ŽeljkoTransalp 405 Napisano Jul 31, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem kacigu Caberg Rhyno. Prvi vlasnik (vlasnica), prva boja .... salim se malo, ljudi, kaciga je bukvalno kao nova! Velicina kacige je S (55-56) Cena: 10000 din! Ko ne zna, evo kako izgleda ... Mob. 062/319-550 ili pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoTransalp 405 Napisano Avgust 3, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo ljudi, ko jos nije devojci kupio kacigu, evo prilike! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radonja 0 Napisano Avgust 3, 2010 U prolazu, 37 postova Lokacija: Нови Сад Prijavi odgovor kao problematičan Која је боја кациге? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoTransalp 405 Napisano Avgust 3, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Mat crna, kao na slici. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter84 17 Napisano Avgust 4, 2010 U prolazu, 92 postova Lokacija: Svilajnac Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam takvu samo XL. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Avgust 4, 2010 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan ja imam L Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoTransalp 405 Napisano Avgust 5, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro, ima li neko ko nema ovakvu kacigu? ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Avgust 5, 2010 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro, ima li neko ko nema ovakvu kacigu? ;D Ja! Nazalost malo sam glavatiji od ove velicine. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goranfri 2 Napisano Avgust 19, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Oće li da pada cena , imam ja sina sa bas takvom glavom ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Avgust 19, 2010 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan Oće li da pada cena , imam ja sina sa bas takvom glavom ? Promeni sina pa ćeš dobiti L veličinu malo povoljnije ;D šala mala ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goranfri 2 Napisano Avgust 20, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok , ne mogu da ga menjam sad kad sam se navikao na njega. Al mogu da ga uhranim i ugojim ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoTransalp 405 Napisano Avgust 22, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Oće li da pada cena , imam ja sina sa bas takvom glavom ? U Guevari je isti model 140 e i to jos na akciji! Tako da, nema puno mesta za korekciju cene Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoTransalp 405 Napisano Septembar 10, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Dosta vas je zvalo iz Beograda, sutra idem u Bg pa ako je neko zainteresovan mogu poneti kacigu! Nova cena 9500 din, i dobijate kacigu na kućnu adresu 062/319-550 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...