SHARK 0 Napisano Jul 16, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan IMA LI KO KAKVIH INFORMACIJA U VEZI SKUPA ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Jul 16, 2010 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Dobo pitanje !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 311 Napisano Jul 16, 2010 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Bese dobro proslog leta... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Jul 16, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se upisem da i ja pratim temu . I mene interesuje kad ce da bude . Nigde se nisam lepse proveo nego tamo prosle godine . U stvari oprema za kampovanje je vec spremljena i spakovana samo cekamo datum . Ajte Zlatiborci valjda imate neku informaciju . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jare 0 Napisano Jul 16, 2010 U prolazu, 8 postova Lokacija: Boljevci-surcin Prijavi odgovor kao problematičan ja jedino sto imam informaciju da je 6,7 i 8 avgusta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Jul 16, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan prosla godina bila odlicna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Jul 16, 2010 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan 06.-08. avgust - MK “Highlander” / Zlatibor Sta vam vise treba ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stevan Husqvarna Napisano Jul 16, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Cena ulaznice? Program? i dovoljno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Jul 17, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan A gde se odrzhava skup na Zlatiboru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Jul 17, 2010 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan A gde se odrzhava skup na Zlatiboru? Prema naselju Gajevi . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Jul 17, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan 06.-08. avgust - MK “Highlander” / Zlatibor Sta vam vise treba ;D Toliko i ja znam... Tu sam informaciju dobio od drugara iz MK Usca. Ako ne budem otisao u Sloveniju idem sigurno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Jul 17, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan ^^Hvala Bane. Mozhemo opet do Kotline pa da se spustimo na Zlatibor. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branko lajkovac 0 Napisano Jul 18, 2010 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prelepo je bilo ove dve godine unazad,cak je i vreme posluzilo.Inace mesto gde se odrzava skup je isto lepo,prodje se raskrsnica za centar i jedno dva kilometra prema naselju Gajevi i cuvenom restoranu Krcma gde je sve za medalju.Plus moto skup se odrzava u jeku turisticke sezone kada se nalazi oko 10 000 gostiju,pravo ludilo. Preporuka za drugare bajkere,da obavezno svrate u pivnicu u trznom centru kod Joke i popiju neko pivo.Osoblje ljubazno a cene povoljne,pivo 0.5l samo 80din. Vidimo se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brki82 210 Napisano Jul 18, 2010 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan A gde se odrzhava skup na Zlatiboru? pa na zlatiboru ;D ;D ;D ;D ;D ;D Ako sve bude kako treba,da napravimo neku rutu preko planina,a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Jul 18, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Će se dogovorimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Jul 18, 2010 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan A gde se odrzhava skup na Zlatiboru? pa na zlatiboru ;D ;D ;D ;D ;D ;D Ako sve bude kako treba,da napravimo neku rutu preko planina,a? Može !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pexon 0 Napisano Jul 19, 2010 U prolazu, 48 postova Lokacija: toxic Motocikl: Suzuki Bandit 1200 Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ugac osh da idemo zajedno da naucimo ove kako se pada ? Pexon iz crne trojke . Pozdrav druze i hvala za one lepe slike iz Kepinih krajeva ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wild1 0 Napisano Jul 19, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Slovenija Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da če se moto skup održati, jer več godinu dana planiram... Nadam se, da se vidimo.... Pozdrav iz Slovenije! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Jul 19, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Ugac osh da idemo zajedno da naucimo ove kako se pada ? Pexon iz crne trojke . Pozdrav druze i hvala za one lepe slike iz Kepinih krajeva ! Poz Pexone! A da otvorimo shkolicu "sigurnog i veselog pada"? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pexon 0 Napisano Jul 19, 2010 U prolazu, 48 postova Lokacija: toxic Motocikl: Suzuki Bandit 1200 Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan E Ugac da znas da mozes ! Uzeli bi tu dobru kintu ! Ti bi ih obucavao kako se endurima pada pos asvaltu ,ja , kako se turisti voze gde teba da idu endurace a Ivan shedou kako se fuljati nocom po kisi po divcibarama a da motoru ne bude nista ! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Jul 20, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan da se javim, i ja dolazim... ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Jul 21, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Ohoho.. bice veselo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pexon 0 Napisano Jul 21, 2010 U prolazu, 48 postova Lokacija: toxic Motocikl: Suzuki Bandit 1200 Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan UGAC DEFINITIVNO OTVARAMO SHKOLICU ! VIDIS DA IMA INTERESENATA ! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Jul 22, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan A nene.. pa nemoze to bez mene, ja sam bio asistenta u padanju Ugcu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pexon 0 Napisano Jul 22, 2010 U prolazu, 48 postova Lokacija: toxic Motocikl: Suzuki Bandit 1200 Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan VAZI Gile . DOGOVORENO ! NEGO TREBA DA SE DOGOVORIMO ZA CENU CHASA ! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...