lisinac 93 Napisano Avgust 2, 2010 U prolazu, 54 postova Lokacija: Београд Motocikl: Мønsтеr 620 i.e. Prijavi odgovor kao problematičan Вечерас око 21 у Лисичијем потоку, скутер и путничко возило у улици Велисава Вуловића која излази на Бели двор. Увиђај је био у току и обустављен саобраћај. Само сам видео да је аутомобил завршио у огради војног објекта, кретавши се у смеру ка Белом двору. Зна ли неко нешто више? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lisinac 93 Napisano Avgust 2, 2010 U prolazu, 54 postova Lokacija: Београд Motocikl: Мønsтеr 620 i.e. Prijavi odgovor kao problematičan www:blic:rs U udesu u Lisičjem Potoku sinoć povređen motociklista Tanjug | 02. 08. 2010. - 08:12h | U saobraćajnom udesu sinoć u Lisičjem potoku motociklista je dobio otvorenu povredu glave i prebačen je na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra, izjavila je Tanjugu jutros portparol Hitne pomoći dr Nada Macura. Hitna pomoć je u 20.48 sati dobila poziv da se dogodio taj udes u Ulici Velisava Vujovića. http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/201032/U-udesu-u-Lisicjem-Potoku-sinoc-povredjen-motociklista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vld 20 Napisano Avgust 2, 2010 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ETV1000 Capo di tutti capi Prijavi odgovor kao problematičan Prosao sam sinoc tuda. Nije bio skuter nego crna ili teget Yamaha (mislim) TT, policajci nisu bili sigurni da li je imao tablicu pa je otpala od udarca ili je nije imao uopste. Motor se spustao od Belog Dvora ka Rakovici i u poslednjoj desnoj krivini izgleda ispravio i direktno udario u Skodu Octaviu koja je isla na gore. Od udarca je Skoda odbacena preko ivicnjaka u ogradu kasarne, a na Yamahi je kompletno otkinuta viljuska. Kazu da je vozac '80. godiste. Od udarca mu je spala kaciga i povredio je glavu, ali je bio svestan i mogao da pokrene i ruke i noge. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Avgust 2, 2010 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Spala kaciga jer nije bila vezana, predpostavljam... Tih par krivinica upravo tu, su jako nezgodne, vrlo lako moze da se preceni da ima dovoljno mesta kad ono-nema ! Mene i drugara je jednom tu isekao neki kreten kolima, zaobilazio kombi i presao u nasu traku, na sred srede krivine :o Nadam se da ce motorista biti ok i da ce nesto nauciti iz ovoga sto mu se desilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4280 Napisano Avgust 2, 2010 Ne silazi, 6619 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Ta krivina pri dnu je malo nezgodna, pojavi se iznenada odozgo nakon brzog spusta i ima utisak kontra nagiba što je možda uplašilo čoveka. Takođe, postavljeno je toliko šahtova ko minsko polje i odskakuje prevoz baš nezgodno. Moguće je da je malo brže naišo i ovo je doprinelo da produži pravo. Da poželimo da se uspešno oporavi i ne pravi ovakve greške sa nezgodom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svemirko 75 Napisano Avgust 2, 2010 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki dr 650 rs, suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan jel zna neko ime ili bilo sta od tog momka? Koje je boje bila yamaha? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8731 Napisano Avgust 5, 2010 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam se sada cuo sa Andrijom, to je decko moje komsinice. Polomio je kljucnu kost, ima par raseklina na glavi, kaciga mu je bila vezana, ne seca se sta se desilo, bio je u nesvesti. sada se oseca dobro, bio je zajedno u sobi sa vuduom. Inace, ko je bio na mojoj svadbi, u pitanju je decko u cije ste dvoriste parkirali motore, velika bela kuca, malo iznad moje kuce prekoputa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svemirko 75 Napisano Avgust 5, 2010 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki dr 650 rs, suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan Andrija (Manolo) jel taj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radoica 15 Napisano Avgust 7, 2010 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800FI Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam tu relativno skoro tako uleteo u krivniu da sam bio skoro 100% siguran da mi ne gine pad. Sva sreca pa sam malo ispruzio nogu i oborio motor pa se sve dobro zavrsilo. Posle par sekundi tisine kaze meni moja zena: "Jel, sta bi ono tamo?" Kolegi zelim brz oporavak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8731 Napisano Avgust 16, 2010 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Andriji je fiksirana i spojena karlica, 2-3 meseca ce provesti tako. Kako sam cuo iz druge ruke, on se ne seca udesa, njegovi su naisli kolima par minuta posle udesa, drugog vozila nije bilo. Za manje od pola sata došla je cisterna gradske čistoće i oprala mesto udesa!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vld 20 Napisano Avgust 16, 2010 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ETV1000 Capo di tutti capi Prijavi odgovor kao problematičan Glava na ramenima, a ostalo ce da zarasta. Tih par meseci ce sigurno biti tesko vreme za njega Zelim mu brz oporavak!! Ja sam naisao posto su njega odvezli i policija je upravo zavrsavala uvidjaj. Tada je Skoda jos stajala u ogradi kasarne, a Yamaha po putu :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...