liduss 0 Napisano Jul 26, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cao svima, Ja sam Lidija Kujundzic, novinar NIN-a koja s vremena na vreme ima zadovoljstvo da pise o motorciklistima. Bajkerskim virusom zarazio me je brat, a kako je krenulo verovatno cu i sama nabaviti neko luce na dva tocka. Koga zanima sta sam do sada o bajkerima pisala u NIN-u moze da progleda: Ide kao nesreca, http://liduss.blogspot.com/2006/12/motorciklisti.html Do poslednjeg gasa, http://liduss.blogspot.com/search?q=do+poslednjeg+gasa Porez iz pizme, http://liduss.blogspot.com/2010/07/drzava-protiv-bajkera.html I na kraju, jos jednom se zahvaljujem se svima na bjbikers.com koji nisu stedeli na pomoci, podrsci, saradnji i naravno kritikama. ENJOY! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Jul 26, 2010 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Lidija i dobrodošla! Hvala Bogu da postoji neko sa velikim kohones koji hoće realno da napiše nešto o bajkerima, njihovoj strasti, mukama, zadovoljstvima. Pozdravi onog malog "đavolana" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Jul 26, 2010 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosal, Lidija! Svaka cast za onaj tekst o porezima... Uzivaaaj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4463 Napisano Jul 26, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Cao svima, Ja sam Lidija Kujundzic, novinar NIN-a koja s vremena na vreme ima zadovoljstvo da pise o motorciklistima. Bajkerskim virusom zarazio me je brat, a kako je krenulo verovatno cu i sama nabaviti neko luce na dva tocka. Koga zanima sta sam do sada o bajkerima pisala u NIN-u moze da progleda: Ide kao nesreca, http://liduss.blogspot.com/2006/12/motorciklisti.html Do poslednjeg gasa, http://liduss.blogspot.com/search?q=do+poslednjeg+gasa Porez iz pizme, http://liduss.blogspot.com/2010/07/drzava-protiv-bajkera.html I na kraju, jos jednom se zahvaljujem se svima na bjbikers.com koji nisu stedeli na pomoci, podrsci, saradnji i naravno kritikama. ENJOY! pozdrav Lidija. evo ja sam malo dalje od kolega iz Srbije pa bi neko rekao u smislu šta te briga šta se kod njh dešava, ali stvarno me je briga jer mi smo u Hrvatskoj to prošli i veci dio toga što smo zahtjevali smo na kraju to i dobili. kao i kod nas tako i u Srbiji nece se puno postici bez objektivnog pracenja situacije od strane medija i prenošenja široj javnosti a vi ste to kolegama u Srbiji omogucili. mislim da sda kada je i šira javnost upoznata sa realnim zahtjevima mojih kolega bikera da se vlast nece tek tako oglušiti na njih. želim Vam puno uspjeha u vašem poslu i još puno više dobrih trenutaka u Vašem privatnom životu. pozdrav iz Pule. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 846 Napisano Jul 26, 2010 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav za dragu nam novinarku! Sad sam ponovo poceo da kupujem NIN (Nije mi se svidjao prvo zbog nove uredjivacke politike i novog papira, pa posle pauze ne uspem da shvatim sta je B. Lekic htela, pa sad ponovo kupujem!) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Jul 26, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro dosla na forum! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Jul 26, 2010 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla Lidija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danijels 270 Napisano Jul 26, 2010 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Gun Hill Motocikl: Keeway Superlight 150 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla na infektivno odeljenje BJB-a, ovde bajkerski virus ne fali! ;D ;D ;D Veliki pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica-MIGE 7 Napisano Jul 26, 2010 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd-BANOVO BRDO Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosla i veliki pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Jul 26, 2010 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoshla! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4171 Napisano Jul 26, 2010 Ne silazi, 6533 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav od sveg srca sa željom da se motorizuješ i tako propagiraš lepši pol na motorima. Nekad davno, ko momčić, zarađivao sam za trke brojavši baš Nin u štampariji u Makedoskoj, rođen preko puta u Hilandarskoj i narvno godinama posle ga redovno čitao. Zagovornik sam kulturnog načina "borbe" za prava i novinarsko pero je izuzetno "ubojito". Ja bezuspešno forsiram stariju ćerku da sedne na skuter, položila PSP, a supruga se malko uplašila vozivši se sa mnom po gradu gde je borba na svakom ćošku vožnjom motorom, a Free stoji u garaži. Pored opravdanog htenja za normalne troškove registracije, nadam se da će o tvom moto pisanju biti tema o bezbednosti u saobraćaju na dva točka i protiv saobraćajnog nasilja svake vrste. Još jednom, dobrodošla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario M. 53 Napisano Jul 26, 2010 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha XT 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosla! Odlicni tekstovi, svaka cast za posvecenost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan74-Bgd 12 Napisano Jul 26, 2010 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla ti nama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brmbrm 118 Napisano Jul 26, 2010 Brmbrm, 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Life Race Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošla!!!! I, naravno, HVALA i tebi na podršci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano Jul 26, 2010 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Konacno, da se i nas glas cuje, bas onako kako treba! Dobrodosla! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Jul 26, 2010 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosla! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 174 Napisano Jul 26, 2010 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosla ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Jul 26, 2010 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sjajni tekstovi! Dobrodošla! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16902 Napisano Jul 26, 2010 Integrisan, 8300 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošla Lidija. Lepo je pročitati (na linkovima gore) kako izgleda kada novinar zaista odluči da se udubi u temetiku o kojoj piše. Svaka čast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Jul 26, 2010 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam te vec ishvalio na predhodnom posto evo i da licno to uradim ;D Prvenstveno dobro nam dosla i da uzivas sa nama ovde. Nastavi i dalje ovako objektivno da pises o nama motoristima kao i sve ostalo. A najvecu zelju ti zelim da u neko skorije vreme kupis sebi jednog dvotockasa i da osetis sve cari ovog hobija,pisati i gledati je jedan dozivljaj a biti deo toga i pisati to je ono pravo ;D Nadam se da se neces rzocarati u nas bikere. Jos jednom ti se zahvaljujem na onom opsirnom i objektivnom tekstu u NIN-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duh koji hoda 860 Napisano Jul 26, 2010 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da si ovde sa nama, pozdrav i dobro nam dosla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1924 Napisano Jul 26, 2010 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla i sto bi rekli "na pravom si mestu"! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Jul 26, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla medju vise hiljada ljdi koje spaja ljubav prema istoj stvari... Hvala na lepim tekstovima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Jul 26, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došla! Pravo je zadovoljstvo čitati tvoje tekstove! Hvala ti do neba na podršci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jul 26, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je jedan od retkih trenutaka pozitivno pisane reci za nas bajkere.. Osim veliko HVALA, mozemo te pozvati da nekad..za pocetak sa bratom sednes na dva tocka i krenes na neke od BJB voznji.. Putopisa i slika sa vikend i ostalih akcija imas u sekciji Putovanja, izleti.. Dobro nam dosla..a otrov zvani forum brzo ulazi u vene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...