Čeh 1009 Napisano April 18, 2007 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Koska... niko nema gumu za mene. 120/90 - 17. Zvao Centar S, imaju 130. Hvala. Markos... sledeæe nedelje dobijaju, ali ne znaju šta æe dobiti. (?) KDM ima, ali sportske. Extreme ima Metzeler 64s, za nekih 6500din.... koliko sam uspeo da saznam na netu, to je ovo> http://www.metzelermoto.com/en_86/tires/template_categorie.jhtml?selected=desc&catid=86OFFRO&productid=16820&nome=ENDURO_3_SAHARA Nekako mi se ovo èini kao best-buy, svi ovi koje sam zvao pre imaju neke gume za 8-10000 din, (i to verovatno sportske), a za Metzeler sam èuo da je dobra marka... Zbunjen sam. Da li su enduro gume a priori jeftinije, ili??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano April 18, 2007 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan mozes da stavis i 130ku bez ikakvih problema. pogledaj u Tadic Avon sta li vec, davali su set sa popustom i to dobrim za endurace, tebi je 17 i 21 to moze. ova moja 18 i 21 a raspareno mLogo skuplje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano April 18, 2007 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Zvao Tadiæa, imaju samo slick Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano April 18, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Opušteno 130 (moja je bila 140) možeš staviti... Bilko novu, bilo polovnu metni 130 i uživaj... Mršavo je tih 120 na tak'om enduru :? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano April 18, 2007 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan kakav je uticaj šire gume na ponašanje, potrošnju.... ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano April 18, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan kakav je uticaj šire gume na ponašanje' date=' potrošnju.... ?[/quote'] :? Molim te... trošiæe 0,9875 litara više na 119,37km po gradu a Mišeluk æeš voziti 0,028sec sporije sa širom gumom zbog pravca i munjevitog prebacivanja težišta, iako æeš brže izlaziti iz zavoja(krivine) Ma samo se opusti, ne stavljaš 190 ili 200 gumu na R-a... :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano April 18, 2007 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koska... niko nema gumu za mene. 120/90 - 17. Zvao Centar S' date=' imaju 130. Hvala. Markos... sledeæe nedelje dobijaju, ali ne znaju šta æe dobiti. (?) KDM ima, ali sportske. Extreme ima Metzeler 64s, za nekih 6500din.... koliko sam uspeo da saznam na netu, to je ovo> http://www.metzelermoto.com/en_86/tires/template_categorie.jhtml?selected=desc&catid=86OFFRO&productid=16820&nome=ENDURO_3_SAHARA Nekako mi se ovo èini kao best-buy, svi ovi koje sam zvao pre imaju neke gume za 8-10000 din, (i to verovatno sportske), a za Metzeler sam èuo da je dobra marka... Zbunjen sam. Da li su enduro gume [i']a priori [/i]jeftinije, ili??? KELENA, 011/3015410, ja sam tamo pazario gume za moju Teneru. Imaju Metzeler Enduro 4, Tourance, i jos neke modele. Zovi pa se raspitaj. Nisu bili strasno skupi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano April 18, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Stavi opušteno 140, da vidiš kad sastaviš grip po krivinama, kako leži, ihaaaaaaa Michelin Anake, Metzeler enduro4, ili Dunlop tourance, moj izbor :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano April 18, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan nazovi 064 1838758, kaze da moze da nabavi Michelin Macadam za 50e. Ako hoces hard enduro, nesto slicno cross gumi, ali sa zaobljenim spoljnim kramponima, tako da dobro lezi u krivni, nazovi 0641838758. Trenutno vozim Mitas E 09 (100e prednja i zadnja) i tvrdim da se ponasa identicno sa Michelin T63, a nemerljivo je bolja od Continentala. Jedino sto se ruzno zove. Da ne bude sve tako savrseno, klizi po kisi vise nego sto bi trebalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano April 19, 2007 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan KELENA' date=' 011/3015410, ja sam tamo pazario gume za moju Teneru. Imaju Metzeler Enduro 4, Tourance, i jos neke modele. Zovi pa se raspitaj. Nisu bili strasno skupi.[/quote'] Novi telefon: 3629230 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano April 19, 2007 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan Koska... niko nema gumu za mene. 120/90 - 17. Moj drug Boris prodaje Bridgestone. 063 545 535. Servis mu je na Èuburi. Probaj kod njega, ima ok cene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano April 19, 2007 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan KELENA' date=' 011/3015410, ja sam tamo pazario gume za moju Teneru. Imaju Metzeler Enduro 4, Tourance, i jos neke modele. Zovi pa se raspitaj. Nisu bili strasno skupi.[/quote'] Novi telefon: 3629230 Jesi pazario gume ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano April 19, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan nazovi 064 1838758' date=' kaze da moze da nabavi Michelin Macadam za 50e.Ako hoces hard enduro, nesto slicno cross gumi, ali sa zaobljenim spoljnim kramponima, tako da dobro lezi u krivni, nazovi 0641838758. Trenutno vozim Mitas E 09 (100e prednja i zadnja) i tvrdim da se ponasa identicno sa Michelin T63, a nemerljivo je bolja od Continentala. Jedino sto se ruzno zove. Da ne bude sve tako savrseno, klizi po kisi vise nego sto bi trebalo.[/quote'] Probaj Mitas, cuo sam da nisu lose, AnteK ih je pominjao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano April 20, 2007 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan A ko prodaje Mitas? Još telefoniram, javljam uskoro rezultate potrage Trentutno sužen izbor na Enduro3 iz Xtreme-a, ili Anakee od dobavljaèa Farbachevog ortaka... Èekam ponude od oboje za komplet... Danas mi iz Xtreme-a javili da nemaju Metz, veæ Pirelli MT 90 a/t... I to sledeæe nedelje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 606 Napisano April 20, 2007 Drug član, 1366 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan A ko prodaje Mitas? Ja ti nabavim Mitas obje za oko 100EUR ili koji EUR manje. Imaš u ponudi E09 ili E08 - E09 je kao Michelin T63 a E08 kao Anakee... I obavezno stavi zadnju 130/80-17, ja tako vozim jedno 100.000 km. Mitas E09 je super guma sa puno dobrih strana ali i sa jednom lošom - na hladnoj cesti i kada poène kiša si na ledu, dok Michelin T63 vrlo dobro podnosi klizave uvjete, možeš se voziti kao po suhom. Ja sam do sada zgulio 4 para T63 i vozim 5-ti ... Mitasa E09 dva para... Zaboravi Pirelli MT90 a/t - dobra ali i jako skupa guma, ne vrijedi tih para... Lijepo sjedneš na Tenerku i doðeš kod mene, skinemo kotaèe, odemo kod vulkanizera ( imam jednog jako dobrog u blizini, isto je motorista ), stavimo nove gume i pichi A Michelin T63 bi par koštao cca. 160 EUR sa montažom i balansiranjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6430 Napisano April 22, 2007 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko da li ima u Srbiji negde da se kupe Mitas gume ? 100 evra za par mi ne zvuci lose. Ja bih uzeo E09. Koliko se one brze trose od E08 ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Novembar 14, 2008 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Da ne otvaram novu temu, jel smem ja na XT 600 da stavim zadnju 130/90, fabrički je 120/90, jel ne smeta tj.nema većih nus pojava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Novembar 14, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Na motor ne treba stavljati mnogo vece gume (max za jednu velicinu) od onoga sto je predvidjeno sirinom felne, jer se izgubi oblik (pecurka), pa je grip u malo vecim uglovima naginjanja ustvari manji nego sto bi bio sa manjom gumom. To za 120/130 ne znam, probajte pa vidite...ali 140 gde ide 120 ne... Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
test 1 Napisano Novembar 14, 2008 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Petrovac na moru Prijavi odgovor kao problematičan preporucujem dunlop ,gume su odlicne stvarno neznam kolko kostaju posto sam ih dobiop sa motorom guma mi je skroz istrosena skoro da nema krampona a nema trika da zaslajfuje ni mokroj podlozi . dok je imala poneki krampon dizao sam ga na zadji na makadamu. mana brzo se trose Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dudip 6 Napisano Novembar 17, 2008 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: bgd Motocikl: Piaggio Skipper st125 Prijavi odgovor kao problematičan KELENA' date=' 011/3015410, ja sam tamo pazario gume za moju Teneru. Imaju Metzeler Enduro 4, Tourance, i jos neke modele. Zovi pa se raspitaj. Nisu bili strasno skupi.[/quote'] Novi telefon: 3629230 imaju dunlop demon, 130.90.17, cena preko 11000? Imam tu gumu na motoru, jeste malo izlizana i baš kliza... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Novembar 17, 2008 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Da se nadovezem mada sam vec o tome pisao u temi MITAS GUME. Pre dve nedelje sam u CONING-u kupio MITAS prednju 90/90-21 za 3082,00 din. Imali su i zadnju 130/80-17 ali je nisam kupio jer je uska pa cekam da im stigne 140/80-17. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dudip 6 Napisano Novembar 19, 2008 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: bgd Motocikl: Piaggio Skipper st125 Prijavi odgovor kao problematičan E danas sam kupio mitos bekrio ;D 130-80-17, - 4050din., pa ćemo videti na proleće kad je namontiram. Ovako baš lepo izgleda, samo još da ne kliza...Svi kažu jeftina guma! Kako jeftina kad je odlična auto guma 195-65-15 4500din. ??? Ovi sa cenama od 12000din nisu baš normalni...Dve gume preko 250evra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2087 Napisano Novembar 19, 2008 Skuteras, 3705 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam nabavio Ruski za afriku anakee obe za 175 evra + postarina. Mislim da je to bas jeftino za te gume. Ima raznih vrsta i dimenzija za michelin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Novembar 20, 2008 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam nabavio Ruski za afriku anakee obe za 175 evra + postarina. Mislim da je to bas jeftino za te gume. Ima raznih vrsta i dimenzija za michelin Gde si to nabavio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2087 Napisano Novembar 20, 2008 Skuteras, 3705 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Preko nekih ljudi sa kojima sam slucajno napravio neku saradnju. Ako ti treba nesto reci dimenzije pa da ih pitam imaju li i kadf mogu da stignu. Ostavis mi podatke na pp i dobijes je na kucnu adresu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...