Jump to content

Moto Zajednica

Kawasaki ER-6N/F topik

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 98 postova
  • Motocikl: Kawasaki er6n 06' zx6r 05' z750 07' Z750 07'

Uh, opasno razmisljam o jednom crnom viziru i zadnjem blatobranu.

A tek sto mi kofer treba. Pa ljudi ovome nema kraja

Evo slike ploce nosaca kofera.

post-21588-0-53721500-1369470069_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1489 postova
  • Motocikl: Yamaha FZ1-SA

e jbg ... Danas bio kod majstora, zamenili ulje u vilama, skroz drugi motor!! A sto se tice starog ulja neki idiot koji menjao sipao ranije manje + neka skrama se stvorila gusce nego met benzin nije mogo da ga razbije jedva to ocisceno, ali na kraju sve extra ispalo, sad sam prezadovoljan motorcetom :)

• Svrati ponekad, 155 postova

Idem u toku nedelje cim ugrabim vremena da pogledam http://www.polovniautomobili.com/oglas3201942/kawasaki_er6n/ i daj boze kupim..... Vodim sa sobom prijatelja koji se bavi servisom motora da ga pregleda, posto lose stojim sa mehanikom :-))...

Sta mislite kolika je realna cena ovakvog modela ako je sve u redu, (tj znam da je cena onoliko koliko je neko spreman da da odnosno proda) ali volim posten odnos kupac prodavac u smislu da ne nudim neke cifre koje su nedostojne ali ne volim ni da me neko cepi par stotina evra vise nego sto treba?... Na pamet mi pada tipa 3700-800 jel to po vama ok ako je sve u reklamiranom stanju?

• Svrati ponekad, 121 postova
  • Motocikl: Z1000

Idem u toku nedelje cim ugrabim vremena da pogledam http://www.polovniau.../kawasaki_er6n/ i daj boze kupim..... Vodim sa sobom prijatelja koji se bavi servisom motora da ga pregleda, posto lose stojim sa mehanikom :-))...

Sta mislite kolika je realna cena ovakvog modela ako je sve u redu, (tj znam da je cena onoliko koliko je neko spreman da da odnosno proda) ali volim posten odnos kupac prodavac u smislu da ne nudim neke cifre koje su nedostojne ali ne volim ni da me neko cepi par stotina evra vise nego sto treba?... Na pamet mi pada tipa 3700-800 jel to po vama ok ako je sve u reklamiranom stanju?

Izgleda super, mada su mu slike stare. Ako i sad izgleda kao na slikama extra. Ja sam skoro pazario motor i pokusavao sam tada da kontaktiram vlasnika ovog zelembaca ali nisam uspeo.

auspuh samo vredi 300 e + vizir stotinak a extra je ocuvan, samo su stare slike ako ne i 2-3 god jos stare table ima ako se ne varam.. bio on na oglasima jos prosle-pretprosle godine

• Zainteresovan, 764 postova
  • Motocikl: ER6n

U zavisnosti od stanja uzivo se odredjuje realna cena ali kapiram da je 3.800 moguce dobiti (mozda). 3.700 ne verujem.

Samo ne idi logikom ma sad cu da mu oborim cenu a motor vredi, to je onda jadno, nikad nisam gotivio takve likove i kapiram da to niko ne gotivi.

Ako vredi - vredi, i to je to.

i tebi ide u koristi da kupis nesto dobro i da te dobro sluzi a ne non stop da popravljas, kao Dzony :D :D

Poz i srecno u potrazi!

• Svrati ponekad, 155 postova

Slazem se u potpunosti, zato sam i pitao ovde, jer mi je ovo prvi pravi motor ( sad vozim beverly tourera) pa da vidim okvirno postenu cenu, jer nemam predstvu kolko sta vredi, a ne volim da dajem nerealne ponude da bi ustedeo koji evro, niti da me neko odere...

U zavisnosti od stanja uzivo se odredjuje realna cena ali kapiram da je 3.800 moguce dobiti (mozda). 3.700 ne verujem.

Samo ne idi logikom ma sad cu da mu oborim cenu a motor vredi, to je onda jadno, nikad nisam gotivio takve likove i kapiram da to niko ne gotivi.

Ako vredi - vredi, i to je to.

i tebi ide u koristi da kupis nesto dobro i da te dobro sluzi a ne non stop da popravljas, kao Dzony :D :D

Poz i srecno u potrazi!

sta sam pa ja popravljao sem na vilama semeringe sto sam zamenio 1hmm.gif . Ostalo je redovan servis i sitnice koje sam sam hteo da sredim da motor bude po mome 1oda.gif

1lol.gif1lol.gif ma znam, nego sediste ode na preradu, nabavio bagsterov materijal za sedista za 2-3 dana gotovo, xenoni u toku kupovine, zavrsen motor skroz za 2 dana 1nanana.gif

• Svrati ponekad, 269 postova
  • Motocikl: ....

Dzoni, ti si lepo trebao da kupis jedan auto sa "glasnim" auspuhom, koznim sedistima, velikim retrovizorima i ksenonima 1nanana.gif1nanana.gif1nanana.gif

brate imam terenca i kupe, sta ce mi vise, ja sam uvek imao po 2 motora, jedan meni jedan caletu, a ovo mi omiljeni motor od kad se pojavio balavio sam na internetu za kawasaki, i sada kad sam ga uzeo sredjujem po svojoj meri. Nebi ga menjao ni za jedan!

Ih, ja bi moj vala menja o'ma i to samo za novi z10001moto3.gif. Nego cekam da jos malo padne cena pa da se bacim u potragu 1jee1.gif

• Zainteresovan, 764 postova
  • Motocikl: ER6n

Kaze mi ortak da je z1000 kao neki kamion, nije agilan tesko ide tesko staje, nije okretan - kao nije dobar izbor...

Inace i moj plan za blisku buducnost takodje :)

post-22759-0-25489900-1369684013_thumb.jpg

ko ga sisa kad ovako izgleda!! brate , a posteno kad je glomazan ... Inace sam dobio fobiju od 1000cc drug pre nedelju dana iso oko 120-150 na putu koji spaja dva auto puta i izleti mu lik sa floridom, decko iskidao floridu jedva ostao ziv... e da fz1 vozio...

Ti I alex ochigleno mnoooogo volis naranrzaste motore :). Pa iskreno drugar nije upravu, vozio sma z 1000 I prosto ne mogu da opisem koje je to zlo. Agilan je motor do jaja, I tako se lako vozi skoro kao er6. Inace motor ima 218kg, a z750 je tezi za 10kg :). A snage mu ne nedostaje :D

Ti I alex ochigleno mnoooogo volis naranrzaste motore :). Pa iskreno drugar nije upravu, vozio sma z 1000 I prosto ne mogu da opisem koje je to zlo. Agilan je motor do jaja, I tako se lako vozi skoro kao er6. Inace motor ima 218kg, a z750 je tezi za 10kg :). A snage mu ne nedostaje :D

na 150 konja i 1050 cc sigurno nece da nedostaje snage :D . Brate zavisi sve od vozaca do vozaca, mozda taj sto mu nije agilan samo pravi kockaste gume i ne zaleze za krivine kolko bi trebalo da se pokaze agilnost motora. Inace sto bi pravili motor od 10k e a da ne valja?!?

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja