shoe 130 Napisano Jul 7, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan treba mi Michelin Pilot Power 2ct 160/60/17 video sam da ima u RYU... ima li jos negde ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2791 Napisano Jul 7, 2010 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Oni su jedini , mada sam ih kontaktirao - traze poddilere. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jul 7, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan RYU? Ima neki link? Da li i montiraju? Posto su? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1092 Napisano Jul 7, 2010 Drug član, 2591 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Za sve informacije o raspoloživim modelima i cenama: Tel : 060-33.23.001 Marina RYU MOTORS doo Ohridska bb 11080 Zemun www.ryumotors.rs ryumotors@gmail.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Jul 7, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan nemaju mashinu za montazu trenutnu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jul 7, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan A hoce li nabaviti uskoro? (do kraja jula ;D) Poslao sam im mail. Ima li jos neko ko prodaje i montira nove gume na relaciji Lazarevac - Beograd - Sremska Mitrovica? Ajmo ljudi...gdje mjenjate gume? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica-MIGE 7 Napisano Jul 7, 2010 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd-BANOVO BRDO Prijavi odgovor kao problematičan imas mile u mirijevu,ul.jovanke radakovic,servis se zove pit stop,imaju kompletan moto program i moj rodjak tamo radi,vrhunski vulkanizer.ako te zanima,mogu nabaviti broj od radnje.ja sam tamo menjao gume i za auto i za motor a boga mi i za skuter.bila je neka akcija za dunlop program,neznam da li jos uvek traje ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Jul 7, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan daj broj da vidimo sta nudi covek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica-MIGE 7 Napisano Jul 7, 2010 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd-BANOVO BRDO Prijavi odgovor kao problematičan Pit stop auto gume - vulkanizeri - Beograd Beograd 11000 , Jovanke Radaković 25 tel 011-3-048-283 011-3-048-630 www.pitstop.rs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Jul 7, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan hvala za broj, nerade michelin samo dunlop.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica-MIGE 7 Napisano Jul 7, 2010 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd-BANOVO BRDO Prijavi odgovor kao problematičan e jbg,hteo sam da pomognem.javim ako cujem nesto za miselinke.pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Jul 7, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan no frx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Jul 7, 2010 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan treba mi Michelin Pilot Power 2ct 160/60/17 video sam da ima u RYU... ima li jos negde ? kontaktiraj kolegu sa foruma mata16v, kolega je vulkanizer, iz mladenovca.. bio sam jednom kod njega na intervenciji i preporučujem.. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&action=profile;u=301 znam da je nešto spominjao da ima varijantu za michelin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Jul 7, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan kontaktirao i moze da se poruci za sad najpovoljnija varijanta! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...