turcin 3 Napisano Jul 6, 2010 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pretragom nisam nasao nigde neku temu o ovome, a posto kisa cesto pada vrlo je tesko voziti kad vam zamagli vizir Interesuje me gde moze da se kupi sredstvo koje se premazuje da bi se magljenje smanjilo, posto znam da ne moze u poptunosti da se spreci. I da li neko zna neko sredstvo kojim se premazuje spoljni deo vizira da se kapljice ne bi lepile tj da bi skliznule lakse? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Jul 6, 2010 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Imas u Lav autu sredstvo protiv maglenja i traje preko 20 dana kada naprskas, utrljas. Ja ga redovno koristim i na kolima. Sto se tice kapljica sa spoljne strane, imas brisac koji se stavlja na prst... U Louis-u. Opet, kada vozis brze kapljice same "klize". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jul 6, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio prosle godine..neku malu bocicu u radnji ispod komercijalne u bulevaru ispod Cvetka.. 800 i nesto dindzi..drzi pola sata- sat, pa mora da se prska ponovo.. Po jakoj i dugoj kisi.. najbolje sredstvo je: Kafana ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turcin 3 Napisano Jul 6, 2010 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan sto se tice onog brisaca iz louis-a to ne bih jer se vizir moze ogrebati lako a za info o sredstvu hvala puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Jul 6, 2010 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan ja imam dobra iskustva sa brisacem za rukavicu, odnosno vizir. Nisam primetio da mi se vizir grebe od njega. A kapljice odlicno resava obicno sredstvo za stakla sa alkoholom u sebi. U malom sprejicu uvek nosim sa sobom i kad operem vizir sa njim, kapljise samo klize sa spoljne strane. Unutrasnjost, to jest maglenje resava samo pin-lock ili ti antifog folija. Odlicna stvar. Na Nolansi sam ugradio, kostalo 1700din i spasao sam se. Na Sharkicu sam zajebo onu fabricku foliju protiv magljenja, jer sam je obrisao grubljom krpom, pa joj je funkcija sada upropascenja. Magli pa razbija. Pod hitno cu da nabavim pin-lock i da resim stvar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Jul 6, 2010 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Neki ronioci su mi rekli da trulex krpom namažu sredstvo za pranje sudova na unutrašnjost vizira. Nisam probao ali javiću posledice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Jul 6, 2010 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Neki ronioci su mi rekli da trulex krpom namažu sredstvo za pranje sudova na unutrašnjost vizira. Nisam probao ali javiću posledice. Sigurno je tako, ali moguce da zamuti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Jul 6, 2010 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kako nisi nasao teme o ovome, ima ih nekoliko. Jedna mudra glava, nazalost ne mogu da se setim nick, nam je rekao penu za brijanje. Odlicna stvar kad magli vizir. Stavis na krpicu, utrljas u vizir i vozis, nije da ne magli uopste, ali je mnogo bolje. Ponavljas to svakih par dana i ok. Pin lock je ipak najbolja stvar i bez nje ne vozim vise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Jul 6, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan postoji nano sprej za to ali nije baš da šljaka u zimskim uvjetima kada je i najbitnije. cuo sam da je i kokpit spšrej za plastiku dobar ali nisam isprobao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6649 Napisano Jul 6, 2010 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Pena za brijanje...dobra...ne idealna... U Pegaz moto ima sredstvo...mala bocica...oko 500din...savrsena... Brisac na rukavici...fenomenalna stvar... Imam fabricni na rukavicama i veoma korisna stvar 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...