DjordjeMijailovic 2644 Napisano Avgust 18, 2010 Strucnjak, 1631 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan YBR 125, mereno samo van grada, 60-80kmh 2.1-2.3 l Ne znam kad sam poslednji put sipao gorivo Mereno vise puta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Avgust 18, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan YBR 125, mereno samo van grada, 60-80kmh 2.1-2.3 l Ne znam kad sam poslednji put sipao gorivo Mereno vise puta. [/quote premalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2644 Napisano Avgust 18, 2010 Strucnjak, 1631 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan YBR 125, mereno samo van grada, 60-80kmh 2.1-2.3 l Ne znam kad sam poslednji put sipao gorivo Mereno vise puta. premalo. Jbg.. Ide ok, ne primecujem nikakve pobleme.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Avgust 19, 2010 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam kupio nov motor moram sada da opet racunam ;D Nadam se manje.. Uzeo sam yamaha GTS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
p0peye 288 Napisano Avgust 20, 2010 Zainteresovan, 578 postova Lokacija: Bg Motocikl: '03 Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Postoji li neki razlog što su ljudi batalili temu: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=1209.0 prijavljivali, prijavljivali i onda tajac od 2007me... Jel to znači da nam se popravio kvalitet benzina, pa je sada druga priča (...a ti još veruješ u deda mraza...?) ;D Dakle, CBR F4i grad oštrija vožnja (ipak ispod 10000o/min) i otvoreno 200km/h (jbg - ne obratih pažnju na obrtaje): potrošnja oko 8L/100km. Mada smatram da bi na otvorenom trebalo da bude manje kada ne bi morao non stop da d*kam gas zbog suigrača u drugim vozilima... Grad normalna vožnja: oko 6, +-, zavisi koliko često uhvatim zeleni talas Nego... Vidim da neki pišu "od... do..., a može i mnogo više". Skoro me je pitao poznanik koliko troši, i iznenadio se kada sam mu rekao da ne može da pređe 10 ma kako ga vozio. On se tripovao da može i 15-20 l/100km kada se gazi... Sad mene zanima da li može neko od kolega (koji kažu da "može i mnogo više") da definiše koliko je to više? Ok za RD500 RG500 i druge cvaje koji mogu da posrču (mada me i to interesuje: koliko to oni mogu da potroše kada se gaze?). Pozz, N Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladimirTA 26 Napisano Avgust 20, 2010 U prolazu, 69 postova Lokacija: Kovačica Motocikl: Honda Transalp 1997 crna Prijavi odgovor kao problematičan prosek 6l na 100km. Prosek = po gradu mnogo kratkih relacija a na otvorenom 120-140km/h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Speed150 1 Napisano Avgust 22, 2010 U prolazu, 8 postova Lokacija: Gracanica Prijavi odgovor kao problematičan Keeway Speed 4T 150 ccm, 2,5 - 3 l ....uglavnom u odnosu na Mz-a 150 2T Kinez trosi "k'o upaljac" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Avgust 23, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan meni trosi sve sto sipam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Avgust 23, 2010 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan Prva merenja mi govore 6-7 l Ali tek sam uzeo motor pa cu jos videti. Nadam se manje ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Avgust 23, 2010 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Hornet na otvorenom, oko 100km/h prosek 4.8,a autoput 140-160km/h oko 6.2. :o ;D E po gradu mu jos nisam uhvatio prosek. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano Avgust 23, 2010 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Xciting 250 po gradu 4.5-5 na otvorenom 3.5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Avgust 23, 2010 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Trosi hiljadu dinara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smladen85 2 Napisano Avgust 30, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki GSX 600 F-Katana Prijavi odgovor kao problematičan J***m ti apriliu rs 50ccm i dvotaktnu masinu kad trosi od 5-6.5 l i jace,nemogu da ga napojim :-[ Citam i neverujem koliko vasi motori trosi od 600 i 1000 kubika ???...A vidim je da ce brzo na prodaju,a i zasitio sam je se,sada moze nesto jace ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4909 Napisano Avgust 30, 2010 Drug član, 1874 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne znam kako sva moja vozila trose vise nego ostali skicnih karakteristika, ali pre bih rekao da ljudi sami sebe zavaravaju, sta neko time postize pojma nemam Moja 125ica(motor za grad) mi trosi od 3.5(kad ga bas bas mazim) pa do negde 4.1(vide od ovog nije hteo) Kod mene klasa 600-750 nikad nije trosila ispod 5.6 a bogami hoce da ode skoro do dvocifrenog 1000 nece da se spusti ispod 8(u gradu) pa debelo preko 12 P.S. Dvotaktna trkalica ti nije nikakav reper, evo Aprilia RS 125 mog burazera(do duse da 34 karburatorom i karbonskim auspuhom) ide od nekih 5.6 pa do 13 ako je rc ventil uvek otvoren Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Avgust 30, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan troshi koliko sipash , koliko god da sipam toliko potroshim , najmanje troshi kad padne sneg ili kad me uhvate neke montaze pa ne sedam par dana na motor p.s. realno koliko zavrcesh ruchicu toliko troshi lupam 600 nemoze ispod 4litra i nemoze preko 15 litara ... na kraju se svodi na to koliko imash da sipash toliko ili tako ga vozish Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chronomaniac 51 Napisano Septembar 9, 2010 U prolazu, 67 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: CBF600s Prijavi odgovor kao problematičan Virago 250 trosi 2.8l U principu ne mislim mnogo o tome, za gorivo se uvek ima Mada ne znam da li bi mislila tako da mi motor trosi 10l ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Septembar 10, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan I sa mojih 6 litara bi se već zabrinula ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Septembar 10, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan trosi 8.5 litara po gradu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1865 Napisano Septembar 10, 2010 Drug član, 2861 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi jasno kako neko moze da kaze neznam. Kako onda zna kad ide na pumpu. Uglavnom se voze stari motori koji ili nemaju ili im nevaljaju pokazivaci kolicine goriva.A ima i onih kojima nerade slavine pa ni rezervu nemaju. Meni motor trosi puno jer nemam da sipam kolko bi ja mogao da potrosim ,a ne on.Inace pratim potrosnju i to je od 5-6 litara zavisi od opterecenja.To pratim zato sto mi je bitno kad ga napunim imam 250 ili malo vise kilometara do rezerve i do pumpe.Ako predje manje a mora na rezervu nesto ne valja i to treba otkloniti.Inace potrosnja u gradu i na otvorenom mi je priblizno ista i to zato sto sam u lokalu uglavnom sam i prazan , ana otvorenom natovaren sa dvoje i dosta brzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kozmo 83 Napisano Octobar 16, 2010 U prolazu, 84 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Hyosung Aquila 250 Prijavi odgovor kao problematičan Aquila 250 - 3,4 - 3,7l. Mereno nekoliko puta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart junior 330 Napisano Octobar 16, 2010 Ne vozi brze nego sto tvoj andjeo cuvar moze leteti., 113 postova Lokacija: vs-ns Motocikl: ,yamaha tzr 125 Prijavi odgovor kao problematičan moj skuter trosi 2l na 100km trosio mi je 2.5 dok nije podesen karburator od tada trosi 2litre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Octobar 16, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan nikako da zakljucite da vam potrosi sve sto naspete u rezeruar... :D :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vedza 9 Napisano Octobar 16, 2010 U prolazu, 36 postova Lokacija: crna gora,podgorica Motocikl: Aprilia Pegaso 650 IE Prijavi odgovor kao problematičan 5 otvoreno-do 6.5-7 kroz grad :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Octobar 16, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan moj skuter trosi 2l na 100km trosio mi je 2.5 dok nije podesen karburator od tada trosi 2litre Po cilindru? Šta hoćeš, super je ;D p.s. a koliko cilindara ima? :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Octobar 17, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan moj skuter trosi 2l na 100km trosio mi je 2.5 dok nije podesen karburator od tada trosi 2litre Po cilindru? Šta hoćeš, super je ;D p.s. a koliko cilindara ima? :D 8... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...