DzOkS 1172 Napisano Januar 18, 2016 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan У суботу мало разгазили гуме Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PSYCHO 18 Napisano Januar 27, 2016 U prolazu, 41 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawa EX500 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniautomobili.com/motori/7621042/bmw-f650-gs http://www.polovniautomobili.com/motori/7620958/bmw-f650-dakar Zna li neko nesto o ova 2 motora, mnogo nesto jeftino. A ne pise u opisu da im nesto fali. Trazim neki enduro pa da se ne zaletim i ispadne da treba jos toliko da se ulaze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Januar 27, 2016 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniautomobili.com/motori/7621042/bmw-f650-gs http://www.polovniautomobili.com/motori/7620958/bmw-f650-dakar Zna li neko nesto o ova 2 motora, mnogo nesto jeftino. A ne pise u opisu da im nesto fali. Trazim neki enduro pa da se ne zaletim i ispadne da treba jos toliko da se ulaze. Poslao sam ja ovom jednom poruku a ovom drugog cu ujutru da okrenem. Ako je ovako kako pisu jedan ce biti moj. Mada mi mirise na prevaru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PSYCHO 18 Napisano Januar 27, 2016 U prolazu, 41 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawa EX500 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj zuti mi deluje manje da je prevara, mada ne verujem da im nista bas ne fali za te pare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ogi bl 42 Napisano Januar 27, 2016 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: BMW F650GS DAKAR Prijavi odgovor kao problematičan To se neko igra.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Januar 27, 2016 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Дакар, претпостављам прва слика са гугла https://www.google.com/imgres?imgurl=http://www.platinummotorcycles.ie/website/wp-content/uploads/2013/08/photo.jpg&imgrefurl=http://www.platinummotorcycles.ie/website/bmw-f650gs-dakar-05-e3600/photo/&h=2448&w=3264&tbnid=ryEh-dvQUKYErM:&docid=cJ_aOyp0B2GGsM&ei=fiWpVv3cO8LmswHx3bOoDg&tbm=isch&ved=0ahUKEwj9k5PD58rKAhVC8ywKHfHuDOUQMwgdKAAwAA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Januar 27, 2016 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan А ево и другог http://www.postadsuk.com/2003-bmw-f650-gs-for-sale-great-bike_77642-5.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PSYCHO 18 Napisano Januar 27, 2016 U prolazu, 41 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawa EX500 Prijavi odgovor kao problematičan Znao sam da je previse dobro da bi bilo istinito. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Februar 16, 2016 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Prednji disk predlozi? Louis? Alli? Ili nesto trece? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
presretac77 3 Napisano Mart 17, 2016 U prolazu, 47 postova Lokacija: Srbobran Motocikl: BMW F 650 ST Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ko prisutan? Ako ima da pitam dali se nesto zna o ovom motoru neki bivsi vlasnik http://www.polovniautomobili.com/motori/7704472/bmw-f650 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Mart 17, 2016 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ko prisutan? Ako ima da pitam dali se nesto zna o ovom motoru neki bivsi vlasnik http://www.polovniautomobili.com/motori/7704472/bmw-f650 Није ми познат а знам их доста Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
presretac77 3 Napisano Mart 18, 2016 U prolazu, 47 postova Lokacija: Srbobran Motocikl: BMW F 650 ST Prijavi odgovor kao problematičan E pa da se zapljunem u sektu i ja ,pazaren motor iz prethodng posta. Eto tolko od mene pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ogi bl 42 Napisano Mart 18, 2016 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: BMW F650GS DAKAR Prijavi odgovor kao problematičan Sretno drugar....da te posluzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panoramaturist 11 Napisano Mart 18, 2016 U prolazu, 28 postova Lokacija: sv.nikole makedonija Motocikl: bmw f 650 gs,mz 250 etz Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam relativno nov na forumu, iz Makedonije sam, vozim F650 GS 2004 godine,mogu li da zamolim Vas iskusnije koji prenos vozite? Std je 16/47 ja vozim 15/47,tako ga kupio.Vozim malo duzhe relacije(bio do Barselone,Spanjolske,proshao 5000km), suvishe mi je buchan a nije puno troshio, u proseku manje od 3,5 na 100km.Nisam ga puno forsirao u obrtaje,obicno oko 4000 ali tada ide oko 95 km/h.Na autoputu 120 km/h ide preko 5000 obrtaja u minuti mozda i vishe...Dali je neko od vas probao 16/46 ili 17/47 posto jedina zamjera mu je sto nema 6tu brzinu a planiram sledecu rutu oko 10 000km...Hvala vam. Pozdrav svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
presretac77 3 Napisano Mart 19, 2016 U prolazu, 47 postova Lokacija: Srbobran Motocikl: BMW F 650 ST Prijavi odgovor kao problematičan I opet ja da priupitam nesto tj. dve stvari sadasnje i bivse vlasnike BMW F650 Fanduro 1. dali je neko ugradjivao podmazivac lanca na Fanduru ako jeste link ka slikama ili pp savet bilo sta (prelistao sam temu sam svoj majstor al nevideh Fundura ili sam obnevideo) 2. dali ste nabavljali znak BMW sa strane sto ide treba mi jedan a moze i tri ,cetri od viska glava ne boli (gledao sam po internetu i imaju samo od 4cm ili 8,5cm ali se ne poklapaju mere meni na Funduru je 7cm precnik tako da ako znate gde kako neka preporuka Eto za sad tolko ,jos sam u fazi upoznavanja motora preko sundjera i krpe. Volim da je sve cisto i na mestu a i vreme i nedostatak delova opreme za vozaca(pantalone,rukavice,pojas,dobre cizme i tako to) kazu briskaj lickaj i citaj upostvo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Mart 19, 2016 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan @пресретач, Подмазивач сам ја припремио и набави све делове, међутим проблем је простор за бочицу са уљем и ласније електро вентил. Гледао, пробавао, комбиновао али до данас нисам успео да искомбимујем Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panoramaturist 11 Napisano Mart 20, 2016 U prolazu, 28 postova Lokacija: sv.nikole makedonija Motocikl: bmw f 650 gs,mz 250 etz Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam stavio bocicu od Z125 pz za glicerin, u praznog dela iza sedista na F650gs, odlicno se uklopila ali u njoj staje samo dali 200ml ali nije loshe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Mart 20, 2016 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ја сам користио боцу од уља кочнице за ладу ниву. Има мембрански чеп са излазом на дну бочице где може да се лепо монтира црево. Црево користиш од акваријума и уба циш електро вентил. Али проблем је провући црева, даље од ауспуха притом их што више сакрити и убацити е.вентил . . . Ја сам попио доста пива гледајући у гаражи у мотор и тражећи најбољу комбинацију Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karl rap 0 Napisano Mart 22, 2016 U prolazu, 43 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan znak je original sa auto ratkapne od bmw,imam dve tri ako ti treba javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Mart 23, 2016 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ако неког занима има у огласима један одличан примерак Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Presretac 47 Napisano Mart 24, 2016 U prolazu, 90 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan I opet ja da priupitam nesto tj. dve stvari sadasnje i bivse vlasnike BMW F650 Fanduro 1. dali je neko ugradjivao podmazivac lanca na Fanduru ako jeste link ka slikama ili pp savet bilo sta (prelistao sam temu sam svoj majstor al nevideh Fundura ili sam obnevideo) 2. dali ste nabavljali znak BMW sa strane sto ide treba mi jedan a moze i tri ,cetri od viska glava ne boli (gledao sam po internetu i imaju samo od 4cm ili 8,5cm ali se ne poklapaju mere meni na Funduru je 7cm precnik tako da ako znate gde kako neka preporuka Eto za sad tolko ,jos sam u fazi upoznavanja motora preko sundjera i krpe. Volim da je sve cisto i na mestu a i vreme i nedostatak delova opreme za vozaca(pantalone,rukavice,pojas,dobre cizme i tako to) kazu briskaj lickaj i citaj upostvo Ja sam taj znak uzeo preko Radulovića , trebao mi je za vizir . Evo šifre ... 03 Badge D=70MM 2 46637686746 $12.79 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
presretac77 3 Napisano Mart 24, 2016 U prolazu, 47 postova Lokacija: Srbobran Motocikl: BMW F 650 ST Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ljudi na odgovorima naso oglas na kp i narucio dva stikera po meri 7 cm 450 din kom.Pa sad videcemo kolko ce trajati.I neki savet kako skinuti stare ko je skidao ili menjao .Razmisljam mala spakla i na tenane ili neku hemiju da koristim ali koja nece ostetiti farbu okolo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
presretac77 3 Napisano Mart 24, 2016 U prolazu, 47 postova Lokacija: Srbobran Motocikl: BMW F 650 ST Prijavi odgovor kao problematičan znak je original sa auto ratkapne od bmw,imam dve tri ako ti treba javi Hvala na ponudi al nabavio sam vec. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Mart 24, 2016 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ljudi na odgovorima naso oglas na kp i narucio dva stikera po meri 7 cm 450 din kom.Pa sad videcemo kolko ce trajati.I neki savet kako skinuti stare ko je skidao ili menjao .Razmisljam mala spakla i na tenane ili neku hemiju da koristim ali koja nece ostetiti farbu okolo. Фен и добро загреј и онда лагано скидај....требало би да се полако одлепи Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Presretac 47 Napisano April 13, 2016 U prolazu, 90 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari ... Zna li neko dimenzije rolera preko kojih kliza lanac . Dosli za zamenu ... F650 1994.god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...