Mina 545 Napisano April 17, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo GPZ je konachno gotov! Nazalost regler mi je crkao , pa sad palim na gurku, ali bitno je da se to vozi ! Ostalo je josh par sitnica da se zavrshi, prednji migavci da se stave, desni retrovizor i vizir. Ja happy !!!! Evo vozam ga vetj 3 dana !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano April 17, 2007 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Gayyyyyish! Mada mi se ranije više sviðao... :vom: Sada æeš ti morati da nabaciš neki roze detalj, èisto da se zna da si curica. :wink: najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano April 17, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Super. Jeeeeee Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano April 17, 2007 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan jel to boja deep-purple? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano April 17, 2007 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan Èestitke.. Kako mu stoje šljokice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragon 0 Napisano April 17, 2007 U prolazu, 41 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan :kul: :biker: :pivo: Pa stavrno, treba da castis! Super! Zato tebe juce nema nigde.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2660 Napisano April 17, 2007 Braveheart, 701 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Fino,fino sreo sam te sinoc kod v. spomenika tacno nisi imala vizir napred... uzivo je lepsi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano April 17, 2007 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan sa srecom Minche :biker: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano April 17, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti predlog, taman da ga isprobas: http://www.bjbikers.com/forum/viewtopic.php?t=6112&start=30 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano April 17, 2007 Zainteresovan, 548 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Pa lep si motor kupila..:D:D:twisted: ..Cestitam, i zelim da sto pre stigne regler, jer te ceka upala misica od silnog guranja.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano April 17, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan ..Cestitam' date=' i zelim da sto pre stigne regler, jer te ceka upala misica od silnog guranja..[/quote'] Vetj imam upalu mishitja :cry: Aj jutros dok sam se tako zaletala i pokushavala da upali [bezuspeshno] i na kraju samo bespomotjno legla na bajk i borila se za vazduh...neki fini chika je prishao i pitao da pomogne, pa je gurao motor i ja upalila... Ah shto volim shto sam zensko...sad tju stalno da smaram ljude na ulici da pomazu da upalim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2004 Napisano April 17, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Sa srecom Mina! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano April 17, 2007 Zainteresovan, 548 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan AJMO DZENTLMENI SA GPZ 500, dogovorite se ko ce da skine regler sa svoje masine i da pozajmi Mini dok ne stignje njen?! Bolje da Vi palite na gurku, nego ona..:D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano April 17, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jaooo, sada je jos lepsi i noviji nego sto je bio... Samo ga ti parkiraj uvek na nizbrdici i regler ti i ne treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano April 17, 2007 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan I bilo je vec vreme, almo sad u voznju. Nadam se da si padove ispucala za narednih 10-15 godina. Cestitam na ponovljenom bajku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano April 17, 2007 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Daj da vidimo taj regler. Mozda da se otvori i popravi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran_Bgd 0 Napisano April 17, 2007 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ER 6F Prijavi odgovor kao problematičan Super izgleda a znam da ce jos bolje da se vozi Inace cuo sam da na Drini, gde se ide u subotu, nema bas nizbrdice za paljenje, ali ce zato biti dosta njih koji ce regler da glume Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano April 17, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Super izgleda a znam da ce jos bolje da se vozi Inace cuo sam da na Drini' date=' gde se ide u subotu, nema bas nizbrdice za paljenje, ali ce zato biti dosta njih koji ce regler da glume [/quote'] Ajd videtju kako stojim s vremenom i obavezama ! Pa mozda i krenem ! p.s. Nosam tvoju prvu pomotj u tank torbi , aj svrati do caffe A bre danas oko 5 da preuzmesh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 954 Napisano April 17, 2007 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam, napokon:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano April 17, 2007 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Mina, cestitke! Jos samo taj regler i super. Mogu da ti pozajmim moj za neko vreme jer kod mene anlaser nije u redu (valjda) pa i ja koristim nizbrdice. Samo meni ne pomazu oko guranja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano April 17, 2007 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Mina,da te lepo sluzi a i ti njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano April 17, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Hehehe, ko kaže da na može biti od babe-djevojka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano April 17, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan castim nalepnice ako se nisi snasla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano April 17, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan E pa nek je sa srecom... konacno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano April 17, 2007 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Èestitke und postravi! Ajd sad glavu u pamet, i da oboje budete iznad asfalta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...