bopk 1476 Napisano Jun 22, 2010 Drug član, 1986 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 dana sam platio registraciju sa promenom tablice. Em sto su me odrali em sto u SUP-u Prokuplje nemaju tablicu da mi daju. Kazu ne mogu da vozim bez tablica a nemaju da mi daju . Skoro svaki dan idem da pitam i ne zna se kad ce da dodju. Vozim po gradu ali van grada ne idem. Jbg proci ce pola leta dok njima stigne j...na tablica. Jel se i u drugim gradovima ceka ili ne? Inace sve mi je ispalo neverovatnih 21000din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jun 22, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan e to je ono o čemu ja pričam (sa nekima sam imao čak oštrije dijaloge) ovo je situacija koje ne bi SMELA da se dogodi... jel ti si registrovao motor, osigurao ga i nemožeš da ga voziš zato što je neko "&"#%"$%"%"# i ne ume da radi svoj posao... to se zove birokratija, kad je potrebno 18toro da radi poslovima koje realno treba da obave 3 osobe... U Beogradu se dešava da nema tablica aliretko i po dan-dva... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivkefjr 13 Napisano Jun 22, 2010 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd/Wien Motocikl: bio FJR Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelju, odstampaj ili napisi nekim flomasterom na nekom kartonu, zalepi i teraj, ko ti i pored uredne saobracajne i polise bude pravio probleme neka jede gvn Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 267 Napisano Jun 22, 2010 Zainteresovan, 571 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelju, odstampaj ili napisi nekim flomasterom na nekom kartonu, zalepi i teraj, ko ti i pored uredne saobracajne i polise bude pravio probleme neka jede gvn +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Jun 22, 2010 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelju, odstampaj ili napisi nekim flomasterom na nekom kartonu, zalepi i teraj, ko ti i pored uredne saobracajne i polise bude pravio probleme neka jede gvn +1 Pa on verovatno nema saobracajnu, ili mu samo ne pise reg. broj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivkefjr 13 Napisano Jun 22, 2010 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd/Wien Motocikl: bio FJR Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelju, odstampaj ili napisi nekim flomasterom na nekom kartonu, zalepi i teraj, ko ti i pored uredne saobracajne i polise bude pravio probleme neka jede gvn +1 Pa on verovatno nema saobracajnu, ili mu samo ne pise reg. broj? Da, u pravu si... nek' napise BOPK i u redu je, Pablo ce da potvrdi tacnost podataka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1476 Napisano Jun 22, 2010 Drug član, 1986 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Da, nemam saobracajnu zato sto ne znaju koji reg broj da mi upisu. Znaci nemam broj da bi odstampao tablicu. Ja nisam hteo ni da predam papire zato sto ako cekam mesec dana dzabe sam platio reg za taj mesec. Kad bude stigla tablica ici cu u osiguranje da mi promene datum polise pa cu tek onda predati . Tako su me savetovali u SUP-u a i proverio sam u osiguranju da li moze to tako. Saobracajac mi kaze da MUP Srbije nije platio dobavljacu i da je ovaj prestao da isporucuje tablice dok MUP ne plati. Zato sam i postavio temu da vidim da li je ovo svugde u Srbiji ili samo kod mene. Inace kod nas nema ni tablica za automobile. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Jun 22, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pa sto im to nisi trazio u pismenoj formi sa pecatom? kao i kontakt telefon pa onda to lepo pokazes saobracajcu kad te zaustavi! i posle vozis na taj papir do kraja zivota naravno ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Jun 22, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan i posle vozis na taj papir do kraja zivota naravno ;D Moj covek... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1476 Napisano Jun 22, 2010 Drug član, 1986 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Uff pitao sam ja da mi daju potvrdu da sam predao papire i da vozim na tu potvrdu dok ne stigne tablica. Kazu- nema takve potvrde i ne moze da se vozi bez tablica. Nije meni problem ovde da vozim nego ne mogu da odem negde dalje. Pisace mi kaznu 100%. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Jun 22, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pisace mi kaznu 100%. ko ce da ti pise kaznu? zar ti ne vozis enduro??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1476 Napisano Jun 22, 2010 Drug član, 1986 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Pisace mi kaznu 100%. ko ce da ti pise kaznu? zar ti ne vozis enduro??? I kad sam kriv i kad nisam stajem policiji. Nekad ih kulturno ubedjujem da ne pisu kaznu nekad se svadjam i pretim sa ljudima na polozaju u policiji ( neke znam za neke sam samo cuo ali saobracajci to ne znaju ;D ) ali uvek stajem. Mozda sam i naopak ali nikad nisam dao gas kad me zaustavljaju. Do sad mi na motoru nisu pisali kaznu nikad, za auto je druga prica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Jun 22, 2010 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan u jos nekim mestima se ceka na tablice za motor...mesec i vise dana,kako sam cuo... da mup ne placa, pa moguce je, ali bi pre rekao da se narucuju manje kolicine zbog potrebe da pocne izrada novih... ovde si zaista nemocan da uradis nesto... uostalom, kad moze drug clan kiro da ceka 3 meseca mozes i ti jos mesec-dva ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Jun 22, 2010 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan pa sto im to nisi trazio u pismenoj formi sa pecatom? kao i kontakt telefon pa onda to lepo pokazes saobracajcu kad te zaustavi! i posle vozis na taj papir do kraja zivota naravno ;D Kralju! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1476 Napisano Jun 26, 2010 Drug član, 1986 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Stigla tablica ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...