misko_kolo 1302 Napisano Avgust 2, 2010 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno su neki već čuli. U toku MAS relija, u Požarevcu je vozač automobila udario našeg kolegu Vudua, koji je bio u svojstvu redara. Doktor je OK, prilično ugruvan i na nekoliko mesta modar, svestan i komunikativan, a zbog hematoma na glavi su mu radili skener i rezultati su dobri. Kažu da mu je motor poprilično skrljan, jer ga je ovaj kolima udario u cilindar. Ako neko zna bliže detalje oko samog sudara, neka napiše. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17695 Napisano Avgust 2, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu...jbt-e bas mi je zao,a trebali smo se u petak vidjeti u Visegradu. :o Nadam se da ce biti sve u redu i da ce se brzo oporaviti. Vudu druze nedaj se uz tebe smo. :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madhead 14 Napisano Avgust 2, 2010 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zelim ti brz oporavak!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 232 Napisano Avgust 2, 2010 Drug član, 1028 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Nedaj se doktore,zelim ti brz oporavak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Avgust 2, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno su neki već čuli. U toku MAS relija, u Požarevcu je vozač automobila udario našeg kolegu Vudua, koji je bio u svojstvu redara. Doktor je OK, prilično ugruvan i na nekoliko mesta modar, svestan i komunikativan, a zbog hematoma na glavi su mu radili skener i rezultati su dobri. Kažu da mu je motor poprilično skrljan, jer ga je ovaj kolima udario u cilindar. Ako neko zna bliže detalje oko samog sudara, neka napiše. VOZIO NEKI BMW BOXER ILI STA? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nastasovic 89 Napisano Avgust 2, 2010 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: selo vojska Motocikl: suzuki bandit 1200s Prijavi odgovor kao problematičan jbt pa kako je mogao u cilindar ako nije bmw a sale je ok i brzo ce sa nama da jase. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Avgust 2, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan cjelo sranje je kada ti se nešto tako desi, bitno da je kolega ok.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Inferno 75 Napisano Avgust 2, 2010 U prolazu, 84 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan vudu vozi cini mi se r 1100rt brz oporavak kolega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1873 Napisano Avgust 2, 2010 Drug član, 1071 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Na nadodvoznjaku, petlja ??? Danas sam se vracao sa bagera (kupanja) i video da su panduri zatvorili taj deo, hteo sam da prodjem tamo. Video sam da su gore bila parkirana tri motora i reko sigurno je bila saobracajka sa motorom, danas oko 17:20. Bas sam hteo da postavim temu da pitam. Brz oporavak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1473 Napisano Avgust 2, 2010 Drug član, 1984 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Doktoru zelim brz oporavak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Avgust 3, 2010 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drz' se Vudu! Brz oporavak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Avgust 3, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak zelim . Vudu, drz se . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Avgust 3, 2010 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ha, panduri otkazali obezbedjenje relija, za kaznu, zbog protesta, pa se ljudi organizovali na brzaka za obezbedjenje kolone i eto sranja. Bas bezveze. Zelim mu brz oporavak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav Gajic 167 Napisano Avgust 3, 2010 Svrati ponekad, 171 postova Motocikl: Kawasaki ZX-12R, Yamaha FZS 1000, BMW R1200GS, BMW S1000RR, Kawasaki ZX10R, Suzuki GSXR1000, Suzuki GSXR1300 Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Ha, panduri otkazali obezbedjenje relija, za kaznu, zbog protesta, pa se ljudi organizovali na brzaka za obezbedjenje kolone i eto sranja. Bas bezveze. Zelim mu brz oporavak. Mislim da nisi u pravu na tom delu su imali policisku pratnju.Tako bar kazu na MAS-ovom forumu. Izmedju ostalog se kaze da je Vudu imao ulogu redara i da je taj degenerik isao sa namerom da ga obori, po recima ljudi koji su vozili u blizini.Jos jedan dokaz da je bilo policije u pratnji je taj sto su zastitili istog momenta vozaca automobila od motociklista ucesnika relija. Intersantna stvar je da se sa automobila od siline udarca otkinuo tocak. Vudu zelim ti brz oporavak pa u sedlo ponovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8725 Napisano Avgust 3, 2010 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan prepiska sa MASa "Ja da dodam samo koju informciji o samoj nesreci danas...kako sam ja razumeo, doticni gospodin koji je upravljao automobilom se oglusio o komande pilicajaca i nastavio svojim putem dalje i koliko sam razumeo bio je na dobrom putu da propopici kroz kolonu i pokupi ko zna koliko ljudi (da ne preudiciram ali mislim da je Sale skontao da je budala u autu i probao koliko toliko da ga urazumi da ne projuri kroz kolonu i pokupi 20 ljudi) na zalost tom kretenu Sale sa sve drecavim prslukom nije predstavljao izgleda ama bas nista i ocesao ga je dovoljno da covek izgubi kontrolu...al tu nije kraj njegovoj svinjariji ! Covek je hteo da pobegne sa lica mesta ! Ali posto mu je NA SRECU otpao tocak to nije bilo moguce ! Pored svega ovo je izavalo krajnji revolt i ucesnici relija su hteli da se obracanuju na licu mesta sa njim i NA ZALOST policija je uspela da ga odbrani...ja nemam reci..." "Vudu je trenutno dobro. Svestan i cak raspolozen da se zajebava sa svakim. Dobro je ugruvan. Losa vest je da ima prelom baze lobanje i da je smesten na kliniku za neurohirurgiju urgentnog centra. Niko ne daje ni dobre ni lose prognoze. Na posmatranju je do daljeg. Cekamo i nadamo se najboljem. Cim budem imao bilo kakvu informaciju bicete obavesteni. Pomolite sa Bogu da nam Vudu bude dobro." Ljudi, manimo prepucavanja, jedan od nas, jedan veliki čovek i drug je imao nezgodu. Na nama je da budemo uz njega i da mu poželimo što brži i uspešan oporavak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Avgust 3, 2010 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, uznemiren sam zbog ovog dogadjaja po vise osnova, ali jos uvek ne mogu da dobijem pravu i iscrpnu informaciju. Saletu je iskljucen mobilni sto mi ne dozvoljava da od njega direktno cujem kako je, a sta se tacno desilo...ima vremena za to. Nazalost, jedan od najopasnijih zadataka redara koji treba da zastiti ucesnike u koloni ovaj put se slomio na Saletu. Drzimo palceve iz sve snage da sve prodje sa sto manjim posledicama i cekamo Saleta da se ponovo smesti na dva tocka potpuno oporavljen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex Magnus 43 Napisano Avgust 3, 2010 Svrati ponekad, 112 postova Motocikl: Panasonic 89. Prijavi odgovor kao problematičan Panduri su obezbeđivali kolonu, išao je Pežo sa rotacijom napred i vozio skroz do srednje linije. Bilo je više motorista sa reflektujućim prslucima, išli su polako. Ne mogu da razumem idiota koji je napravio takvu glupost.....Ma sve je otišlo u PM. Koleginog sina je pre 2 godine lupio pijan tip koji je prošao kroz stop i ladno produžio dalje na jednoj od raskrsnica u Požarevcu. Našli ga jer mu je otpao prednji branik s tablicom... Srećom, dečko je prošao samo s potresom mozga i poluuništenom Kawom. Pritom je tip koji je vozio auto već imao saobraćajke sa smrtnim ishodom i ništa...Da je odležao jedno 10 godina za ubistvo ne bi tako vozio. Sad ovom treba oduzeti dozvolu zauvek i bar 6 meseci u ćorku ako kolega bude dobro. Srećan oporavak Vudu!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Avgust 3, 2010 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu Vudu uz tebe sam druze nedaj se................. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8725 Napisano Avgust 3, 2010 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan preuzeto sa MAS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8725 Napisano Avgust 3, 2010 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan ovaj njegov osmeh nas ohrbruje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1873 Napisano Avgust 3, 2010 Drug član, 1071 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Panduri su obezbeđivali kolonu, išao je Pežo sa rotacijom napred i vozio skroz do srednje linije. Bilo je više motorista sa reflektujućim prslucima, išli su polako. Ne mogu da razumem idiota koji je napravio takvu glupost.....Ma sve je otišlo u PM. Koleginog sina je pre 2 godine lupio pijan tip koji je prošao kroz stop i ladno produžio dalje na jednoj od raskrsnica u Požarevcu. Našli ga jer mu je otpao prednji branik s tablicom... Srećom, dečko je prošao samo s potresom mozga i poluuništenom Kawom. Pritom je tip koji je vozio auto već imao saobraćajke sa smrtnim ishodom i ništa...Da je odležao jedno 10 godina za ubistvo ne bi tako vozio. Sad ovom treba oduzeti dozvolu zauvek i bar 6 meseci u ćorku ako kolega bude dobro. Srećan oporavak Vudu!!! Ako je ovaj prosao trezan, verovatno je to uradio "jer mu se moze" Brz i dobar opravak Vudu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Avgust 3, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan sto pre da sednes u sedlo, prijatelju Vudu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano Avgust 3, 2010 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Ja sinoć bejah u Urgentnom i kol'ko sam video, Vudu nije bio loše. Bili s njim Serbduck, Noca, Wolverine i još neki ljudi. Nisam hteo da pravim gužvu pa sam bio samo desetak minuta. Od sinoć nisam imao net, pa mi je sad još draže što vidim da vesti nisu loše. Drž' se Vudu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Avgust 3, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan auuuuuuuu doktore,nedaj se!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Avgust 3, 2010 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Sale želim ti da se brzo oporaviš . Za vozača automobila nemam komentar, zaslužio je da mu se doživotno oduzme dozvola i da mu se sudi za pokušaj ub..... sa predumišljajem. Ali avaj, svi znamo da će se verovatno izvući ... Nažalost jedino neka privatna tužba može da pomogne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...