Zokki 32 Napisano Jul 17, 2010 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Kao što piše u naslovu, prodajem 2 nova Keihin karburatora (26 mm dif.) po nabavnoj ceni. Karburatori su za paralel twin mašine (od 250-450 ccm) i nikad nisu ni izvađeni iz kese osim za ovo slikanje. Kupljeni su za motor koji je u međuvremenu prodat, glupo je da novi stoje i skupljaju prašinu a nekome verovatno trebaju k'o 'lebac. Cena je 120 evra, mogu da pošaljem brzom poštom ili da donesem na adresu ukoliko je ista u Beogradu. Zoran 062/81 73 450 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Jul 17, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Jel se se salis da su ovo novi karbosi??? Bez uvrede ali ne izgledaju novi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boldor 64 Napisano Jul 17, 2010 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: temerin Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125. Prijavi odgovor kao problematičan I meni se tako cini da nisu novi,bez uvrede Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Jul 17, 2010 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan I meni se cini da su korisceni+otvarani... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Jul 17, 2010 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Karburatori stoje skoro 9 meseci u svojoj kesi, u plakaru u garaži i slikani su telefonom. Verovatno zato na fotografijama ne izgledaju kao da su sad izašli iz fabrike, a da su otvarani i korišćeni - nisu. Takvo mišljenje mogu samo da shvatim kao nebulozno i zlonamerno jer to sa slike ne možeš da primetiš. Ako te baš zanima iako ne pasuje na tvoj motor, dođi kod mene da vidiš karburatore i fabričku boju na šrafovima. Serđo, spamovanje u oglasima je zabranjeno i ako nisi potencijalni kupac ne bi trebao da lupaš gluposti i da vređaš, nego idi lepo pa svog tatu zovi lažovom. Da bi ste vi perfekcionisti bili zadovoljni, slikaću sutra foto aparatom (ako stignem) pa ću postaviti normalne slike. Svašta!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Jul 18, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Ja ti se najiskrenije izvinjavam, ako mislis da te neko zeza.......pogledaj na fotkama kako izgledau novi..... http://media.photobucket.com/image/veber%20karburatori%20slike/John_Doe_84/32DIR.jpg http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=50&topic=23455.0 Nemoj se ljutiti ali ovako preko fotke stvarno ne izgledaju, naravno nema razloga da ti ne verujemo jer bi svako uzivo video da si u pravu...... Izvini jos jednom.......nije mi bila namera:)))))))))))) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippo 45 Napisano Jul 18, 2010 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Beograd,Srbija Motocikl: Liberty 125&KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Tema pocinje sa "Prodajem 2 nova Keihin karburatora..." , nigde ne videh " Molim za ekspertizu predmeta sa slike.." :) sto ce reci:" Sedi dole ,kec!" ,cest usklik u skolama! Stvar mentaliteta? Ili je u pitanju stara srpska izreka: " Lopov se lopova plasi!"? I meteorolozima se ovih dana CINILO da ce piciti popodnevni pljuskovi kad ono-stativa????? Moracu da vas razocaram,ali..ti karboni su STVARNO novi-bio sam prisutan kada su stigli,direktno iz prodavnice ,dostava aksom ,uz prateci fiskalni racun ! Zokki,bre Srbine,prodajes nesto a da nisi obradio i doterao u Photoshopu a zatim uslikao sa babom, prethodnom vlasnicom??????? :) :) Uzgred,javi se ovih dana da zapalimo neku distancu,proslo pola jula a mi- krugove po lokalu ! Pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Jul 18, 2010 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Jebga, slikao sam telefonom u senci - u hladu, i slike su tamnije i slabog kvaliteta zbog toga... Džigorius, ne ljutim se i ono nije tebi upućeno. Činjenica je da se od stajanja u kesi pojavilo blago patiniranje ali nisam hteo ništa da brišem ili picanim, smatram da nema potrebe. Usput, karburatori su od drugara koji nije trenutno ovde pa je to razlog što ih ja "prodajem", a izgleda da sam malo "mentol" što želim da pomognem. Još ću na kraju ispasti prevarant i preprodavac, silovatelj i obijač trafika, i ko zna šta još P.S. Uz karburatore poklanjam zlatnu polugu 24K (750 gr.) i 3/4 L poluizvetrele svinjalko kole ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Jul 18, 2010 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Evo novih slika sa foto aparata koje su ipak nešto kvalitetnije pa se bolje vide detalji, mada i ovde ima nekih odsjaja, al je ipak bolje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jul 18, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Uz karburatore poklanjam zlatnu polugu 24K (750 gr.) i 3/4 L poluizvetrele svinjalko kole ;D ;D Mene ta kola zanima ako moze preko veze Zippo, voznja je vec u petak..Vlasina 3 dana.. Zokki, utorak.. Vazzi i za tebe Zippo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Jul 18, 2010 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi Zokkija al' se ljuti odma' za sve pare.... Prijatelju, nemoj da se ljutis i nerviras, to utice na lepotu ... c..c..c. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Jul 19, 2010 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Piše gore lepo da se ne ljutim... A da me ovako niskobudžetno i zlonamerno (da ne kažem pravi izraz) miniranje bilo čijeg oglasa nervira, to je činjenica. Ali, i to moram da prihvatim jer je u duhu "naših naroda i narodnosti" (na žalost) - "samo da komšiji crkne krava" U svakom slučaju u mojim godinma lepota ne igra neku ulogu pa mi se za istu savršeno ''be, to je prioritet za 20-ak god. mlađe fićfiriće i "šmekerčiće" no problemo, možda ćeš i ti nekad da daš oglas za nešto ili nekoga kome hoćeš da pomogneš... setićeš se (valjda) svojih komentara.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...