Jump to content

Moto Zajednica

Prodajem canon powershot sx 200 is ili menjam za dlsr

Recommended Posts

• Drug član, 1030 postova
  • Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999

Kao sto naslov kaze , hocu da prodam moj canon powershot sx 200 is ili zamenim za neki ozbiljniji dlsr .

Imao sam na umu da kupim nov canon eos d550 ali svaki bi mi predlog dobro dosao .

Za cenu mog aparata nemam pojma . I to mi mozete predloziti koliko da stavim . Ne bih teo da ispadnem smesan . Kupljen je malo pre nove godine kad je izaso i placen oko 350 eva . Cena je pala u medju vremenu pa nemam pojma koliko da stavim . U ekstra je stanju nije padao i slicno a ispucao je oko 2500 slika .

Ako neko nesto moze da mi pomogne u vezi prodaje ili zamene za neki ozbiljniji uz moju doplatu samo napred.

Unapred hvala !!!

Urednici mislim da sam ovo smeo ovde da postavim jer vidim da je vezano za foto aparate . Ako ne brisite slobodno .

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 0 postova

Pozdravljam to sto si se nameracio na EOS 550D, fotoaparat je fenomenalan: http://pcfoto.biz/canon-550d-test

Bez problema dere konkurenciju u klasi do 1000e, 18MP APS-C senzor,i fenomenalan video.

Sto se tice SX200 IS, to ce ti biti veliki skok, a za njega mozes da dobijes nekih 150-170e realno, ali budi spreman na kompromis, jer EOS 550D nije mobilan, nije dzepna varijanta kao SX200, pa ti nece biti lagodno da ga svuda nosis sa sobom, ali kada budes pregledao fotke na kompu sve se to brzo zaboravi. ;-)

Pozdravljam to sto si se nameracio na EOS 550D, fotoaparat je fenomenalan: http://pcfoto.biz/canon-550d-test

Bez problema dere konkurenciju u klasi do 1000e, 18MP APS-C senzor,i fenomenalan video.

Sto se tice SX200 IS, to ce ti biti veliki skok, a za njega mozes da dobijes nekih 150-170e realno, ali budi spreman na kompromis, jer EOS 550D nije mobilan, nije dzepna varijanta kao SX200, pa ti nece biti lagodno da ga svuda nosis sa sobom, ali kada budes pregledao fotke na kompu sve se to brzo zaboravi. ;-)

Pozdrav . Sve ja to znam i u pravu si . Ne mozes ga nositi u dzepu i slicno . Ali s druge strane kad se vratis sa nekog putovanja pogledas slike i odma te prodje to sto si morao jos jednu torbu da nosis samo za njega .

Naj verovatnije necu 200sx-a ni prodavati . Ali danas svaki evro je dobro doso pa cu da vidim jos kako stvari stoje .

Pozdrav !!!

I dalje aktuelno .

Kupljen Canon eos 550 d sa kit objektivom 18 55 i plis sam kupio tamron 18 250 . Tako da je mali canon sx 200 is i dalje na prodaju . Pa ako nekog interesuje moze dogovor .

Za cenu nemam pojma pa ako neko zna od prilike neka javi da ne lupam bez veze .

Hvala i pozdrav !!!

Evo slike fotoaparata . Znaci zamena vise nije u opticaju , ostaje samo kes . Na slikama se vide i ostecenja nastala stalnim guranjem i vadjenjem iz torbice i jedna ogrebotina .

Cena aparata je 150 evra .

a9W4s_75432637.jpg

xTMHz_41271333.jpg

xW1VN_62301642.jpg

at56J_20388220.jpg

tQrMP_74132427.jpg

jZp6L_96314172.jpg

Naravno aparat pravi ekstra slike sto mozete i da vidite na nekim testovima .

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja