svestenik 193 Napisano Jul 31, 2010 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Ostetio juce prednju viljusku u padu, udarila je u tvrd predmet i mislim da joj nema pomoci. Lijevi stap je udubljen na vise mjesta i savijen, desni samo savijen, oba ispod donjeg trougla. E sad, da li ganjati fabricku viljusku ponovo ili postoji bolje rjesenje, od nekog drugog motora ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jul 31, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ostetio juce prednju viljusku u padu, udarila je u tvrd predmet i mislim da joj nema pomoci. Lijevi stap je udubljen na vise mjesta i savijen, desni samo savijen, oba ispod donjeg trougla. E sad, da li ganjati fabricku viljusku ponovo ili postoji bolje rjesenje, od nekog drugog motora ? Hmm, mozda je glupo pitanje,ali kako si toliko ostetio viljusku - stapove u padu. ??? :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Jul 31, 2010 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Ostetio juce prednju viljusku u padu, udarila je u tvrd predmet i mislim da joj nema pomoci. Lijevi stap je udubljen na vise mjesta i savijen, desni samo savijen, oba ispod donjeg trougla. E sad, da li ganjati fabricku viljusku ponovo ili postoji bolje rjesenje, od nekog drugog motora ? Hmm, mozda je glupo pitanje,ali kako si toliko ostetio viljusku - stapove u padu. ??? :o Otklizala bocno u bankinu, direktno udarila prednjom viljuskom iznad tocka u stub nosac bankine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Avgust 1, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ostetio juce prednju viljusku u padu, udarila je u tvrd predmet i mislim da joj nema pomoci. Lijevi stap je udubljen na vise mjesta i savijen, desni samo savijen, oba ispod donjeg trougla. E sad, da li ganjati fabricku viljusku ponovo ili postoji bolje rjesenje, od nekog drugog motora ? Hmm, mozda je glupo pitanje,ali kako si toliko ostetio viljusku - stapove u padu. ??? :o Otklizala bocno u bankinu, direktno udarila prednjom viljuskom iznad tocka u stub nosac bankine. Auuu , bash `ebeno,kad hoce maler da se bas tako desi. :o Sretno sa popravkom, valjda ce se neko javiti da ima stapove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1386 Napisano Avgust 1, 2010 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Bolje sto su stapovi udarili u stub nego kicma! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Avgust 1, 2010 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Bolje sto su stapovi udarili u stub nego kicma! Upravo. Ja sam prosao bez i jedne jedine ogrebotine, oprema je odradila svoj posao. A taman obnovio registraciju . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Avgust 2, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Probaj samo da nadjes stapove (taj deo koji tije ulubljen) ostalo prepakuj iz stare vile ako opruge nisu ostecene to je jeftinije nego celu vilu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Avgust 2, 2010 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan Ajme jesu te afrike nesretne, pa gdje si pao, Jao covjece. Prodacu ti ja Vile za 3500 Maraka, dobijes masinu i ceo ram s rezervarom i tockovima gratis uz njih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Avgust 2, 2010 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Ajme jesu te afrike nesretne, pa gdje si pao, Jao covjece. Prodacu ti ja Vile za 3500 Maraka, dobijes masinu i ceo ram s rezervarom i tockovima gratis uz njih Neka hvala, imam vec ponudu za 1000e za jednu neocarinjenu iz svice, ista moja . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doco 2 Napisano Avgust 2, 2010 U prolazu, 17 postova Lokacija: Banjaluka Prijavi odgovor kao problematičan A da napravimo od te dve afrike, to sto je ostalo od njih, jedan pristojan motor, mislim odlican coper. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1288 Napisano Avgust 3, 2010 prisutan, 1143 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan e da se ja ukljucim u prepisku!! a da mi svi lijepo prodamo motore i kupimo kosilice!! pa kosimo,pa zaradimo lovu i kupimo nove bajkove!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Avgust 3, 2010 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Nasao moto otpad u Italiji, stapovi 40e komad, zadnja feluga sa gumom i lancanikom 110e, RD03 guvernala 22e, salju DHL-om, 35e postarine za 12kg, placanje paypalom. Oprobacu srecu sa njima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1288 Napisano Avgust 4, 2010 prisutan, 1143 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan ajd hvala bogu!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Avgust 9, 2010 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Nasao moto otpad u Italiji, stapovi 40e komad, zadnja feluga sa gumom i lancanikom 110e, RD03 guvernala 22e, salju DHL-om, 35e postarine za 12kg, placanje paypalom. Oprobacu srecu sa njima. Može neki kontakt tog otpada? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Avgust 9, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako voziš off-road onda iskoristi priliku i stavi viljuške od crf-a malo se pole podesi pozadi visina (pošto su ove za 6cm duže) i bude extra posle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Avgust 9, 2010 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Može neki kontakt tog otpada? http://termoli.tv.it/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velja 8 Napisano Avgust 9, 2010 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Izvini na OT. Gde ti se ovo desilo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Avgust 9, 2010 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Izvini na OT. Gde ti se ovo desilo? U kanjonu Vrbasa, kod Banjaluke. Krenuo na jazz fest Zelenkovac sa ekipom, kisa padala, mokar kolovoz, krenuo u preticanje, malo sam jace dodao gas nego sto sam trebao i izgubio kontrolu zadnjeg dijela. Gume su bile Mitas E08 sa nekih 12000 km na sebi. Jbg, sam pao, sam se ubio, lekcija za ubuduce. Meni srecom nista, nadam se da ce i motor brzo biti sredjen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6424 Napisano Avgust 10, 2010 Enduraš, 6391 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan uhh te mitas gume su bas poznate da jako slabo drze na mokrom kolovozu, narocito kad se potrose. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Avgust 10, 2010 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Mitas, istrosene, klizavo, krivina... izmisljeno za pad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Avgust 10, 2010 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mitas, istrosene, klizavo, krivina... izmisljeno za pad. Ne samo u krivini oce i na pravcu ako taknes kocnicu :o :o :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Avgust 10, 2010 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Mitas, istrosene, klizavo, krivina... izmisljeno za pad. Sramota je sto nije bila krivina . Upravo iz tih razloga sam trazio jaaaako dug ravni dio gdje mogu puzevim korakom ici na preticanje . Situacija cista, preko 500 metara ravnog puta ispred mene, nista ne nailazi iz suprotnog pravca, svi uslovi ispunjeni . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...