kara kokaleros 3 Napisano Jun 25, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Banja Luka // \\ Herceg Novi Motocikl: Cagiva Mito 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozz svima! Ponudio mi je drug Yamahu FZR 600, 92 god, na satu stoji 15000 ali je vracan sat tako da se ne zna koliko je presao pravih km... Treba stavljati novi regler i ocistiti karb mada se moze voziti ovu sezonu i bez ciscenja karba... znaci od ulaganja samo regler. Motor fino izgleda, stavljan mu novi rep, pa reko da pitam iskusnije, da li se to isplati uzimati uopste??? Koliko dodje kesa ciscenje karburatora i da li je to uoste komplikovano.. ? Posto prodajem sad Cagivu a ovo je dosta jeftino ispalo pa da ne ostanem bez motora... Cijena je 600 - 650 eu, registrovan do sledece godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BATANNN 5 Napisano Jun 25, 2010 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: SRPSKO SARAJEVO Motocikl: yamaha r1 06,yamaha raptor yfz 450,TRIKE BUBA 1200,kawasaki klr 600,kawasaki zxr 750 streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Nesta mi to puno jeftino,pogledaj dobro jeli sve ok ,ako jeste kupuj! POZDRAV! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 25, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Povedi nekog mehanicara ili iskusnog bajkera..da je pogleda i provoza.. U Beogradu ciscenje karbona je oko 50 jura..Mozes i ono sredstvo da sipas i vozis..ali bolje sredjivanje pa voznja.. Za regler se obrati Joski..takodje oko 50.. Kociona creva bi trebalo menjati na 5 god. a tecnosti na dve.. Obrati paznju na unutrasnjost rezervoara..jer ako ima rdje..jos 50 dzaba kiscenje karbona.. Zatim slusanje masine u radu..menjac..lancanici..gume.. Ako je sve to dobro, i papiri nisu od mrtve babe..uzimaj odma..Da das jos toliko para na sredjivanje..imaces sjajan motorin.. Srecno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6802 Napisano Jun 25, 2010 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Na pitanje,dal' da uzmem.Moj je odgovor NE. Motor nisam vid'o,al' onako po onome sto si napisao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kara kokaleros 3 Napisano Jun 25, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Banja Luka // \\ Herceg Novi Motocikl: Cagiva Mito 125 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovorima Kod nas su poprilicno skupi FZR-ovi, oko 1500 jura. Maske sam gledao nisu ostecene, samo ima desna malo zagrebana. Imam neke slike al mi bzv. stavljati slike tudjeg motora na forum @BATANNN Pa i meni je malo sumljivo zato... nema veze povest cu da ga neko dobro ispregleda @vlajko Tako cu onda uraditi, povesti nekog ko vozi duze motore i ko se razumije, pa neka ga jase i pregleda sat vremena, ako on kaze da je dobar onda ga uzimam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan73 26 Napisano Jun 25, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd - Šumice Motocikl: Yamaha XJ900 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovorima Kod nas su poprilicno skupi FZR-ovi, oko 1500 jura. Maske sam gledao nisu ostecene, samo ima desna malo zagrebana. Imam neke slike al mi bzv. stavljati slike tudjeg motora na forum Nemoj da ti je bezveze ako tražiš savet. Turaj slike da vidimo šta je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kara kokaleros 3 Napisano Jun 25, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Banja Luka // \\ Herceg Novi Motocikl: Cagiva Mito 125 Prijavi odgovor kao problematičan Evo slika http://cdn.bjbikers.com/images/imported/o1/0xLhc_img0352st.jpg/ http://cdn.bjbikers.com/images/imported/Em/vvM0Q_img0353gy.jpg/ http://cdn.bjbikers.com/images/404.jpg/ pa neka svako kaze svoje misljenje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6802 Napisano Jun 25, 2010 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ostalo joj samo ime :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TroxX 65 Napisano Jun 25, 2010 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Sabac-Debeljaca(Banat) Motocikl: kawa zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto je receno povedi majtora,proveri menjac,kako radi agregat boja je simpaticna inace motor je farban zasto zbog pada ili estetike i koliko vidim plastike od repa nisu fabricke za taj model,povedi nekog nek pogleda cena je stvarno ok ako su cisti papiri uzimaj i uzivaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Purec92 19 Napisano Jun 25, 2010 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Suzuki GSX-R 750 1995, Cagiva Mito 125 1992-na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto je receno povedi majtora,proveri menjac,kako radi agregat boja je simpaticna inace motor je farban zasto zbog pada ili estetike i koliko vidim plastike od repa nisu fabricke za taj model,povedi nekog nek pogleda cena je stvarno ok ako su cisti papiri uzimaj i uzivaj Rep jeste od ovog motora ali je secen tj kracene su plastike radi estetike. Ja imam isti motor, uz sve ovo proveri jos i relej pumpe za gorivo, desava se da crkne, mada cuces, cim joj das kontakt i na kill switch-u prebacis na on mora da se cuje pumpa. Sve u svemu ja sam sa mojom zadovoljan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kara kokaleros 3 Napisano Jun 25, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Banja Luka // \\ Herceg Novi Motocikl: Cagiva Mito 125 Prijavi odgovor kao problematičan Opasno sam se nalozio na ovog FZR-a, smor su mi vise 2T, do 100 moras u cetvrtu brzinu da presaltas a i fino izgleda, samo da je maska prednja od R6 i kao bombona, ali da se to za malo kesa srediti... Samo se cimam da ne uzmem pa svakih 20 dana nesto ne crkne ;D moram nekog majstora naci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Jun 26, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan ovo je i vise nego povoljno...sam si rekao da ti je lik DRUG...ja mojim drugovima verujem,za tebe ne znam. Uvek ce biti onih koji ce reci ne valja to,neka je mutljavina i sta ti ja znam. Nisi slep,pregledaj brojeve,papire,provozaj motor...ako je sve ok kupuj to jer ako ti neces ima ko hoce. Ovaj motor ces i preko tesko naci za te pare. Ako ovo nije neka zajebancija i lozis publiku sa foruma,onda se ne razmisljaj mnogo vec kesiraj to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Jun 26, 2010 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan A definitivno si odustao od ideje da ubacis neki 4T 500cc+ u Cagivu? Jes veliki cim, al imaš motor koji poznaješ, nemoraš da prodaješ svoj i kupuješ tuđi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zmija31 0 Napisano Jun 26, 2010 U prolazu, 66 postova Lokacija: Sevojno Prijavi odgovor kao problematičan druze,jahao sam taj motor,i znam kakav je...ali to je vise nego povoljno.Za te pare nemozes ni dobar skuter da nadjes.Ako ije neka zajebancija od strane drugara,ili tebe,ja bih ti preporucio da to oma uzmes.Sta god da mu fali za te pare je smesno... jedino da ga ortak iz kraja ,nije dig'o ,drugaru iz skolske klipe ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kara kokaleros 3 Napisano Jun 26, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Banja Luka // \\ Herceg Novi Motocikl: Cagiva Mito 125 Prijavi odgovor kao problematičan druze,jahao sam taj motor,i znam kakav je...ali to je vise nego povoljno.Za te pare nemozes ni dobar skuter da nadjes.Ako ije neka zajebancija od strane drugara,ili tebe,ja bih ti preporucio da to oma uzmes.Sta god da mu fali za te pare je smesno... jedino da ga ortak iz kraja ,nije dig'o ,drugaru iz skolske klipe ;D ;D ;D ;D ;D ;D Nije zajebancija, danas sam gledao motor. Momak ima jos jedan motor a treba mu kes... @gavrolini jeste mi je drug, ali jbg ipak da se raspitam malo... @arnyman A odustao sam od zajebancija sa Cagivom, ne razumijem se u mehaniku i slicno pa da mu stavljam nesto jace, tako da bi mi sve majstor morao praviti pa bi me ispalo dosta para a to nikad nebi mogao prodati tako da mi je ovo dosta bolja solucija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zmija31 0 Napisano Jun 26, 2010 U prolazu, 66 postova Lokacija: Sevojno Prijavi odgovor kao problematičan Bas sam skinuo slike i uvecavao..pratio detalj o detalj...mislim sve je 10/10.Od auspuha,zadnjih celjusti,nozica na kojima nema ni prasine........ neznam sta onda cekas...da ga uzme neko drugi ;D ;D ;D ;D ;D jasno ti je valjda da je ispod svakih mogucih cena.... a ako ima jos jedan javi dolazim da uzmem i ja jedan!!! ;) ;) ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Jun 26, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Ma druze uzimaj jer je za razliku od 2T Cagiva ovo pravi 4T motocikl sa 4 cilidra.....ako ti ljudi kazu da je masina dobra nemoj da razmisljas, ali ipak povedi nekoga ko se razume da to potvrdi.......a ciscenje karbova i druge sitnice ces resiti u hodu, znaj da se to ne kvari kao 2T....u svakom slucaju ga uzmi pa kad je on tu lako ces premostiti sve problemcice ako ih uopste i ima.....inece motocikl deluje i vise nego pristojno za te pare, a to sto je farban netreba da te brine.....nema motocikla u Srbiji to godiste sa koga nije padano, a ako je i padano nije mu sigurno kriv ram vec je bio oguljen sa strane......sretno u svakom slucaju...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale018 1 Napisano Jun 26, 2010 U prolazu, 16 postova Lokacija: Nis Motocikl: Gilera RX 200 Arizona Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je isplatljivo uzeti ga za te pare, a to sto je mozda padano i sto je farban ne treba da te brine, sve se to sredi. Ako je sve u redu sa papirima uzimaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shule88 0 Napisano Jun 26, 2010 U prolazu, 9 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ljudi na savetima, posto i meni su trebali odgovori na neka pitanja u vezi tog motora. Ja sam nasao '94. god presao oko 10000 km, prvi vlasnik, ocarinjen, ne registrovan. Coveku ne treba posto je uzeo mnogo jacu masinu i daje ga za 800e. Lepo izgleda, nigde odran, niti je maska radjena, gume ne izlizane. Tako da pogledacu i ja ove sitnice koje ste napomenuli prilikom kupovine, pa mozda i padne motorce... Inace boja i maska su ovakve. Nije njegova slika, ali nema razlike u izgledu, sem sedista sto su oba crna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 692 Napisano Jun 26, 2010 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan poz.ne poznajem motor i ne bih da dajem bilo kakve komentare u vezi istog.onako "na oko" izgleda lepo.sto se FZR 600 kao motora tice,ja sam imao isti,imao je oko 40-tak hiljada km,i mogu ti reci da je bomba od motora!!slatko sam se navozao!i za svo to vreme koriscenja nisam imao nikakav problem. mislim da je moj neko vreme bio i na oglasima ovde na forumu.... @ shule88 ovakav model se proizvodio do 1990,max mozes naci neki 1991.!!!!o 1994 i da ne pricamo...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5396 Napisano Jun 26, 2010 Integrisan, 13080 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj Šuletov definitivno iz 80ih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Purec92 19 Napisano Jun 26, 2010 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Suzuki GSX-R 750 1995, Cagiva Mito 125 1992-na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj Šuletov definitivno iz 80ih Do '90-e godine su ovakve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shule88 0 Napisano Jun 29, 2010 U prolazu, 9 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan E*em li ga... moguce je sve samo da se proda masina... tako je bar prodavac rekao... Uostalom videcemo kako ide i ostalo pa ako je sve ok, godiste mi toliko nije ni bitno... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BATANNN 5 Napisano Jun 29, 2010 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: SRPSKO SARAJEVO Motocikl: yamaha r1 06,yamaha raptor yfz 450,TRIKE BUBA 1200,kawasaki klr 600,kawasaki zxr 750 streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan shule88 Ovo ti je model 87,88 god. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shule88 0 Napisano Jun 29, 2010 U prolazu, 9 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na info... mada ako ne padne to iz nekih razloga uzecu apollo sprint-ov i zavrsim posao neko vreme... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...