sinisa66 106 Napisano Avgust 1 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara Motocikl: Vespa px200, BMWF800GS Prijavi odgovor kao problematičan Dve lepse polovine 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinisa66 106 Napisano Avgust 21 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara Motocikl: Vespa px200, BMWF800GS Prijavi odgovor kao problematičan On 8/1/2024 at 1:35 PM, sinisa66 said: Vlasinsko Jezero Blizanci 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strale 83 Napisano Novembar 25 Teoreticar, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V strom 650 2008-2013, Prijavi odgovor kao problematičan Crkla mi ABS pumpa na F 800gs 2016god! Kako mogu da proverim koja polovna pumpa je kompatibilna sa brojem sasije! Ne odgovara bilo koja mora da se poklope! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1733 Napisano Novembar 29 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan On 25. 11. 2024. at 23:05, Strale je napisao: Crkla mi ABS pumpa na F 800gs 2016god! Kako mogu da proverim koja polovna pumpa je kompatibilna sa brojem sasije! Ne odgovara bilo koja mora da se poklope! Šta je srklo? Ako je elektromotor to mozda može da se popravi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1733 Napisano Novembar 29 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan On 21. 8. 2024. at 13:31, sinisa66 je napisao: Blizanci Da li ovaj F 800 nosi Rotaxov motor koji su imali njegovi prethodnici, ili je to neka verzija 'novog' agregata koji krste i kao 750 i 850. Ako nije tajna koja je bila 'sajamska' cena. Hvala na odgovoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinisa66 106 Napisano Decembar 3 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara Motocikl: Vespa px200, BMWF800GS Prijavi odgovor kao problematičan On 11/29/2024 at 6:08 PM, malitomic said: Da li ovaj F 800 nosi Rotaxov motor koji su imali njegovi prethodnici, ili je to neka verzija 'novog' agregata koji krste i kao 750 i 850. Ako nije tajna koja je bila 'sajamska' cena. Hvala na odgovoru Ako sam ja dobro shvatio prodavca to je klasican motor sa dva redna cilindra a sa oznakom F800gs i 900cc. Da li dolaze iz Rotaxove fabrike u Austriji, ne znam. Sve su izmesali Ranije su bili sa oznakom F750gs i F850gs. Lakse pitanje je cena,na Beogradskom sajmu prosle godine sa svom opremom ,zadnjim koferom,povisenim vizirom u triple black edition izdanju je bio 12 300 eur i 5 god.garancije.Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1733 Napisano Decembar 3 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, sinisa66 je napisao: Ako sam ja dobro shvatio prodavca to je klasican motor sa dva redna cilindra a sa oznakom F800gs i 900cc. Da li dolaze iz Rotaxove fabrike u Austriji, ne znam. Sve su izmesali Ranije su bili sa oznakom F750gs i F850gs. Lakse pitanje je cena,na Beogradskom sajmu prosle godine sa svom opremom ,zadnjim koferom,povisenim vizirom u triple black edition izdanju je bio 12 300 eur i 5 god.garancije.Pozdrav. Hvala na odgovoru, uživaj u vožnji prelep je motor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...