hellena 60 Napisano Novembar 4, 2010 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan motor je super, jedva čeka "pileća" krilca sa strane i roll barove... jedino što se vide tragovi prstiju na rezervoaru, ko ne veruje nek pipne Zlotvore ne nagovaraj ih da mi packaju po motoru, brisala sam ga prontom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 5, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan sorry ali stvarno je jače od mene :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Novembar 5, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan A slike...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Novembar 8, 2010 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Juče krenuli u megamarket da kupimo šta već treba za kuću i na autoputu krene da mi štuca motor. Sagnem se da okrenem na rezervu, al' neće motor da upali ni za živu glavu. Stanemo sa strane, skinemo čep promućkamo, a unutra ništa od benzina? Ode Nikola po benzin sipa, motor radi. E sad...zašto mi nije prešao na rezervu kad je trebalo, već je sav benzin posukao, a bio mi je okrenut na gore prekidač? Drugo, sipala sam poslednji put skoro pun rezervoar, a prešla sam 170km i on je uginuo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6061 Napisano Novembar 8, 2010 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Možda si kod "vadi - stavljaj rezervoar" akcije pomešala creva tako da si im promenila mesta. Obrni i "dobićeš" i rezervu. A ova potrošnja??...Da ne radi pod saugom sve vreme? Ili su pocepane membrane u karbu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 8, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ili to ili divlja sa motorom :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6061 Napisano Novembar 8, 2010 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ma gde takva nežna i suFtilna bajkerka divlja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Novembar 8, 2010 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Ne moze da divlja toliko da potrosi rezervoar za 170km. Mozda je problem u onom skoro pun. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tiran1n 10 Napisano Novembar 9, 2010 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Ruma-Graz Prijavi odgovor kao problematičan Pre ce biti da je to, "skoro pun" a ono fali 5 litara, TA kad drzis pun gas autoputem predje najmanje 200km do rezerve pa onda jos tih 3-4l rezerve.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Novembar 9, 2010 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Crevca je Nikola prvi put pomešao, jer ima dve pipe, a na jednu samo ide crevce. Kad se to desilo motor se gasio čim mu dodam gas. Naravno, obrnula sam crevca i od onda radi. Najbolje bi bilo da svratim do laboratorije ovih dana pa da pogeledaš čika Arakise kako je kod tebe, a kako je kod mene. Sad sam napunila rezervoar 3cm do čepa, pa ćemo videti koliko će da potraje... Nadam se da će biti OK, jer ne želim da su te smrdljive membrane na karburatoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Novembar 9, 2010 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Ili to ili divlja sa motorom :D Imala sam od koga da naučim! Svaki put kad idem na fax vežbam jednu krivinu i sve bolje i bolje je prolazim. Kad sam stigla na fakultet pre neki dan prilazi mi kolega i kaže:"Ja sam mislio da ti daviš s tim motorom, da se mučiš, kad ono, teraš ti to ko luda, baš ga VOZIŠ!". Pa mi bi nekako drago, ali i smešno, jer me je verovatno video kako srećno savladavam tu krivinicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6061 Napisano Novembar 9, 2010 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dođi pa ćemo da pogledamo ta sitna crevca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Novembar 9, 2010 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam gledala u user manual-u kako treba da stoje crevca. Sve sam isto namestila kao što je na slici. U svakom slučaju, dolazim ovijeh dana da ustanovimo u čemu je zbrlj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Novembar 22, 2010 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Pošto mi se ponovio problem sa slavinom, dakle, ne prebacuje na rezervu, ili potroši sav benzin uzela sam da prostudiram service manual i primetila sam da mi fali onaj štapić filter koji bi trebalo da je zaboden u slavinicu. Verovatno je to problem. U svakom slučaju u subotu vozim motor kod Joce pa će on videti šta tu sve fali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Januar 20, 2011 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Dugo nisam osvežila temu Motor je bio kod Joce. Sve je sređeno. U međuvremenu sam dobila i štitnike za ruke. Treba da ih ofarbam i montiram. Popsi mi je nabudžio ploču za kofer neku Registracija mi je istekla tako da je motor u garaži, a tamo će i ostati verovatno dok ne dobijem neku stipendiju da poplaćam sve što treba da poplaćam. Za ovu godinu u planu su: Rollbarovi, harmonike na viljuškama, vizir i eventualno neko koferče. Što se tiče šara...još uvek je crn. Ne mogu da se odlučim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...