Jump to content

Moto Zajednica

Predlozi za organizaciju moto skupova.....

Recommended Posts

• U prolazu, 11 postova
  • Motocikl: bez motora

Ajmo ovde da predlozimo neku dobru zanimaciju na moto skupu, godinama se vidjaju ista desavanja pa bi mogli da predlozimo nesto novo da malo razbijemo monotoniju...

Ja koliko znam ide ovako:

1. Ispijanje piva

2. Obaranje ruku

3. Nadvlacenje konopca

4. Skidanje kobaje

5. Bacanje gume

6. Striptiz

7. Defile

8. Rock & Blues koncert

9. ....

ajmo jos nesto mozda sam i ja zaboravio standard

mozda bi mogla da bude lepljiva tema....

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 548 postova
  • Motocikl: Malaguti Madison s200

Uz svo duzno postovanje prema Rock muzici i svim onima koji je slusaju, ja bih nekako dodao i jos jedan stejdz za elektronskom muzikom i tako bih ga pozicionirao da ne smetaju jedan drugom..;)

• U prolazu, 11 postova

eto

9. josh jedan tip muzike (DJ) sa strane da se ne ometa rock koncert

idemo dalje

10. trka ubrzanja (to sam zaboravio)

11. .....

• U prolazu, 26 postova
  • Motocikl: Yamaha XJ 900s Diversion Streetfighter

Svaka cast svakome, ali taj skup sa DJ-em mene nece videti. Razumem da su ukusi razliciti ali ja na skupove idem da bi se opustio i odmorio, a ne da mi ono tuc- tuc bije celu noc po glavi!!! Uostalom zato se i prave tehno i ko zna kakve jos zurke! Da se ja pitam i ono pucanje kada bi moglo da se zabrani, jer ako nemas respekta prema sebi i drugima, imaj prema masini koju vozis i od koje ti glava zavisi!

A sto se tice zanimacija to bi trebalo ostaviti organizatorima da mozgaju. Po meni svaki skup, kod nas, lici jedan na drugi i da neznas gde se nalazis imao bi utisak da si celu sezonu proveo na jednom skupu!!! Klubovi prst na celo i zamislite se malo!!!

p.s. Zaboravio si i voznju na zadnjem.

• Zainteresovan, 548 postova
  • Motocikl: Malaguti Madison s200
Svaka cast svakome' date=' ali taj skup sa DJ-em mene nece videti. [/quote']

Zato i stoji da je to drugi stejdz koji ne treba da ometa rock koncert i sve one koji zele da slusaju gitare..;)

• , 1322 postova

zna se sta je moto skup i kako to treba izgledati,svaka cast svakome tko slusa bilo koju vrstu muzike ali tradicija je tradicija.

nikakav DJ ne moze proci na moto skupu,treba napraviti neke druge stvari npr.dobro urediti samo mjesto gdje se odvija skup

na skupove se dolazi da bi se upoznali motoristi i klubovi medjusobno,dobro proveli i druzlili uz dobrar rock i svirku uzivo,a DJ se moze slusati u svakom disku svaki vikend,a isto tako u kaficu

• Călător motocicleta, 2361 postova
  • Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :)

Necu navoditi neke konkretne predloge ono pod1 pod 2... jednostavno imam neke primedbe i komentare, i naravno neke predloge globalno sto se tice skupova. Sad ako neko smatra da je OFF neka prebaci negde drugde ili nek obrise.

Organizatori skupova prvo treba da pocnu da organizuju moto skupove radi moto skupova a ne radi zarade. Kada se ta barijera predje onda se moze poceti razmisljati o kvalitetu skupova.

Ranije je bio slican topic i neko je napomenuo da je jedina stvar o kojoj organizatori vode racuna je da neko ne prodje a da ne plati i to je istina.

Sto se tice muzike slazem se da je tradicija rok i licno smatram da to treba tako da ostane. Znam da se vremena menjaju, i kada vecina bajkera budu techno (ili sta god) orijentisani i to ce se na skupovima promeniti. Protiv sam toga da se na skupovima organizuje vise stejdzova sa razlicitom muzikom, to bi dovelo do deljenja ljudi. Na kraju krajeva bitno je da muzika bude dobra t.j. kvalitetna a ne neki nenastimovani klinci. Oni neka vezbaju na nekim manjim manifestacijama. Ako vec platimo taj ulaz dajte bar da slusamo nastimovan bend.

Hrana... meni licno ne predstavlja neki problem, ali ako se vec nesto sprema neka se bar spremi posteno. Na vecini skupova ili nema dovoljno hrane ili je hrana losa.

Vecina ovih problema je direktno povezana sa tim da organizatori pokusavaju da smandrljaju sto vece pare sa sto manje ulaganja. Najlosiji primer moto skupa je bio proslogodisnji skup u Vajskoj. Rajdersi se okupili i organizovali skup na kojem su mogli da skupe dovoljno kinte da se oni ponapijaju i malo izdivljaju.

Najbolji potencijal za DOBAR moto skup imaju momci iz Ade. Bio sam tamo prosle godine ceo vikend i ni jednog trenutka mi nije bilo dosadno. Jutro, popodne, noc... sve je bilo pokriveno nekakvim desavanjima.

Jedan moj predlog svim organizatorima skupova: mogli biste deo kinte od ulaznica (ili postaviti neku kutiju za priloge) odvojiti u neke dobrotvorne svrhe, neka decja bolnica, sirotiste, bilo sta humano. U nekom momentu u subotu pre udarnih koncerata bi mogla da se desi primopredaja skupljenih priloga ustanovi za koju se prikupljalo. Time bi bajkerska subkultura skrenula na sebe paznju i mogli bismo pokazati da nismo neki divljaci kakvima nas vecina NE-bajkera smatra.

Raspisa se ja a ni deo onoga sto mislim nisam rekao. Ali sta ces, stari se i pocinje da se zaboravlja. Moracu poceti da belezim sve u neki notes.

• U prolazu, 11 postova

OK ija licno mislim da je lose da budu dve bine ali ovaj post je tu da vidimo razna mishljenja sta bi ljudi voleli da vide na skupu i predloze pa da organizatori izaberu nesto odatle i dopune svoj program. Znam 100% da u Velikoj Plani nece sigurno bar jos 5 godina da se slusa nista drugo osim Rock & Blues-a na moto skupu, ali eto mozda negde hoce. Ja iskreno sam mladja generacija i volim da cujem i dobrog DJ-a ali mislim na DJ-a koji pravi muziku a ne ove koje ubace disk i to je to. DJ treba da se postuje kao svaki dobar muzicar, samo sto ima raznih ukusa i o tome netreba raspravljati....

10. Voznja na zadnjem tocku (ali to kod nas rade egzibicionari) nije bas mnogo pametno da bude to disciplina da nebude nekog loma...

... ajmo jos...ima li ko predlog za neku dobru disciplinu koju je video na nekom skupu a nismo je naveli....

Moze neko da napise nesto sta je bilo to na ADI kada je bilo zanimljivo toliko....

a da 11. Humanitarna kutija (lepa ideja tj.humana)

• Drug član, 1085 postova
  • Motocikl: Beta Xtrainer
Svaka cast svakome' date=' ali taj skup sa DJ-em mene nece videti.[/quote']

Ne mora DJ da pušta samo "tuc-tuc". Gramofoni vrte ploèe svih muzièkih "žanrova". Šteta što nisi imao priliku da èuješ kako to radi DJ Coldie. Veruj mi da je mnogo lepše slušati R 'N' R, Heavy Metal, Hard Core i Blues kad ih dobar poznavalac pusti sa ploèa preko dobrog ozvuèenja, nego kad se neki bendovi u pokušaju izreðaju na bini pa od prelepih muzièkih numera stvore utisak da su se sudarila dva kamiona prepuna svinja! :wink:

• , 1322 postova

Ne mora DJ da pušta samo "tuc-tuc". Gramofoni vrte ploèe svih muzièkih "žanrova". Šteta što nisi imao priliku da èuješ kako to radi DJ Coldie. Veruj mi da je mnogo lepše slušati R 'N' R, Heavy Metal, Hard Core i Blues kad ih dobar poznavalac pusti sa ploèa preko dobrog ozvuèenja, nego kad se neki bendovi u pokušaju izreðaju na bini pa od prelepih muzièkih numera stvore utisak da su se sudarila dva kamiona prepuna svinja! :wink:

ali se ovdje ipak misli na DJ-a sa elektronskom muzikom

• U prolazu, 11 postova

A odakle je DJ Coldie? I ako ima nekakav DJ koji eto pusta R 'N' R, Heavy Metal, Hard Core i Blues a znate da je dobar i imate kontakt moze da postavimo ovde pa da mozda neko pozeve coveka na skup... Eto mislim da bi to bilo interesantno cuti...

• Zainteresovan, 633 postova
  • Motocikl: Honda Africa crf 1000

ja sam uzeo dvd sa skupa u adi,odnosano 2 kom,i zaista mi se skup svideo,i mislim da ga u okolini nema tako kvalitetnog,mogu ti dati da ga pogledas,e a sto su bile striptizete,vrh vrhova :twisted: :wink: :twisted: :wink:

• U prolazu, 11 postova

ja sam uzeo dvd sa skupa u adi' date='odnosano 2 kom,i zaista mi se skup svideo,i mislim da ga u okolini nema tako kvalitetnog,mogu ti dati da ga pogledas,e a sto su bile striptizete,vrh vrhova :twisted: :wink: :twisted: :wink:[/quote']

Pa mogao bi.... Da li skoro dolazis do Plane? Ja sam bio prekljuce u Svilajnac neverujem da cu skoro, a ako ne dolazis mozesh da mi pustis na autobus pa da sacekam...

• U prolazu, 57 postova

da, to bi bilo dobro, :D ali glasanje za naj motor, za svaku klasu....

da ne bude, ovaj Cruser je lepsi od onog extra nadrkanog R-a....ili tako neki fazoni :wink:

• U prolazu, 11 postova
A npr' date=' glasanje za naj(lepsi)motor ,od strane motorasa?[/quote']

zadivljujuce dobar predlog (naravno sa nekom lepom nagradom za pobednika) klase.

• U prolazu, 11 postova
Nisam bio ni na jednom.

Tako ako ikad odem meni ce to biti nova stvar' date='i interesantna. :D:D[/quote']

Pa eto pocela je sezona pa sem skupa u Plani 15.16.i 17.juna pozivam te i na sve ostale skupove ove godine pa da mozesh kriticki da delujesh i pomazesh organizatorima.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja