kivuz 161 Napisano Jul 19, 2010 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 thunderbolt Prijavi odgovor kao problematičan Po gradu ispod 9 ne moze nikako, a na otvorenom 7.5 i to bas laganom voznjom. Pretpostavljam da bi se smanjila potrosnja zamenom emulzionih tuba, ali se kod nas one malo teze nabavljaju...jel ih je neko menjao do sad? Jel ima osetnije razlike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Jul 19, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan To ne valja nikako. mom drugaru ovde sa foruma(sad je u cg), TDM trosi od 4.8-5.2 na otvorenom, a po Beogradu 6-6.5... I to ga bas lepo ganja, nista lagano... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Jul 19, 2010 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan imao sam potrosnju na r6 do mora i nazad 4,7 l Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kivuz 161 Napisano Jul 19, 2010 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 thunderbolt Prijavi odgovor kao problematičan To ne valja nikako. mom drugaru ovde sa foruma(sad je u cg), TDM trosi od 4.8-5.2 na otvorenom, a po Beogradu 6-6.5... I to ga bas lepo ganja, nista lagano... Jel on ima TDM 850 ili 900? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Draza84 336 Napisano Jul 23, 2010 Svrati ponekad, 320 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GN 125, Honda VT 600 Prijavi odgovor kao problematičan Danas testirano 2.2 litre na 100km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 852 Napisano Jul 23, 2010 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Sve vreme mi se vrti izmedju 3-3.2 l. Kombinovano - grad, medjugradsko, autoput. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xxxxxxxxxx 92 Napisano Jul 23, 2010 Svrati ponekad, 147 postova Prijavi odgovor kao problematičan imao sam potrosnju na r6 do mora i nazad 4,7 l Pa kad zivis na 30km od mora,sta oces ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dul-boy 4 Napisano Jul 25, 2010 U prolazu, 88 postova Lokacija: nbgd-obrenovac Motocikl: SC 57 Prijavi odgovor kao problematičan 5-12...ka moru ove god. 6,1... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Jul 25, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Jel on ima TDM 850 ili 900? TDM 850, godina 2000... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Jul 25, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Jel on ima TDM 850 ili 900? TDM 850, godina 2000... Trosi mu toliko ali mozda na 50 km.......Lazicu pusti te price, znam 10 ljudi koji ce reci da to nije tacno, pa ST srce i guta benzin a to je manja kubikaza od TDM 850 Ali zato 900 ide ko neman a malo trosi e to je motor...ja TDM 850 i ST ne bi na poklon uzeo...brate stajes stalno na pumpu i nije ti dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kivuz 161 Napisano Jul 26, 2010 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 thunderbolt Prijavi odgovor kao problematičan Jel on ima TDM 850 ili 900? TDM 850, godina 2000... Trosi mu toliko ali mozda na 50 km.......Lazicu pusti te price, znam 10 ljudi koji ce reci da to nije tacno, pa ST srce i guta benzin a to je manja kubikaza od TDM 850 Ali zato 900 ide ko neman a malo trosi e to je motor...ja TDM 850 i ST ne bi na poklon uzeo...brate stajes stalno na pumpu i nije ti dobro Dobro sad ga i ti pretera ??? Pa ovaj moj, kad sam ga kupio, na prvoj duzoj voznji imao je prosek malo preko 6 i to ne laganom voznjom, a sada posle dobre dve godina stigao sam do 8 litara takvom istom voznjom :-\ Sa stelovanjem karburatora i zamenom emulzionih tuba potrosnja bi sigurno pala na 6 litara ako ne i ispod. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Jul 28, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan svi vi koji imate motore od 600 pa naviše kubika i pišete da vam troše 5, 5,5 l dajte meni 100 km da vas razuvjerim. garantirano cu svakome dignuti potrošnju 30% pa i više. slažem se jedino kod castum motora te kubikaže. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano Jul 28, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan E, neka si im rek'o mile... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kivuz 161 Napisano Jul 28, 2010 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 thunderbolt Prijavi odgovor kao problematičan svi vi koji imate motore od 600 pa naviše kubika i pišete da vam troše 5, 5,5 l dajte meni 100 km da vas razuvjerim. garantirano cu svakome dignuti potrošnju 30% pa i više. slažem se jedino kod castum motora te kubikaže. Pa hoces, ali ako budes vozio pun gas auto put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KRX 82 48 Napisano Jul 28, 2010 U prolazu, 58 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: BMW F800 GS Prijavi odgovor kao problematičan Moja Suzana trosi od 4,91 na otvorenom prosek oko 120, 5,5 pola grad a pola otvoreno i full grad 6,56! Posto neznam da ga vozim pod punim gasom i non stop u 200 tu potrosnju neznam da vam kazem! Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Jul 29, 2010 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan svi vi koji imate motore od 600 pa naviše kubika i pišete da vam troše 5, 5,5 l dajte meni 100 km da vas razuvjerim. garantirano cu svakome dignuti potrošnju 30% pa i više. slažem se jedino kod castum motora te kubikaže. E neka je neko i napisao. Ja sam zato i pokrenuo ovu temu. Uvek mi se cinilo da mi dosta trosi. Ali sada kada pogledam nije ni realn da trosi manje ipak je 900 a ja volim malo zustrije da vozim. I jos jedno i najbitnije pitanje koje sam zaboravio da postavim: Kako merite potrosnju? Nadam se da nije ona odokativna metoda presao sam 150km za 1000din i tako to. Kada sam pitao koliko trosi mislim iskljucivo na varijantu pun rezervoar sat na 0000 pa posle nekih 100,200,300 km kako ko, opet sipanje do vrha i onda digitron u ruke.(To barem svaki telefon ima) i onda tacnan rezultat u tri decimale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KRX 82 48 Napisano Jul 29, 2010 U prolazu, 58 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: BMW F800 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pa drugacije i nemoze da se izmeri tacno. Napunio sam do cepa ali bukvalno da jedva zatvorim cep otisao za B.Crkvu i nazad i napravio 154,9 i sipao 7,62 do cepa! Uzeo telefon i izracunao da je potrosnja na otvorenom 4.91 uz brzinu od 100-160 ali prosek je bio oko 110-120km/h! Jedino tako moze tacno da se izmeri i nikako drugacije! Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Jul 29, 2010 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan Pa znam ja to, ali znam i brdo onih koji mere onom metodom e presao sam za 1000din ovoliko ili onoliko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Jul 29, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Kada sam pitao koliko trosi mislim iskljucivo na varijantu pun rezervoar sat na 0000 pa posle nekih 100,200,300 km kako ko, opet sipanje do vrha i onda digitron u ruke.(To barem svaki telefon ima) i onda tacnan rezultat u tri decimale jedino ispravno mjerenje je to koje si napisao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Jul 29, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Pa hoces, ali ako budes vozio pun gas auto put. tada potrošnja raste i do 60 % Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Jul 29, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan vozim yamahu Fazer fz 1 s - 150 ks, tvornicka deklaracija za potrošnju je 6 lit. uz 5 - 5500 okretaja i 130 - 140 km/h. to nisam nikada uspio postici pa ni kada je bio u fazi razrade do 1000 km. vi koji trošite malo možda i trošite toliko koliko pišete ali to nije ni blizu normalne vožnje, prije mi lici na takmicenje ko ce manje potrošiti na 100 km. kreni - šaltaj drugu lagano gasic, aha sad sam na 2200 o/min šaltaj trecu..... pa to nije normalna vožnja barem do pola gasa u svakoj brzini. usput, kada se idem voziti po Plominci potrošnja je oko 11 -12 litara ( na gugleu utipkajte plominka 1 pa dalje redom 2, 3 ,4 ... ) takvom vožnjom je navedena potrošnja a normalna je oko 9 l. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Jul 29, 2010 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan moj troshi MNOGO vishe nego sto mogu da sipam u njega, tj. nju po gradu oko 9, na otvorenom oko 7... karburatori su poprilicno rastelovani al' sta da se radi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stankovic88 89 Napisano Jul 29, 2010 U prolazu, 29 postova Lokacija: N.Becej Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Moj sve sto sipam potrosi... ;D Trosi oko 5l,nisam tacno merio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola bandit 2 Napisano Jul 29, 2010 U prolazu, 16 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki gsf 600s bandit Prijavi odgovor kao problematičan Moj bandit trosi od 6 pa na gore,mislim da je to neki minimum za neku normalnu voznju na otvorenom po mojoj proceni...a kroz grad bije 8 pa na gore sigurno..zavisi od voznje kreni stani-gas.. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KRX 82 48 Napisano Jul 29, 2010 U prolazu, 58 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: BMW F800 GS Prijavi odgovor kao problematičan vozim yamahu Fazer fz 1 s - 150 ks, tvornicka deklaracija za potrošnju je 6 lit. uz 5 - 5500 okretaja i 130 - 140 km/h. to nisam nikada uspio postici pa ni kada je bio u fazi razrade do 1000 km. vi koji trošite malo možda i trošite toliko koliko pišete ali to nije ni blizu normalne vožnje, prije mi lici na takmicenje ko ce manje potrošiti na 100 km. kreni - šaltaj drugu lagano gasic, aha sad sam na 2200 o/min šaltaj trecu..... pa to nije normalna vožnja barem do pola gasa u svakoj brzini. usput, kada se idem voziti po Plominci potrošnja je oko 11 -12 litara ( na gugleu utipkajte plominka 1 pa dalje redom 2, 3 ,4 ... ) takvom vožnjom je navedena potrošnja a normalna je oko 9 l. Meni za moju voznju kako ja uzivam uz mirise suncokreta,zita i sume moja je potrosnja ta koju sam napisao! Tako da vise uzivam u mirisima i slabiji vetric,nego u brzu voznju! Nije svakome motor za sve i za gas! A i ovde je naslov "Koliko vam trosi motor" a ne koliko vam trosi motor na 9000 obrtaja! Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...