Jump to content

Moto Zajednica

Kawasaki ER-6N/F topik

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 122 postova
  • Motocikl: Er6n 2008 / Versys 650 2017

Samo da pozdravim ekipu ovde..

Javljam se posle mog prvog putovanja, kawa je bila na moru :moto3: Pre odmora zamjenjena

zadnja guma i lagano put crne gore. S njom sam ukupno odvezao 550 km prije puta i onda u jedan dan 470 :)

Zadovoljan sam i prezadovoljan ni jednog trenutka se nisam pokajao u vezi motora, to je ono sto sam trazio i presrecan sam sto ga imam!

post-7760-0-72435800-1376986428_thumb.jpg

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1489 postova
  • Motocikl: Yamaha FZ1-SA

Malopre mi pukla , srecom ispred drugove kuce sam parkirao motor, kada sam hteo da ga upalim ono propade rucka.....Pukla bas na onom delu gde je ono ,, burence`` sto ulazi u rucku I delom se izvukla..

Danas zamenio 300 din popravka... Ali sam izgleda zaboraivo da kazem majstoru da je skrati..

Promenio član Dzony93

Ma burazer nema a kategoriju i nemoze da vozi.... Smorio me vise da ga vozikom... Iz auto ksole ga zajebali .... Umesto da su napisali na taj dosije tamo A kategorija oni upisali a1 i sad samo a1 kategoriju ima umesto ful a kategorije, Tako da mora da polaze za a2 pa da ceka ponovo da polaze za A ne isplati mu se da ceka jos 4-5 god, bolje da prodam motor i kupim strovljeno nesto na 35kw....

• Svrati ponekad, 110 postova
  • Motocikl: kawasaki er-6n piaggio bev500

@easy Stvarno lepo izgleda motorce, al što da ga prodaješ ovako pred kraj sezone, tad najviše jure lešinari da kupe za male pare. Jbg, srećno i da ga što pre zameniš za z750-800-1000

Smorio se narod, počinje škola sutra.

Sredio semering na vodenoj pumpi, balavio dole po izduvu i ralici, i malo produvavao motor na autoputu, mnogo sam ga ugušio po gradu do posla i nazad, pa valja malo da prodiše.

Razmišljam se da konačno montiram onaj vizir što sam uzeo, al mi lep motor ovako nag :D

Puigov je vizir, pala je odluka da se instalira, aj ufotkacu ga malo kasnije kad skoknem do garaže.

Nego treba mi jedan savet u vezi sa kormanom. Trenutno mi je leva strana maaaaalo kriva, jbg nezgodno se preturio još prošle godine, ne smeta u vožnji, ali meni se penje na ku**c. Imao sam ponudu za jedan korman koji je "niži" jedno 2-3cm sigurno, ali sam propustio jer stvarno nisam u tom trenutku bio pri kinti a i ovaj položaj mi je dosta udoban i ne znam kako bi bilo sa tim nižim.

Jel ima neko iskustva sa drugim oblicima kormana? ja sam 178cm visok.

Video sam na Ducatiju taj agresivniji položaj, ali ne znam koliko je "udoban za duže vožnje".

Ja mogu da ti nabavim korman taj nizi kao kod R-ova za neke sitne pare nov ( 30-40 usd) inace ja na motoru imam pbr korman ( nisam siguran za proizvodjaca) i dosta je siri od fabrickog, ali po meni je odlican i lakse vozim moj motor nego npr od Stefana sa foruma koji ima fabricki.

• Svrati ponekad, 222 postova
  • Motocikl: Kawasaki er6n 06'

Ekipo,imam problem...vozim model 2006 i ne radi mi dugme za reset,tako da ne mogu ni sat da podesim,ni da resetujem kilometrazu,da li je imao neko problem s tim?

Brate lepo ja kazem, uzmes cekic, zatim udaris cajgere, i na kraju kupis nov :D.

Salu na stranu, sad sam se setio da je konektor na dugmetu mozda korodirao ali ne znam kako se rastura da se to sredi...

Došlo vreme da se menjaju prednje pločice, mislio sam izguraću sezonu sa ovima ali :neznam: . Aj dajte neki savet šta da stavljam, ili šta nikako da ne stavljam.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja