N e g r o 384 Napisano Avgust 4, 2010 Zainteresovan, 471 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Nosač pravljen od cevi 20x20x1.8mm i kofer Givi Mono-nesto (zaboravio sam dal je lock ili key), uglavnom pasuje jedno na drugo, nosač pravljen po mojoj mašini, uklapa se tip-top i kufer na njega seda ko dete na nošu. Kufer je E45 u oznaci (ako se dobro sećam) i u paketu su oba za 80E za drugare sa foruma. Pitanja - tuj sam negde. Na sliki je kako izgleda na motoru.... Kačenje na šaraf od amortizatora i šaraf od rukohvata za suvozača... EDIT: Staju 2 fullface kacige i još ponešto... EDIT 2: Korekcija cene, nisam ocekivao.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 384 Napisano Avgust 6, 2010 Zainteresovan, 471 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Može i posebno nosač a posebno kufer. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
opusteni 155 Napisano Avgust 6, 2010 . . ., 172 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Japaner Prijavi odgovor kao problematičan Cena samo kofera Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 384 Napisano Avgust 6, 2010 Zainteresovan, 471 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Nosac = 38 Kofer = 47 Oba = 80 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 384 Napisano Avgust 7, 2010 Zainteresovan, 471 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Narode moj, CENE FIKSNE!!! Nosac = 38E = 4.100 RSD Kofer = 47E = 5.000 RSD Oba = 80E = 8.500 RSD Ne pregovaram za manje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 384 Napisano Septembar 29, 2010 Zainteresovan, 471 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Kako ode sezona, a nikome ne trebaju koferi i nosac, obustavljam prodaju od vikenda... A do vikenda: kofer - 40E Nosac - 30E Ne moze nize! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Akira 0 Napisano Septembar 29, 2010 U prolazu, 3 postova Lokacija: Novi Sad, Erdevik Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovan za kofer, jel moze jos koja slikica, otvorenog i sa zadnje strane , recimo ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Octobar 14, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan Da li je kofer u opticaju? Pozzzz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano Octobar 14, 2010 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan I mene interesuje kofer. Moze li jos neka slika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 384 Napisano Octobar 14, 2010 Zainteresovan, 471 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Kofer moze samo po staroj ceni od 47E. Imam jedan kljuc. Slike: To je sa svih strana, nemam sliku iznutra. Izvolte. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 384 Napisano Novembar 25, 2010 Zainteresovan, 471 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Kofer za tri i po `iljade dinara, a nosac za dve i po `iljade. Za one koji ce ponuditi manje, pre cu pokloniti nekom nego da prodajem za manje. Ajde, treba da nabavljam delove... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Novembar 25, 2010 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Pokloni meni ,salim se. Stvarno dyaba... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 384 Napisano Novembar 28, 2010 Zainteresovan, 471 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Kofer otisao u komsiluk... Ostao nosac... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...