Forsberg 5106 Napisano Sreda u 13:22 Drug član, 1095 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Ako do sad niste shvatili, dobrodošli na putovanje zvano Forsberg nas izvetava o svim detaljima oko svog novog motora Elem, čačkao sam malo oko ogibljenja i ćopave juče. Prvo, čini mi se da je ogibljenje bilo na max, pa sam ga skoro potpuno otpustio. Možda čak i osećam razliku u visini, a možda sam samo lud Drugo, primetio sam da mi je šraf kojim je ćopava pričvršćena na šasiju bio dosta labav, pa sam ga dotegao. Neki bi rekli da sam imao puno šanse da ga pretegnem, ali mi se čini da je toliko labav bio da to nije bilo ok. Uglavnom, ćopava u tom zglobu i posle pritezanja ima rad od-i-ka motoru. Kopao sam malo po internetu i video da su neki ljudi menjali par delova u tom sklopu. Za sada neću mislim da neću do dirati, daću mu malo vremena da vidim kako će da se ponaša. Iznenadilo me da je cena ove tri sitnice sa slike (stavke 3,4,6) 40 evra 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13657 Napisano Sreda u 15:15 Ne silazi, 7601 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Uljuškao te VFR 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 551 Napisano Sreda u 19:00 Pažljivo prati, 632 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, Forsberg said: Ako do sad niste shvatili, dobrodošli na putovanje zvano Forsberg nas izvetava o svim detaljima oko svog novog motora Elem, čačkao sam malo oko ogibljenja i ćopave juče. Prvo, čini mi se da je ogibljenje bilo na max, pa sam ga skoro potpuno otpustio. Možda čak i osećam razliku u visini, a možda sam samo lud Drugo, primetio sam da mi je šraf kojim je ćopava pričvršćena na šasiju bio dosta labav, pa sam ga dotegao. Neki bi rekli da sam imao puno šanse da ga pretegnem, ali mi se čini da je toliko labav bio da to nije bilo ok. Uglavnom, ćopava u tom zglobu i posle pritezanja ima rad od-i-ka motoru. Kopao sam malo po internetu i video da su neki ljudi menjali par delova u tom sklopu. Za sada neću mislim da neću do dirati, daću mu malo vremena da vidim kako će da se ponaša. Iznenadilo me da je cena ove tri sitnice sa slike (stavke 3,4,6) 40 evra Nije mi baš jasno ovo oko ogibljenja ali mi se čini da si dirao static sag a to se baš ne podešava tako na oko kako izgleda tebi vizuelno malo provrti po you tube pa proveri kako se podešava static sag to je više za ponašanje ogibljenja u vožnji sa i bez suvozača i sa i bez torbi kofera i šta već nosiš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 5106 Napisano Četvrtak u 08:57 Drug član, 1095 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Da, da, gledao sam na yt, a pratio sam i fabričko uputstvo za jednog vozača bez prtljaga (jer neću skoro sa prtljagom voziti). Kad se natovarim, onda ću promeniti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 5106 Napisano Subota u 09:09 Drug član, 1095 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan U međuvremenu stigao far sa alija za 90e. Far je ubica, baš sam zadovoljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...