boldor 64 Napisano Jul 30, 2010 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: temerin Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125. Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravio sam da napisem godiste,1975. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Jul 30, 2010 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Da imam kesh u ruci , taj auspuh bi bio problem.. Origigi za te novce ali opet , ovaj motor je sushtina. Esencija, mozda bonevil ostavlja jaci utisak al to je sad filozofija na kantar.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markovisacki 1347 Napisano Avgust 2, 2010 Marko, 229 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Kwaka ZX-9R, GPz810 unitrak Prijavi odgovor kao problematičan Jovisin nije prva boja, mislim da ima 4-2 ako se dobro secam, i oko 160.000km. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Avgust 2, 2010 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan ajoooj ljudi pa ovo je mozor da se sa uživanjem vozi ;D ;D ;D ;D ;D sretno sa prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale z900 328 Napisano Avgust 6, 2010 Svrati ponekad, 339 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB 750 K, CB 750 C, CB 750 F, VF 750 S, VF 750 C Prijavi odgovor kao problematičan Posedujem isti motorcikl vec 11 godina, ako mu je agregat u dobrom stanju taj motorcikl do 100km/h ubrzava za 3,5 sek sto i dan danas neki motorcikli ne mogu da postignu, motor u to vreme je imao samo tri mane (zad.viljuska, prednje i zad.kocnice). Meni u saobracajnoj pise da je 75', a ustvari je 73' i to primerak u prvih 6.000 kom, mislim da je to nesto bilo jos 80'-ih prilikom uvoza ali raspitao sam se u 29-om i mogu uz neku dokumentaciju to da resim. Ja licno ako bih se ikada odlucio da ga prodajem, pariro bih cenu sa novim Z1000. Posedujes jako lep primerak, srecno sa prodajom ali cisto sumnjam da ces u Srbiji dobiti te sitne novce za takav motorcikl. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boldor 64 Napisano Avgust 6, 2010 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: temerin Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125. Prijavi odgovor kao problematičan Da budem iskren,to nije moj motor,nego jednog poznanika iz madjarske.Zamolio me covek da stavim oglas ovde u srbiji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hondanikolic 0 Napisano Avgust 6, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Samo da pitam oko cene, da li je sa uvoznim dazbinama ili ne, tj. kolika bi cena bila u Srbiji? Da li je farban, cini mi se da sema linija na rezervoaru nije fabricka, ali dozvoljavam i da nisam u pravu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17695 Napisano Avgust 6, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Samo da pitam oko cene, da li je sa uvoznim dazbinama ili ne, tj. kolika bi cena bila u Srbiji? Da li je farban, cini mi se da sema linija na rezervoaru nije fabricka, ali dozvoljavam i da nisam u pravu. U prvu si da nisi u pravu. ;D Shalim se sema boja je od Z 1000 ,ali to nema veze motor je dobar samo steta sto nema originalne izduve 4u4. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boldor 64 Napisano Avgust 7, 2010 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: temerin Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125. Prijavi odgovor kao problematičan Motor je farban,ali mogu reci da je ofarban majstorski,a sto se tice dadzbina ne znam koliko bi bilo,po nekoj mojoj logici ne bi smelo da bude skupo,jer motor je 35 god. star,po katalogu ne vredi mnogo,tako da ni carina ne bi smelo da bude mnogo. Naravno treba da se plati i porez. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boldor 64 Napisano Septembar 8, 2010 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: temerin Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125. Prijavi odgovor kao problematičan Niko da ponudi kesovinu ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4355 Napisano Septembar 8, 2010 motoras, 2497 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se taman ponadao kad sam video da je oglas oziveo,da je neko pazario,a ono... Jebi ge Boldore,tesko se kupuje i nesto povoljnije,a kamoli ovo.Sigurno postoje ljudi koji bi voleli da ga imaju,ali tesko se bilo ko odlucuje da da te pare za 35-to godisnjaka. Bas ti treba neki pravi zaljubljenik (kao ja ;D ),ali da ima lovu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Septembar 8, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Z 1000 i 900 legendarni motocikli:))))) http://www.youtube.com/watch?v=JixigZmBWOI Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Septembar 9, 2010 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan U Dzig de nadje ovo sad da pustish....evo mi camac napolju,... sve vishe mi lici na z900 ....ce ga bubnem za decacke snove... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 498 Napisano Septembar 11, 2010 Zainteresovan, 455 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Čovek, puno sreće sa prodajom ove legende. Mogu samo da potvrdim da se ti motori kupuju/prodaju jednom u životu. Uz zaista minimalnu brigu to su neuništive mašine, sa rolnicama unutra. Ipak, čak i na zapadu, a ovde pogotovo, to su spremni da kupe samo zaljubljenici. Ja sam jedan od njih i eto, već dugo vozim nešto mlađeg brata legende koju prodaješ. Rado bih ga kupio da sam u situaciji. Cena, ako je agregat u korektnom stanju, uopšte nije strašna. Već godinama se kuckam sa fanovima i vlasnicima starih Z kava širom sveta i oni koji ne čuvaju ljubomorno ove bisere prodaju ih za dooosta jače novce. Sori za off! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...