermark

• U prolazu, 81 postova
  • Motocikl: Suzuki VS800 Intruder

Uvek se nadje po neki "pacijent" koji to radi!!! A koga uhvate, treba ga na binu dovesti pred celim skupom, pa da svako da ideju kako da se kazni doticni!!!  ;D

• hoochie coochie man, 1239 postova
  • Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81

I meni se smeju ljudi. Uvek zakljucavam motor i nosim opremu sa sobom, cak i ako sam udaljem 10 metara od bajka, pa i na moto skupovima (koje retko posecujem)...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja