peratrap 787 Napisano Jul 13, 2010 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan sa li neko ima u planu organizovani pdlazak na gore pmenuti skuup od 7 do 12 septembra u austriji ja bih isao al ne bas sam pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4784 Napisano Jul 13, 2010 Ne silazi, 5559 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Jedan drugar lobira kod mene za odlazak tamo vec jedno mesec dana...U principu sam zainteresovan, ali jos uvek mi je dosta unapred zbog posla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17680 Napisano Jul 13, 2010 Integrisan, 8365 postova Prijavi odgovor kao problematičan Doktore, javi ako odlucis da ides... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario 154 Napisano Jul 14, 2010 Iceman, 174 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam planirao da se provozam tih dana do Slovenije i Austrije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Jul 15, 2010 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam siguran ako je jos neko neka se javi na dogovor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gargi 1229 Napisano Jul 15, 2010 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Sankt Kanzian Motocikl: Ktm 990 Superduke R Prijavi odgovor kao problematičan Uf.... i mene kopka vec par godina , al ili fale novci ili vreme ...jeb.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Jul 16, 2010 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan a zivot ne ceka lovu vec odeeeee Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Jul 19, 2010 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan european bike week fakker see Faaker See Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Jul 20, 2010 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan dace Bog ove godine . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladmoll 452 Napisano Avgust 4, 2010 Zainteresovan, 426 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan Pre mesec dana bio tamo. Na samom jezeru nas covek iz Banjaluke ima tamo restoran. Rekose da je skup prava stvar, ima svega i svacega, ko jednom ode ide svake godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mokl 90 Napisano Avgust 4, 2010 Old Fart, 86 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: Honda NT700 VA Prijavi odgovor kao problematičan Pogledajte malo! http://www.europeanbikeweek.com/en/home.asp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Avgust 4, 2010 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Ja idem iako ne vozim HD! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Avgust 4, 2010 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo da se potsetimo... ??? http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=40446.0 Ja idem iako ne vozim HD! Ovo treba i onako svako da vidi!! Safety is paramount - ride carefully and wear protective clothing at all times. You are obliged to wear your helmet - it is the law! Harley-Davidson Motor Company is not liable for any accidents on the way to or from the event or during the event itself. ;D Do not drink and ride - use the shuttle bus or taxi service. For 2010 again a one-way system will be in place around the lake to control the high volume of traffic. Please ensure you obey the one-way system rule at all times, day and night for your own safety and that of others. :o Photographers will be in action during the event. If you do NOT wish your photograph to be taken, and possibly used in H.O.G.® or Harley-Davidson® publicity material such as Hog Tales® and the Harley-Davidson® internet sites, please inform a member of staff. Most importantly - Ride and Have Fun! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jama1100 10 Napisano Avgust 23, 2010 U prolazu, 82 postova Lokacija: Slo Prijavi odgovor kao problematičan Pero ako stvarno dođeš nazovi me idemo zajedno.Ne isplati se posjeta u subotu jer je užasna gužva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Avgust 24, 2010 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Pero ako stvarno dođeš nazovi me idemo zajedno.Ne isplati se posjeta u subotu jer je užasna gužva. softić... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Avgust 24, 2010 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Pero ako stvarno dođeš nazovi me idemo zajedno.Ne isplati se posjeta u subotu jer je užasna gužva. Dolazim u cetvrtak u Ljubljanu pa se cujemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jama1100 10 Napisano Avgust 24, 2010 U prolazu, 82 postova Lokacija: Slo Prijavi odgovor kao problematičan OK evo broj telefona za svaki slučaj 0038641666176 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Septembar 7, 2010 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan nas sestorica iz Beograda N.Sada Temerina i Debeljace polazimo u cetvrtak ujutru na faker ako nekom fali drustvo neka zove 0600218000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Septembar 7, 2010 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo obično subotom usred dana - +386 51 361305 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Septembar 14, 2010 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Bese extra,to treba videti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Septembar 14, 2010 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Fotke?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Septembar 14, 2010 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Bice u Moatorcima,evo samo malo. Neki imaju sator u kuci (Powered by frubar.net) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Septembar 14, 2010 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Neki imaju sator u kuci Testiranje dali prokišnjava... ništa, prošao je odlično. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Septembar 16, 2010 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako su moji prijatelji iz Makedonije videli HD skup (pa i ostale krajeve sa njihovog putovanja). http://www.motoskopje.mk/testforum/viewtopic.php?f=19&t=119 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Septembar 18, 2010 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako sam ja to doziveo. Evo ovako,zbog obaveza nisam na put krenuo kao uvek ujutru, nego popodne,sto sam i pretpostavio da ce da bude lose. Krenuo sam u cetvrtak oko 14,30 i samo sto sam usao u Hrvatsku zadesilo me pravo nevreme.Stajem ispod nadvoznjaka da obucem kisno odelo jer u daljini vidim crno nebo,oslanjam motor na copu i on pocinje da pada,takvi su naleti vetra bili,nekako uspevam da ga zadrzim.Cujem plotune,pomisljam na nesto drugo,bilo ne povratilo se,a ono protivgradna odbrana dejstvuje.To nije sprecilo grad da pada skoro ceo sat uz veliku oluju.Napravila se velika kolona i zastoj na autoputu,niko nije vozio,ni kamioni.Posle sat vremena polako krecem,voda,kisa,oluja......kod Starih Hrastova skidam kisno i nastavljam dalje.Posle ulaska u Sloveniju i kupovine vinjete vidim da ce opet kisa,opet sve ponovo i do Lubljane me prati kisa. Nocenje kod moje "sestre i brata" Mateje i vece sa poznatim drustvom,sa kojim se cesto vidjam i vozim. Sutradan odlucujemo da idemo u subotu na skup,obilazak i blejanje po Ljubljani.Puno bajkera. ][/url] rl=http://fodi.frubar.net/files/2B8BCFA3-A324-C449-923A-474BFB502852.jpg][/url] Uvece idemo u Domzale kod Primoza i Vaskih Bojsa. Posle par pica Primoz nas vodi na motozurku kod lokalnog kluba,neki potok,blato do kolena,logorska vatra,svejedno, imaju sank U povratku u Ljubljanu pijemo jos po neko pice u jedemo burek i spavanje. Pored nas momacko vece,mladozenja mora da radi sve sto drustvo zahteva,peva,recituje,glumi majmuna.........samo me zanima sta mlada tada radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...