DEJAN ZEMUNAC 9 Napisano Avgust 8, 2010 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan zanima me na koliko bara se naduvavaju gume,cini mi se kao da su malo izduvane :-\ (ja sam ih naduvao na 2 bara) i jos jedna stvar (mozda sam se i istripovao ;D ) desava mi se prilikom prolaska kroz krivinu da mi zadnji tocak ''proseta''. to mi se desavalo i posle naduvavanja guma. osetim kada predjem preko kolotraga,nisam toliko bas glup,ali kroz normalnu krivinu,na prednjem tocku nista ne osetim ali zadnji ume ponekad ,vrlo malo, da cimne u stranu.hvala na odgovorima i savetima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidik 246 Napisano Avgust 8, 2010 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Bgd-Žarkovo Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj na sajtu www.piaggio.co.rs, naći ćeš mnogo toga vazano za Lliberty. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica-MIGE 7 Napisano Avgust 8, 2010 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd-BANOVO BRDO Prijavi odgovor kao problematičan cini mi se da je u pitanju amortizer mada ne bih mogao reci tacno dok ne pogledam. cimni ako nesto zatreba.pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Avgust 8, 2010 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan u pitanju su dotrajale plastične čaure zadnje viljuške, 4 kom(komplet) su oko 800 dindži, kada ih budeš menjao - ako radiš sam očisti ležišta i cev izmežu njih, ne znam tačno da li je kod prednje ili zadnje, čaure pre montaže namaži tovat mašću. ako ih nisi menjao do sada one su 100% uzrok osećaja da ti zadnji točak beži u krivini, probaj da digneš motor na centralnu jednom rukom da drži za korman a drugom probaj da pomeraš točak, videćeš da li ima lušta u viljušci...ujedno češ i videti gde su čaure 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...