KRX 82 48 Napisano Jul 11, 2010 U prolazu, 58 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: BMW F800 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Sutra ili prekosutra bi trebao da uzmem bandita 600s 2000,pa me zanimaju vasa misljenja o ovom motoru i koja mu je potrosnja u gradu i van i nasta da obratim posebnu paznju i koliko moze da kosta? Hvala unapred i pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1358 Napisano Jul 11, 2010 Drug član, 1138 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Sad nema vise ko sta da ti pomaze, kad si ga vec uzo ;D Vozi i cuti, vreme ce pokazati svoje Srecno sa makinom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KRX 82 48 Napisano Jul 14, 2010 U prolazu, 58 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: BMW F800 GS Prijavi odgovor kao problematičan Nista od informacija! Motor sam uzeo i u zdravlju da me sluzi i da se lepo vozamo! Pozdrav za sve! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Jul 14, 2010 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Nista od informacija! Motor sam uzeo i u zdravlju da me sluzi i da se lepo vozamo! Pozdrav za sve! Nek je sa srecom. Slabo ih voze kod nas pogotovo taj model od 2000 god.A zasto to se i ja pitam ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...