Majstor_kvarisa 957 Napisano Septembar 9, 2010 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je, ja reko nisi valjda uspeo tolko love da potrosis na to sitno kilometara... A sto se volje tice... nesto nisi radio kako treba kad si se pre vremena vratio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Septembar 9, 2010 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan A sto se volje tice... nesto nisi radio kako treba kad si se pre vremena vratio A hebiga nisam navikao sam da putujem, drusta usputnog je bilo ali ipak sam ja samo prolaznik ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Septembar 9, 2010 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Dobar djir Dzolaja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Septembar 9, 2010 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan trebao si pre polaska da procitas dzirirousov putopis iz Hrvatske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 1028 Napisano Septembar 9, 2010 Ol' dirty bastard, 638 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan ...sledece godine kreni sa drustvom,mada je i ovo iskustvo za pamcenje. priznaj,jel' si nafatao neki but&guzz? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Septembar 9, 2010 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan priznaj,jel' si nafatao neki but&guzz? Svuda po malo ali nista detaljno ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Septembar 9, 2010 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar djir Dzolaja Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...