Jump to content

Moto Zajednica

Gruja bajker

Članovi
  • Broj tema i poruka

    16
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

    Never

O članu Gruja bajker

  • Rođendan 10.01.1972.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Geneve

Gruja bajker's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

2

Reputacija u zajednici

  1. Ne uzimaj nista preko 250 kubika za pocetak.Kad predjes 10.000 i kad ovladas sa tehnikom videces sta ti je najbolje i sta ti lezi.
  2. Znaci skup treba da napuni dzepove policiji, lepo su se uortacili organizatori sa policijom svaka im cast.
  3. Au tuga bolan, gde covek sve moze da nastrada. ??? kako puce guma bas tad?
  4. Vala jes lep al ne beri brige bice motora, samo da je nas.
  5. Jes vala tako je djubre bolan na sve strane.
  6. Sarajvooooooo ;D ko ce to ponovo docekati . ;D
  7. To oni sto prave euro krem? ???
  8. Od tad Grujo u sudbinu vjeruje i nidje ne ide bez amajlije......pljoske sa domacom ljutom u dzepu... ;D
  9. Bolan nije smesno al tako je.U pravnoj drzavi si zasticen ko bijeli medo na sjevernom polu. Mene zakacio covo na parkingu sa kosilicom znaci trefilo se sve kako ne treba hajvan umeso prste i namontirao me treznog na pust parking. ;D Grujo stao da saceka jarana da ga poveze do kuce.....i nastrado dok je stajao vani i noge protezo. Neki njiov domaci covo tero tu kosilicu po nekoj strmini pa poce da se klize.Stiso on kocaljku al vakat dzaba klizu se tockovi po mokroj travi. Zaleti se kosilica na nekih tries na sat ( izmerili policaj inspektori) ;D i opali Griju da prostis z'guza. Grujo ga nije cuo uopste od buke koju je pravio neki bajo sto prsce bube i komarce sa onom ledjnom prskalicom po tom parkingu. Kad me trefia kosilica mislio sam da sam pogodjen sa atomskom bombom. Polomio sam se ko da sam ispao iz aviona.Pukla Gruji kljucna kost pokrljao mi obe potkolenice kicma otisla u aut svijest izgubio. Braco moja devet dana lezo Grujo u komi .Lezo Grujo sedam meseci u gipsanom koritu i banjo se dve godine po bolnicama. Zena oma pomislila da sam se pokrljo sa motora jer sam se ogovedo i jurio a vidis nisam....bio sam trezan i sto bi rekli pjehe.... Onaj covo sto me "pokosio" nije bio nista kriv a ja nastrado.Al drzava Svajcarska ozbiljna i obesteti mene a i tog covu......jer smo bili osigurani.tako vam to ide u ozbiljnim drzavama
  10. Toga i ovde ima iako se Svajcosi kunu u zakon i red, naidje im neki bajo sa KTM-om jurilo ga citav buljuk kantonske murije i i lik ih izvoza ih ko pavijane. ;D jos da bude veci bedak taj covo im se redovno najavljivo pre svakog bujruma koji im je priredjivao znaci dan ranije covo im poruci da se spreme..... ;D Kako je prosao lik sa KTMom? Voleo bih da ga nisu uhvatili... ;D Pa nisu ga uhvatili ..... ;D tako da se nije saznalo ko je taj lik, znalo se samo da je neki hajvan talijan po naglasku sa fona a poziv je dolazio iz Lugana, to je bilo sve sto su uspeli da saznaju a covo ih je terorisao cijeli mesec dana i onda se povukao. ;D valjda mu dosadilo da ih trkeljise.
  11. Svaka ti cast ;D covo ti si legenda. ;D
  12. Ko se zaba boji taj bare ne treba gaziti. ;D
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja