Jump to content

Moto Zajednica

z 900

Recommended Posts

• drrmrr, 761 postova
  • Motocikl: projekat rinfuz ;)

Da imam kesh u ruci , taj auspuh bi bio problem.. :) Origigi za te novce ali opet , ovaj motor je sushtina. Esencija, mozda bonevil ostavlja jaci utisak al to je sad filozofija na kantar..

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 339 postova
  • Motocikl: Honda CB 750 K, CB 750 C, CB 750 F, VF 750 S, VF 750 C

Posedujem isti motorcikl vec 11 godina, ako mu je agregat u dobrom stanju taj motorcikl do 100km/h ubrzava za 3,5 sek sto i dan danas neki motorcikli ne mogu da postignu, motor u to vreme je imao samo tri mane (zad.viljuska, prednje i zad.kocnice). Meni u saobracajnoj pise da je 75', a ustvari je 73' i to primerak u prvih 6.000 kom, mislim da je to nesto bilo jos 80'-ih prilikom uvoza ali raspitao sam se u 29-om i mogu uz neku dokumentaciju to da resim. Ja licno ako bih se ikada odlucio da ga prodajem, pariro bih cenu sa novim Z1000.

Posedujes jako lep primerak, srecno sa prodajom ali cisto sumnjam da ces u Srbiji dobiti te sitne novce za takav motorcikl.

• Svrati ponekad, 240 postova
  • Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125.

Da budem iskren,to nije moj motor,nego jednog poznanika iz madjarske.Zamolio me covek da stavim oglas ovde u srbiji. :)

• U prolazu, 0 postova

Samo da pitam oko cene, da li je sa uvoznim dazbinama ili ne, tj. kolika bi cena bila u Srbiji?

Da li je farban, cini mi se da sema linija na rezervoaru nije fabricka, ali dozvoljavam i da nisam u pravu.

• Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova

Samo da pitam oko cene, da li je sa uvoznim dazbinama ili ne, tj. kolika bi cena bila u Srbiji?

Da li je farban, cini mi se da sema linija na rezervoaru nije fabricka, ali dozvoljavam i da nisam u pravu.

U prvu si da nisi u pravu. ;):D ;D

Shalim se sema boja je od Z 1000 ,ali to nema veze motor je dobar samo steta sto nema originalne izduve 4u4. ;)

• Svrati ponekad, 240 postova
  • Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125.

Motor je farban,ali mogu reci da je ofarban majstorski,a sto se tice dadzbina ne znam koliko bi bilo,po nekoj mojoj logici ne bi smelo da bude skupo,jer motor je 35 god. star,po katalogu ne vredi mnogo,tako da ni carina ne bi smelo da bude mnogo.  Naravno treba da se plati i porez. :)

• motoras, 2497 postova
  • Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500

Ja se taman ponadao kad sam video da je oglas oziveo,da je neko pazario,a ono... Jebi ge Boldore,tesko se kupuje i nesto povoljnije,a kamoli ovo.Sigurno postoje ljudi koji bi voleli da ga imaju,ali tesko se bilo ko odlucuje da da te pare za 35-to godisnjaka. Bas ti treba neki pravi zaljubljenik (kao ja ;D ),ali da ima lovu...

• drrmrr, 761 postova
  • Motocikl: projekat rinfuz ;)

U Dzig de nadje ovo sad da pustish....evo mi camac napolju,... sve vishe mi lici na z900 :)....ce ga bubnem za decacke snove...

• Zainteresovan, 455 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250

Čovek, puno sreće sa prodajom ove legende.

Mogu samo da potvrdim da se ti motori kupuju/prodaju jednom u životu. Uz zaista minimalnu brigu to su neuništive mašine, sa rolnicama unutra.

Ipak, čak i na zapadu, a ovde pogotovo, to su spremni da kupe samo zaljubljenici. Ja sam jedan od njih i eto, već dugo vozim nešto mlađeg brata legende koju prodaješ. Rado bih ga kupio da sam u situaciji.

Cena, ako je agregat u korektnom stanju, uopšte nije strašna. Već godinama se kuckam sa fanovima i vlasnicima starih Z kava širom sveta i oni koji ne čuvaju ljubomorno ove bisere prodaju ih za dooosta jače novce. 

Sori za off!

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja