RadicM 1076 Napisano Avgust 7, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Ranije sam cuo da se ukida olovni benzin ali do sad ga je bilo na pumpama medjutim danas na omw-eu ga nema pa sam nasuo u kantu bezolovni i izmesao sad dali je ok da ja taj bezin koristim ili da jurim olovni negde drugde? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Avgust 7, 2010 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Sipaj bezolovni i vozi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Avgust 7, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Citao sam u jednoj temi na foromu da su neki ljudi imali problema ali to su bile 4t motori ja cisto da proverim dal je neko drugi imao neke probelme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemus 1332 Napisano Avgust 7, 2010 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha XJ600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Sipaj,teraj i ne razmisljaj,gledaj da ti ulje za mesavinu bude sto kvalitetnije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Avgust 7, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan To sam zimus naucio sa mineralnim 5% sad samo full sintetika 2% i teraj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svemirko 75 Napisano Avgust 8, 2010 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki dr 650 rs, suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan izbegavaj mineralna brze zamaste svecicu sintetika je odlicna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Avgust 8, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Kako se meni cini ja slobodno mogu i bezolovni da furam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Avgust 8, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Evo danas sam sipao bezolovni i moji utisci su da mi se cini da motor radi mirnije ali slabije poteze dok je krajnja brzina ista. Sve u svemu sledeci put sipam super ako ga nadjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17695 Napisano Avgust 8, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo danas sam sipao bezolovni i moji utisci su da mi se cini da motor radi mirnije ali slabije poteze dok je krajnja brzina ista. Sve u svemu sledeci put sipam super ako ga nadjem. Neces ga vise nigdje naci,vec sipaj bezolovni 98. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1291 Napisano Avgust 9, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan ma sipaj cist bezolovni ima da poleti, imao moj drugar iskustvo sa apn 14... ;D ;D ma sipaj i ne brini, ja sipam od kad vozim moje motorce stalno bezolovni i 3-4% ulja.... ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Avgust 9, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Ima supera jos malo po manjim pumpama ali sve u svemu n akraju cu ipak koristiti bezolovni. A tih 3-4% ulja mineralnog ili full sintetike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...