bikus 17 Napisano Jun 28, 2010 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan not for sale anymore... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajone 304 Napisano Jun 28, 2010 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan kako izgleda moćno.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Jun 29, 2010 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Zamena za auto + 1000 eur moje doplate? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Jun 29, 2010 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan Ne igra, samo kesh. Koji auto, mozda se neko pojavi za auto? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Jun 30, 2010 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.mojauto.rs/polovni-auto/527056 Ne idem ispod 3000. Jako mi se svidja VFR...nadam se da ce se auto sto pre prodati, da ne bih morao da prodajem svoj motor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Jul 1, 2010 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Uf, uf, uf... zbog ovog bih tucao kamen... Razumem te, jedini razlog zbog kojeg bih menjao ovakav vfr je drugi vfr. Ovo će biti dobra kupovina za nekoga ko bude brz. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Jul 1, 2010 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Jul 8, 2010 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Septembar 9, 2010 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fantommacan 76 Napisano Septembar 9, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 79 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda XL1000V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Dal bi prodao kofer posebno? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Septembar 9, 2010 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan Dal bi prodao kofer posebno? Jel ti treba i nosac? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fantommacan 76 Napisano Septembar 9, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 79 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda XL1000V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Samo kofer mislim da ostalo isto kao kod mene? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Septembar 9, 2010 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan Samo kofer mislim da ostalo isto kao kod mene? Necu samo kofer, prodao bi ga sa nosacem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fantommacan 76 Napisano Septembar 9, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 79 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda XL1000V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan ok. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Octobar 12, 2010 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Octobar 12, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo lepo motorce . Ovakvog jednog cekam da mi se javi za varadero . ps. Al to bese onaj Scorpion sto si od mene kupio . Ekstra mu lezi . Ima moj prijatelj novi vfr . Meni se stariji vise svidja . Na novom gomila elektronike i ono sto povuce naglo posle nekih obrtaja moze u krivini da bude strasno . Srecno sa prodajom i ako se odlucis za Varadera javi . Pozdrav !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Octobar 12, 2010 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo lepo motorce . Ovakvog jednog cekam da mi se javi za varadero . ps. Al to bese onaj Scorpion sto si od mene kupio . Ekstra mu lezi . Ima moj prijatelj novi vfr . Meni se stariji vise svidja . Na novom gomila elektronike i ono sto povuce naglo posle nekih obrtaja moze u krivini da bude strasno . Srecno sa prodajom i ako se odlucis za Varadera javi . Pozdrav !!! Nisam kod tebe kupio Scorpion. Hvala na ponudi za Varadera u svakom slucaju, ali jedino ako nadjem odmah kupca za Varadera pa se izmenjamo tako da kod mene ostane kesh Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TrutPavo 0 Napisano Octobar 12, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Koja ti je poslednja cena za kes ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano Octobar 14, 2010 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Posto kofer i nosac! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Octobar 14, 2010 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan Posto kofer i nosac! 140eur Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Januar 4, 2011 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Februar 11, 2011 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan .) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoljuba 29 Napisano Februar 11, 2011 U prolazu, 34 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: CBR1000F DUAL Prijavi odgovor kao problematičan dodge stratus 2002.god bg table.. , reg. na 1998ccm, plin... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...