shvaba 17 Napisano April 10, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan nije u redu - dobices bann :finger: :baeh: pa jeste cim nisam vise u drustvu "vecine" odmah sleduje ban..... ...neka neka idem lepo tamo gde mi je mesto medj vlasnike "kanti".... http://www.advrider.com/ :baeh: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano April 10, 2007 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se javim da živi i zdravi stigosmo kuæi!2300 km više u guzici od petka!Leða bole za popizditi!Al nema kukanja,sve je to dio ovog sporta! Drago mi je æuti da je s Minom sve OK! Pozdrav svim suborcima koje upoznah na Mokroj Gori! Evo par fotki: Ljepotica i "zvijer": VECIIIIII in action: Lijep pozdrav svima još jednom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano April 10, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zuuuuuuumoooooooo!!!! uh....uplasih se da ce da povuce na Gasha... Doktore ne radi ti link za Veceg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano April 10, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jebote, jel samo ja ovde vidim neku slicnost?! Kao od iste majke rodjeni.....samo sto je mali Joža imao korito a Chala ima motor :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano April 10, 2007 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Hmmm,istina,nije mi jasno zašto,ali ponoviti æu upload ujutro! :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano April 10, 2007 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Jebote' date=' jel samo ja ovde vidim neku slicnost?! Kao od iste majke rodjeni.....samo sto je mali Joža imao korito a Chala ima motor :mrgreen:[/quote'] Ne spominji ime NJEGOVO uzalud! U mojim je godina veæ bio hohštapler po Rusiji! :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano April 10, 2007 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Eh Chala, pusti Djuru, ne shvata on ko je bio Jozha PS drago mi je da ste lepo i sigurno stigli, kao i uvek - veliki pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano April 10, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan VECIIIIII in action: nema sta prava crnogorska akcija, zaspo decko na motoru :finger: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano April 11, 2007 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan VECIIIIII in action: nema sta prava crnogorska akcija' date=' zaspo decko na motoru :finger:[/quote'] navikao tako s vama pa greota mijenjat po stare dane :baeh: e ako mi je vise bilo do voznje ubi` me... samo da stignem doma i da mi dupe pocine od "puta", naravno relacija Mojkovac-Podgorica. Svjedok mi je Chala da sam pola puta na noge stojao nebih li amortizovao ozonske rupe po asvaltu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano April 11, 2007 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan VECIIIIII in action: nema sta prava crnogorska akcija' date=' zaspo decko na motoru :finger:[/quote'] navikao tako s vama pa greota mijenjat po stare dane :baeh: e ako mi je vise bilo do voznje ubi` me... samo da stignem doma i da mi dupe pocine od "puta", naravno relacija Mojkovac-Podgorica. Svjedok mi je Chala da sam pola puta na noge stojao nebih li amortizovao ozonske rupe po asvaltu... Istinu zboriš!Nego kaj je s onim CD-om,jesi li ga pronašao? :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano April 11, 2007 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan VECIIIIII in action: nema sta prava crnogorska akcija' date=' zaspo decko na motoru :finger:[/quote'] navikao tako s vama pa greota mijenjat po stare dane :baeh: e ako mi je vise bilo do voznje ubi` me... samo da stignem doma i da mi dupe pocine od "puta", naravno relacija Mojkovac-Podgorica. Svjedok mi je Chala da sam pola puta na noge stojao nebih li amortizovao ozonske rupe po asvaltu... Istinu zboriš!Nego kaj je s onim CD-om,jesi li ga pronašao? :shock: nisam ga mogao uzet onu noc ali sad vec nije problem. aj mi saljni na PM full adresu pa da ti pakujem i saljem CD koliko je ove par dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...