Blue Rider 9 210 Napisano Avgust 7, 2010 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan Bio juče i lijepo se proveo Što je bio dobar pasulj pa ne budi lijen da probam kupus kad ono neznaš šta je bolje oma mi se prispavalo idem sad opet na pasulj pa defile i provod. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gruja bajker 2 Napisano Avgust 7, 2010 U prolazu, 16 postova Lokacija: Geneve Prijavi odgovor kao problematičan Znaci skup treba da napuni dzepove policiji, lepo su se uortacili organizatori sa policijom svaka im cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzanags 7 Napisano Avgust 7, 2010 Dukags, 291 postova Lokacija: НОВИ САД Prijavi odgovor kao problematičan krenuli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
apenac 789 Napisano Avgust 7, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Prigrevica,Apatin Prijavi odgovor kao problematičan e sad mi je drago što nisam otišao,prošle godine je bilo extra,al ove godine jeftinije otići na more neg u Futog,pa još i Dado Topić,koji se u Apatinu uopšte nije pokazao,a još i policija na svakom ćošku,neka hvala....za prošlu godinu svaka čast,al ovo je prešlo sve granice..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slaninar 630 Napisano Avgust 8, 2010 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Novi Sad - Liman Motocikl: Yamaha FZS600, Piaggio Free, Suzuki GN125 Prijavi odgovor kao problematičan e sad mi je drago što nisam otišao,prošle godine je bilo extra,al ove godine jeftinije otići na more neg u Futog,pa još i Dado Topić,koji se u Apatinu uopšte nije pokazao,a još i policija na svakom ćošku,neka hvala....za prošlu godinu svaka čast,al ovo je prešlo sve granice..... Bilo je lepo okupljanje i druženje. Upad od 250 kinti je sitnica ko dolazi za više od jednog dana (doručak, ručak, kamp...). Policija je zajebavala ako si pijan, ili neregistrovan, što bi trebalo da se podrazumeva. Nisu pretresali i cimali (koliko sam video) i moglo se uneti sopstveno iće & piće ko neće da plaća skupovske cene. Skroz OK. Sve u svemu, skup u Futogu je jedan lep događaj i ko može treba da dođe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIJAGI 6 Napisano Avgust 8, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan slaninar pa to sve govori ti ako hoces sledeci put nosi i svoju slaninu ali nije poenta u tome,mene bi licno bilo sramota da unosim svoje pice a i da mi takve idiotske ideje padnu slucajno na pamet trebao bi mi kamion pica posto je krug mojih prijatelja poprilicno velik koje naravno volim da pocastim,prema tome poenta je ipak u ceni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano Avgust 8, 2010 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Evo slikica sa skupa ima ih dosta pa ću polako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano Avgust 8, 2010 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano Avgust 8, 2010 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10635 Napisano Avgust 8, 2010 Hronični Motociklopata, 7376 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Bili, i kao i uvek, na susretu super atmosfera, cena ulaza sasvim korektna, jedina zamerka je >>pivo 120 din??!!<< malo ga preterase.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Avgust 8, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bili, i kao i uvek, na susretu super atmosfera, cena ulaza sasvim korektna, jedina zamerka je >>pivo 120 din??!!<< malo ga preterase.... Meni stvarno nije jasno jesam li to ja bio privilegovan,ali sam placao pivo dva bona ( bon 40 din. ) ili 80 dinara. ??? Sta ste to vi placali po 120 dinara. ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Avgust 8, 2010 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Bravo olja svaka cast za slike Treca slika po redu moj dobar drugar i prijatelj iz Kluba Cera alijas Profa na BJB. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Avgust 8, 2010 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan Drugi dan vazda bolji puno ljudi i mnogo prijatelja, atmosfera prijatna, mnogo dogadjanja, došli i vodeni bajkeri to nema nidje no u Futogu,dobra svirka ma super. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Avgust 8, 2010 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan sad oni vodeni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Avgust 8, 2010 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan tu se jedan šator skupio od kiše u petak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Avgust 8, 2010 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan sad moj imenjak snima,pa putnici,pa kaubiji i indijanci i puno domorodaca i to lijepih bilo je fino. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano Avgust 8, 2010 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Bravo olja svaka cast za slike Treca slika po redu moj dobar drugar i prijatelj iz Kluba Cera alijas Profa na BJB. Hvala:). Trebalo bi Blue Rider i ja da udružimo snage i slikamo po skupovima kad toliko volimo objektiv A na trećoj slici su Cera i Jožika iz Iriga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drivee 7 Napisano Avgust 8, 2010 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: NS Motocikl: BMW F650ST Prijavi odgovor kao problematičan Ej super su fotke i ono bilo je super..ako je bilo pice 120 to mislim da je puno...ali eto, vidim da je neko placao i 80 sto je super cena...Zao mi je sto nisam mogao da dodjem....a to mi je komsiluk:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Avgust 8, 2010 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Ma zvao me Cera i Giner prosle godine da idemo u neki zenski klub pored dunava,al ja nisam bio sa vremenom dobar pa smo odlozili za neki drugi put. Prosle godine sam blejio na skupu a nikog nisam znao osim ovih mojih iz kluba.A vidi ove godine pa svi tu sa foruma Nadam se da cu dogidine sve videti,ima samo da vas cimam za rukave ;D ;D A Branko na ovoj slici lele kao da ce ubije nekog kako se namrstio ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano Avgust 8, 2010 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan U ''neki'' ženski klub misliš na Ladies (e kakve su naše žurke bile)...zasučemo rukave i muški odradimo posao nas pet-šest. Na žalost tog mesta nema,,,ruše taj potez na Ribarskom ostrvu nešto se gradi... A i Ladies su u rasulu malo... :'( A moj drug Branko je nešto mnogo ljut lik, vidi se na slikama ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Avgust 8, 2010 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam za te zurke,pricali mi drugari iz kluba.Nisam znao da se to rasturilo.Steta a samo reci hvale sam cuo za to mesto. Ma branko je Kiler na slici majke mi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10635 Napisano Avgust 8, 2010 Hronični Motociklopata, 7376 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Bili, i kao i uvek, na susretu super atmosfera, cena ulaza sasvim korektna, jedina zamerka je >>pivo 120 din??!!<< malo ga preterase.... Meni stvarno nije jasno jesam li to ja bio privilegovan,ali sam placao pivo dva bona ( bon 40 din. ) ili 80 dinara. ??? Sta ste to vi placali po 120 dinara. ??? 60 din - bon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...