Sponja 330 Napisano Jun 23, 2010 Zainteresovan, 517 postova Lokacija: Novi Sad - Zrenjanin Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav druze, imas jednog VFR-a 750 '97 god. u odlicnom stanju na prodaju u Zrenjaninu. Ja sam hteo da kupim taj motor ali tad nazalost nije bio na prodaju. Pa ako si zainteresovan slobodno se javi pa cu ti dati broj od coveka, veruj mi nema sanse sa tim motorom da pogresis. VFR 750-800 je meni licno najbolji motor koji sam probao u toj kubikazi od 750-1000. 107ks koji idu kao elektromotor, znaci snage sasvim dovoljno u svim rezimima rada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zmija31 0 Napisano Jun 23, 2010 U prolazu, 66 postova Lokacija: Sevojno Prijavi odgovor kao problematičan jel ima neki oglas,slika ili bilo kakve informacije ili samo mob? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Jun 23, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan ako planiras da zena u vecini slucaja putuje sa tobom najbolje je neki neked kao bandit ili hornet moze i kawaski zr7 ili fazer .jer na nekom R motoru nece joj biti udobno posle 20-40km i jos po losem asfaltu ....................... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zmija31 0 Napisano Jun 23, 2010 U prolazu, 66 postova Lokacija: Sevojno Prijavi odgovor kao problematičan odlucio sam defnitivno da ce biti hornet,bandit ili tako nesto.A cak sam razmisljao i da stari neki model NAKED..PA DA SE TO MALO SREDJUJE...TO MI SE CINI JAKO ZANIMLJIVIM..)) I DA CE TO BITI PRAVA STVAR ZA NAS DVOJE!! hvala svima jos jednom,ako neko ima neki predlog,ili zna gde mogu nabaviti povoljno kawasaki z 750,stariji model 1978-1985,jedan matori ima taj model i extra mi se svidelo kako je uradio,pa bih se i ja poigrao sa tim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pogano_celjade 2 Napisano Jun 23, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Prhovo - Pećinci Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan odlucio sam defnitivno da ce biti hornet,bandit ili tako nesto.A cak sam razmisljao i da stari neki model NAKED..PA DA SE TO MALO SREDJUJE...TO MI SE CINI JAKO ZANIMLJIVIM..)) I DA CE TO BITI PRAVA STVAR ZA NAS DVOJE!! Si razmisljao o SV-u? Prosle godine sam imao ponudu za 2002 godiste, 2300 evra... Ako te zanima, mozes da pogledas koje su cene sada. A imas ga i obucenog: Mada mislim da ti to nije cilj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zmija31 0 Napisano Jun 23, 2010 U prolazu, 66 postova Lokacija: Sevojno Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno sam se preorjentisao i odlucio za neki naked,i nesto gde je masina "gola", sa dosta hromiranih i niklovanih delova.Znam da me i sad ponekad uhvati strast i zelja da nesto dobro zavrtim,al uzmem od drugara yamahicu i malo se zadovoljim,i koliko sam gledao ovako nesto je prava stvar za uzivanje u voznji u dvoje....laganica ;) ;) ;) 8) 8) 8) 8) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Jun 25, 2010 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan nemoj mnogo da mozgaš. uzmi bilo koji jer ćeš se u svakm slučaju zajebati. jbg ni ti sam ne znaš šta hoćeš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasafilipovic 290 Napisano Jun 25, 2010 Uploader, 419 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: GSXR 600 Prijavi odgovor kao problematičan SV je neviđeno ružan. I ima samo dva cilindra... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...