Ivan_ZR 7 Napisano Septembar 25, 2010 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan U jbt, ovaj je fenomenalan :o Gde si ga našao? ne secam se vise. mislim da je bio fajter meseca na nekom fajter forumu...kad pogledas, na njemu dodat samo far od skutera, trkacki rep i rucno napravljen izduv. al' sve je savrseno uklopljeno sa tom belom bojom.cak ni ralica nije potrebna jer je motor dovoljno masivan(kao i yamaha od mohikanca)... a ne da ulozis pun K para i da vozis nesto sto vice : 'ja sam seljak!' (slika dole) ...al' opet, o ukusima itd Na ovom motoru je mnogo vise uradjeno nego sto ti mislis. Obrati samo paznju na gomilu stvari! Da si pitao onog ko ga je pravio da vidis sta bi ti sve napricao, koliko truda i svega je ulozeno u njega! Ne umanjujem ja njegov trud, niti sam slep i ne vidim druge vile napred ili nova kociona klesa i diskove, retrovizore itd.... Elem, ja govorim samo o nekim delovima koji su na tom 'blade'-u. Delovi koji su sa estetskog gledista vazniji od drugih(za ovakvu 'low budget' preradu), ali mogu napraviti veliku razliku - druga boja, novi rep, prednja maska ili tank, cime motor poprima skroz druge linije ... a kad se bude imalo para, moze i da se bahati pa da pazari neku usd viljusku i sl ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Septembar 25, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan na beloj hondi ono sto se jos vidi: diskovi, trkacki fuzasteri skinuti heblovi stavljen korman, rep od diode, prepravljen blatobran pozadi i napred, sto znaci i izmenju viljuski polirane cevke izduva, ali pitanje koliko to traje ako se motor vozi a pola detalja se ne vidi sa slike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Septembar 25, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ako ti bude trebala karbon folija javi se imam povoljnije nego ovaj na sajtu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Septembar 25, 2010 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan na beloj hondi ono sto se jos vidi: diskovi, trkacki fuzasteri skinuti heblovi stavljen korman, rep od diode, prepravljen blatobran pozadi i napred, sto znaci i izmenju viljuski polirane cevke izduva, ali pitanje koliko to traje ako se motor vozi a pola detalja se ne vidi sa slike... e nek' si se igrao : nadji zamenjene delove na motoru sa slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MALI DIKTATOR 203 Napisano Septembar 26, 2010 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Necu da ti kazem celavi!!! Motocikl: GPZ 500S Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Septembar 26, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan ako ti bude trebala karbon folija javi se imam povoljnije nego ovaj na sajtu... Nasao sam vec,preko nekog drugara...... inace hvala ti na ponudi . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Septembar 27, 2010 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan U jbt, ovaj je fenomenalan :o Gde si ga našao? ne secam se vise. mislim da je bio fajter meseca na nekom fajter forumu...kad pogledas, na njemu dodat samo far od skutera, trkacki rep i rucno napravljen izduv. al' sve je savrseno uklopljeno sa tom belom bojom.cak ni ralica nije potrebna jer je motor dovoljno masivan(kao i yamaha od mohikanca)... a ne da ulozis pun K para i da vozis nesto sto vice : 'ja sam seljak!' (slika dole) ...al' opet, o ukusima itd Na ovom motoru je mnogo vise uradjeno nego sto ti mislis. Obrati samo paznju na gomilu stvari! Da si pitao onog ko ga je pravio da vidis sta bi ti sve napricao, koliko truda i svega je ulozeno u njega! Ne umanjujem ja njegov trud, niti sam slep i ne vidim druge vile napred ili nova kociona klesa i diskove, retrovizore itd.... Elem, ja govorim samo o nekim delovima koji su na tom 'blade'-u. Delovi koji su sa estetskog gledista vazniji od drugih(za ovakvu 'low budget' preradu), ali mogu napraviti veliku razliku - druga boja, novi rep, prednja maska ili tank, cime motor poprima skroz druge linije ... a kad se bude imalo para, moze i da se bahati pa da pazari neku usd viljusku i sl ;D Prednja kociona klesta su promenjena, kao i zadnja viljuska i zadnji disk! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Septembar 28, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam rasturio seo motor u sitna crevca ;D,i ocisto i ofarbao agregat u crno . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Septembar 28, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam rasturio seo motor u sitna crevca ;D,i ocisto i ofarbao agregat u crno . ma nemoj tako nego daj neku sliku ... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
P.S. Dzon 105 Napisano Septembar 29, 2010 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW f650gs / Suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan slike, slike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Decembar 11, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Decembar 12, 2010 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan uhuhhuuu ovo izgleda extra! samo obrati pažnju na koju visinu ćeš mu staviti masku. i trebala bi ti jedna ralica ispod motora.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Decembar 12, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li si gledao temu od prve strane,ali na 2 ili 3 strani se vide ralica i maska,koji idu na motor. Zadnje sto sam na motoru uradio je ovaj mali auspuh sa prohromskim plastom,iz kojeg se na jedan saf vadi ceo prigusivac i tad je zvuk . Pa elektronski skrivac tablice(na dugme) sakriven ispod repa. Zamenjeni semerinzi na stapovima i ulje. Rasturene kocnice i cilindar kvacila,i ocisceno i razradjeno(jer zadnja klesta su po malo blokirala). Nesto me jos muci struja,al to cu oterati Araksu da vidi sta je(oko struje slabo znam) i tako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Decembar 12, 2010 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan evo sad sam bacio pogled. maska mi se sviđa ali ralica mi je nekako sitna ali ok. a neke plastike na hladnjak? čisto da malo pokriju sa boka.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Decembar 12, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Mozda,mada sad je prvo na redu farbanje oklopa,a i to ne zurim,dugacka je zima.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir. 137 Napisano Decembar 12, 2010 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan Drugar, svaka cast za projekat bice to lepo i jedinstveno sokocalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Januar 4, 2011 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Uploaded with ImageShack.us Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano Januar 4, 2011 Svakom po zasluzi, 12423 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Upalio Fajter Sad je sve lakše. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Januar 4, 2011 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Dok yamaha nije mogla da upali,cini mi se kao da sam i ja bio bolestan . Jos jednom ti hvala . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano Januar 4, 2011 Svakom po zasluzi, 12423 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Zajedno smo jači Pozdrav druže i srećni radovi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Januar 4, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Komsija, to bas lepo izgleda! Ajd kad otopli do mene na kaficu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Januar 4, 2011 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Vazi komso . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada185 56 Napisano Januar 9, 2011 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Black Adder F4isport Prijavi odgovor kao problematičan Odlican auspuh, aj jos neku sliku iz drugih uglova. A kad bude prilike moze i snimak. Odlicno izgleda! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Januar 9, 2011 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Bice slika dugacka je zima ,mada nema ni sta sad da se slika toliko,jer nista nije zavrseno kako treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada185 56 Napisano Januar 10, 2011 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Black Adder F4isport Prijavi odgovor kao problematičan Samo napred ! p.s. razmisljam se da i sam pocnem neku modifikaciju, radio bi maske od poliestera, bi li mi pomogao sa pokojim savetom jer nikad do sad nisam radio nista slicno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...