AnteK 599 Napisano April 17, 2007 Drug član, 1363 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan A Antek' date=' Quasar i Joseph su me odusevili majicama. Dobicete jos cim napravimo, svaka cast momci [/quote'] A na jesenskom party-ju oèekujem da se i ti pridružiš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano April 17, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan E Djuro dzukelo opet me nisi pozvao da idem sa tobom, lazes ko pas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano April 17, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E Djuro dzukelo opet me nisi pozvao da idem sa tobom' date=' lazes ko pas[/quote'] a i onako se ne bi snasao na onim motokros stazama. Znam da ne volis taj fazon... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane 27 Napisano April 17, 2007 U prolazu, 94 postova Lokacija: CH vise Srbija Motocikl: imam ih vise Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast ljudi lep provod :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano April 17, 2007 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan rijetki su koji "ovako" ulaze u zavoj!ne vjerujem ni da rossi može nešto slièno izvest: [/url] ne znam za Rossija, ali je Biaggi ovako nesto uradio i polomio je nogu no, dokle ce nama ovaj covjek krv da vadi slikama i dobrim komentarima da mi je znat!! momci, totalno ste :fcab: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest SNAKESBIKER Napisano April 18, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan ....superrrrr!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano April 18, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Èitam ovo i nije mi dobro! Nego, AnteK, reci mi jel' ti ono na majici odsjaj od kacige na stolu, ili ženina pegla s obe strane, da ti pošaljemo drugu, sramota ovako izrabljena pa na reklamu :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 599 Napisano April 18, 2007 Drug član, 1363 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Èitam ovo i nije mi dobro! Nego' date=' AnteK, reci mi jel' ti ono na majici odsjaj od kacige na stolu, ili ženina pegla s obe strane, da ti pošaljemo drugu, sramota ovako izrabljena pa na reklamu :roll:[/quote'] Odsjaj od kacige na stolu, ne brini, majica je OK. Za iduæi party æu staviti post ovdje na forum unaprijed, možda "nas" se skupi više ( ovo je u navodnicima jer sam ja i tamo i ovdje na forumu ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...