Dzony93 368 Napisano Decembar 6, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Slikacu vam ja fabricki auspuh ispoliran kako treba da izgleda Ja ga polirao 3-4 dana NEgo jel neko bese uspeo da stavi one aluminijumske rucice ( Umesto gumenih one za gas itd.) ? Ja kada sam ih imao Nisam mogo gde je rucica za gas nikako da zamenim zbog onog granicnika ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuba75 16 Napisano Decembar 7, 2014 U prolazu, 95 postova Prijavi odgovor kao problematičan https://www.facebook.com/groups/1572798176265174/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky Luke 9 Napisano Decembar 7, 2014 U prolazu, 52 postova Lokacija: 45.34833,19.726703 Motocikl: Kawasaki er 6n Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljubiteli ERa, postao sam vlasnik ovog prelepog (bar meni) modela motora od pre dva meseca. Nisam se pokajao što sam ga kupio, prešao sam svega 1000km a uklopili smo se savršeno. Od tada čitam ove komentare i učim . Kacigu sam uzeo prošle nedelje a sad polako skupljam za ostalu opremu. Nisam hteo odmah da navalim sa pitanjima malo ću da sačekam . Čisto da se javim i da se učlanim u sektu ako može ? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuba75 16 Napisano Decembar 7, 2014 U prolazu, 95 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Lucky Primljen si onog trenutka kad postavis neku sliku mopeda Polako sa biranjem opreme, vazna je bezmalo koliko i motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojsa 135 Napisano Decembar 7, 2014 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Monster 1200 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Lucky dobrodosao u sektu Daj slikeeeee!!! Pre i posle smirglanja i poliranja Steta sto je sranje kvalitet metala od kog je auspuh napravljen, pa ce sve ponovo da se usere verovatno posle pola godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woo3 112 Napisano Decembar 7, 2014 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Beograd Motocikl: .... Prijavi odgovor kao problematičan Slikao danas gumu, presao sam 3400km, usput vozio 2. Navaka, i ostale voznje po Srbiji (Kladovo,Novi Pazar,Kokin Brod. . . ) Evo fotke p.s dobrodosao Lucky Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky Luke 9 Napisano Decembar 7, 2014 U prolazu, 52 postova Lokacija: 45.34833,19.726703 Motocikl: Kawasaki er 6n Prijavi odgovor kao problematičan Evo stiže slika, hvala na lepoj dobrodošlici stvarno sam prijato iznenadjen . Hvala jos jednom . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svahbaz 59 Napisano Decembar 7, 2014 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Er6n 2008 / Versys 650 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam, dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DejanTNT 37 Napisano Decembar 8, 2014 U prolazu, 97 postova Lokacija: Sr. Karlovci Motocikl: Suzuki SV1000N Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Lucky. Au sto ti lep taj crni sa crvenim ramom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky Luke 9 Napisano Decembar 8, 2014 U prolazu, 52 postova Lokacija: 45.34833,19.726703 Motocikl: Kawasaki er 6n Prijavi odgovor kao problematičan Hvala DejoTNT i tvoja je lepotica ,nego kako te služi vizir ? I ja planiram takvo nešto da pazarim ili napravim, pa me interesuje iskustva sa tom srednjom veličinom vizira. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DejanTNT 37 Napisano Decembar 9, 2014 U prolazu, 97 postova Lokacija: Sr. Karlovci Motocikl: Suzuki SV1000N Prijavi odgovor kao problematičan Sta ja znam tako sam ga kupio a sa obzirom da sam presao na er6n sa supermoto definitivno vetar manje duva. Recimo do 110 ne osetim vetar. Do 140 malo jace drzim volan a sve preko gledam da se sakrijem iza vizira. U svakom slucaju vredi ga imati, a ni ne izgleda lose Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan sabic kawasaki er6-n 1 Napisano Decembar 10, 2014 U prolazu, 14 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW C650 sport Prijavi odgovor kao problematičan ugradio nov auspuh, dragon ada, prezadovoljan sam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojsa 135 Napisano Decembar 10, 2014 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Monster 1200 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Jako dobro mu stoji, koja je cena? Kakav je zvuk? btw gde su uzeo zadnji blatobran i kako se montira? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan sabic kawasaki er6-n 1 Napisano Decembar 10, 2014 U prolazu, 14 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW C650 sport Prijavi odgovor kao problematičan extra zvuk, prezadovoljan sam, zadnji blatobran mi je pravljen pikec tuning iz subotice (25 eura) + sam pravio nosac i + farbanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan sabic kawasaki er6-n 1 Napisano Decembar 10, 2014 U prolazu, 14 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW C650 sport Prijavi odgovor kao problematičan auspuh 180 eura sa montazom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svahbaz 59 Napisano Decembar 10, 2014 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Er6n 2008 / Versys 650 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Au .. a taman sam htjeo da pitam da snimis zvuk, opasno mi se svidja ali za te pare ... ne svidja mi se ni malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojsa 135 Napisano Decembar 10, 2014 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Monster 1200 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Nema veze, samo ti snimi zvuk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan sabic kawasaki er6-n 1 Napisano Decembar 10, 2014 U prolazu, 14 postova Lokacija: Subotica Motocikl: BMW C650 sport Prijavi odgovor kao problematičan ne vredi da vam stavljam zvuk, nije ni blizu snimak i uzivo zvuk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chiza 43 Napisano Decembar 10, 2014 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: Z1000 Prijavi odgovor kao problematičan Probao i ja da snimim. Ma nema sanse Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Decembar 10, 2014 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Moze skroz lepo da se snimi samo treba kvalitetan audio recorder ili neka DOBRA kamera.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuba75 16 Napisano Decembar 10, 2014 U prolazu, 95 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dejane koji je korman kod tebe? Svidja mi se kako izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojsa 135 Napisano Decembar 11, 2014 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Monster 1200 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Moze skroz lepo da se snimi samo treba kvalitetan audio recorder ili neka DOBRA kamera.... Moze sa direkcionim mikrofonom, ali sa obicnim ambijentalnim na telefonu ili obicnom fotoaparatu/kameri tek u nekim idealnim uslovima, a da prenese iole realnu sliku. Kada sam presao na Rodeo VideoMic Rycote sa onog koji je ugradjen na moj Canon 7D razlika je bila nebo i zemlja za sve sto se snima van kuce (a i u kuci)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Decembar 11, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Kakvih ljudi ima... Zove lik za motor i kaze dajem ti 1600 evra za njega. Ja lepo kulturno , cena je 2200 ni evro ispod... Kad smo kod prodaje ako znate nekog menjao bi motor za xsaru picaso, ili scenica uz neku omanju doplatu ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan010 24 Napisano Decembar 12, 2014 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Kawasaki er6n 06' Prijavi odgovor kao problematičan Kakvih ljudi ima... Zove lik za motor i kaze dajem ti 1600 evra za njega. Ja lepo kulturno , cena je 2200 ni evro ispod... Kad smo kod prodaje ako znate nekog menjao bi motor za xsaru picaso, ili scenica uz neku omanju doplatu ... Ti najbolje da na kraju poklonis motor, od 3000 si spustio na 2200, i onda mi kojima motor vredi vise mozemo kasnije da se slikamo kad ih vi dajete za dzabe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Decembar 12, 2014 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Niko vise nece motor u danasnje vreme i bice samo jos gore... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...