Bukinac 5 Napisano Maj 25, 2013 Svrati ponekad, 98 postova Lokacija: BG Motocikl: Kawasaki er6n 06' zx6r 05' z750 07' Z750 07' Prijavi odgovor kao problematičan Uh, opasno razmisljam o jednom crnom viziru i zadnjem blatobranu. A tek sto mi kofer treba. Pa ljudi ovome nema kraja Evo slike ploce nosaca kofera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano Maj 25, 2013 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja na prodaju GIVI kofer sa plocom 35l. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Maj 25, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan e jbg ... Danas bio kod majstora, zamenili ulje u vilama, skroz drugi motor!! A sto se tice starog ulja neki idiot koji menjao sipao ranije manje + neka skrama se stvorila gusce nego met benzin nije mogo da ga razbije jedva to ocisceno, ali na kraju sve extra ispalo, sad sam prezadovoljan motorcetom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Maj 26, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi jedno pitanje gde nam je filter gorivo i da li se on menja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Maj 26, 2013 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan u rezervoaru, pricvrscen za pumpu, ne menja se i ne prodaje se kao poseban deo, samo sa pumpom http://i.ebayimg.com/t/08-Kawasaki-Ninja-EX650-EX-650-Fuel-Pump-Sending-Unit-3M-/00/s/OTYwWDEyODA=/$T2eC16FHJIkE9qU3iLdcBQBtWnMgTw~~60_57.JPG ovo sto izgleda kao velika vrecica caja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B.S 37 Napisano Maj 26, 2013 Svrati ponekad, 155 postova Prijavi odgovor kao problematičan Idem u toku nedelje cim ugrabim vremena da pogledam http://www.polovniautomobili.com/oglas3201942/kawasaki_er6n/ i daj boze kupim..... Vodim sa sobom prijatelja koji se bavi servisom motora da ga pregleda, posto lose stojim sa mehanikom :-))... Sta mislite kolika je realna cena ovakvog modela ako je sve u redu, (tj znam da je cena onoliko koliko je neko spreman da da odnosno proda) ali volim posten odnos kupac prodavac u smislu da ne nudim neke cifre koje su nedostojne ali ne volim ni da me neko cepi par stotina evra vise nego sto treba?... Na pamet mi pada tipa 3700-800 jel to po vama ok ako je sve u reklamiranom stanju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chiza 42 Napisano Maj 26, 2013 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: Z1000 Prijavi odgovor kao problematičan Idem u toku nedelje cim ugrabim vremena da pogledam http://www.polovniau.../kawasaki_er6n/ i daj boze kupim..... Vodim sa sobom prijatelja koji se bavi servisom motora da ga pregleda, posto lose stojim sa mehanikom :-))... Sta mislite kolika je realna cena ovakvog modela ako je sve u redu, (tj znam da je cena onoliko koliko je neko spreman da da odnosno proda) ali volim posten odnos kupac prodavac u smislu da ne nudim neke cifre koje su nedostojne ali ne volim ni da me neko cepi par stotina evra vise nego sto treba?... Na pamet mi pada tipa 3700-800 jel to po vama ok ako je sve u reklamiranom stanju? Izgleda super, mada su mu slike stare. Ako i sad izgleda kao na slikama extra. Ja sam skoro pazario motor i pokusavao sam tada da kontaktiram vlasnika ovog zelembaca ali nisam uspeo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Maj 26, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan auspuh samo vredi 300 e + vizir stotinak a extra je ocuvan, samo su stare slike ako ne i 2-3 god jos stare table ima ako se ne varam.. bio on na oglasima jos prosle-pretprosle godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B.S 37 Napisano Maj 26, 2013 Svrati ponekad, 155 postova Prijavi odgovor kao problematičan po recima prodavca bukvalno je isti ko na slici koje su stare, videcemo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Maj 26, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan i na tarabu pise pi** pa nije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B.S 37 Napisano Maj 26, 2013 Svrati ponekad, 155 postova Prijavi odgovor kao problematičan haha da da Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Maj 26, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan U zavisnosti od stanja uzivo se odredjuje realna cena ali kapiram da je 3.800 moguce dobiti (mozda). 3.700 ne verujem. Samo ne idi logikom ma sad cu da mu oborim cenu a motor vredi, to je onda jadno, nikad nisam gotivio takve likove i kapiram da to niko ne gotivi. Ako vredi - vredi, i to je to. i tebi ide u koristi da kupis nesto dobro i da te dobro sluzi a ne non stop da popravljas, kao Dzony :D Poz i srecno u potrazi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B.S 37 Napisano Maj 26, 2013 Svrati ponekad, 155 postova Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se u potpunosti, zato sam i pitao ovde, jer mi je ovo prvi pravi motor ( sad vozim beverly tourera) pa da vidim okvirno postenu cenu, jer nemam predstvu kolko sta vredi, a ne volim da dajem nerealne ponude da bi ustedeo koji evro, niti da me neko odere... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Maj 27, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan U zavisnosti od stanja uzivo se odredjuje realna cena ali kapiram da je 3.800 moguce dobiti (mozda). 3.700 ne verujem. Samo ne idi logikom ma sad cu da mu oborim cenu a motor vredi, to je onda jadno, nikad nisam gotivio takve likove i kapiram da to niko ne gotivi. Ako vredi - vredi, i to je to. i tebi ide u koristi da kupis nesto dobro i da te dobro sluzi a ne non stop da popravljas, kao Dzony :D Poz i srecno u potrazi! sta sam pa ja popravljao sem na vilama semeringe sto sam zamenio . Ostalo je redovan servis i sitnice koje sam sam hteo da sredim da motor bude po mome Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Maj 27, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Hahahahh! Zezam se brate! > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Maj 27, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan ma znam, nego sediste ode na preradu, nabavio bagsterov materijal za sedista za 2-3 dana gotovo, xenoni u toku kupovine, zavrsen motor skroz za 2 dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woo3 112 Napisano Maj 27, 2013 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Beograd Motocikl: .... Prijavi odgovor kao problematičan Dzoni, ti si lepo trebao da kupis jedan auto sa "glasnim" auspuhom, koznim sedistima, velikim retrovizorima i ksenonima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Maj 27, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan brate imam terenca i kupe, sta ce mi vise, ja sam uvek imao po 2 motora, jedan meni jedan caletu, a ovo mi omiljeni motor od kad se pojavio balavio sam na internetu za kawasaki, i sada kad sam ga uzeo sredjujem po svojoj meri. Nebi ga menjao ni za jedan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woo3 112 Napisano Maj 27, 2013 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Beograd Motocikl: .... Prijavi odgovor kao problematičan Ih, ja bi moj vala menja o'ma i to samo za novi z1000. Nego cekam da jos malo padne cena pa da se bacim u potragu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Maj 27, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan i ja cu novi z1000 kad bude star 10 god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Maj 27, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Kaze mi ortak da je z1000 kao neki kamion, nije agilan tesko ide tesko staje, nije okretan - kao nije dobar izbor... Inace i moj plan za blisku buducnost takodje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Maj 27, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan ko ga sisa kad ovako izgleda!! brate , a posteno kad je glomazan ... Inace sam dobio fobiju od 1000cc drug pre nedelju dana iso oko 120-150 na putu koji spaja dva auto puta i izleti mu lik sa floridom, decko iskidao floridu jedva ostao ziv... e da fz1 vozio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woo3 112 Napisano Maj 27, 2013 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Beograd Motocikl: .... Prijavi odgovor kao problematičan Ti I alex ochigleno mnoooogo volis naranrzaste motore . Pa iskreno drugar nije upravu, vozio sma z 1000 I prosto ne mogu da opisem koje je to zlo. Agilan je motor do jaja, I tako se lako vozi skoro kao er6. Inace motor ima 218kg, a z750 je tezi za 10kg . A snage mu ne nedostaje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chiza 42 Napisano Maj 27, 2013 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: Z1000 Prijavi odgovor kao problematičan A sto je lep bre, lep u PM !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Maj 27, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Ti I alex ochigleno mnoooogo volis naranrzaste motore . Pa iskreno drugar nije upravu, vozio sma z 1000 I prosto ne mogu da opisem koje je to zlo. Agilan je motor do jaja, I tako se lako vozi skoro kao er6. Inace motor ima 218kg, a z750 je tezi za 10kg . A snage mu ne nedostaje na 150 konja i 1050 cc sigurno nece da nedostaje snage . Brate zavisi sve od vozaca do vozaca, mozda taj sto mu nije agilan samo pravi kockaste gume i ne zaleze za krivine kolko bi trebalo da se pokaze agilnost motora. Inace sto bi pravili motor od 10k e a da ne valja?!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...