Rikko 16 Napisano April 13, 2012 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan Za sada, problem mi predstavlja sneg koji je pao juche, 5 dana pred povratak... Ja se vratih drugari, snega je bilo, mrzelo me da stajem da fotografishem. Ipak je sve proshlo kako treba, nebo bez oblaka, sve do Budimpeshte. Proletelo 400km kao iz p.... A onda "Jovo nanovo..." Zanimljivost je bila shto sam sreo kolegu sa foruma Radojcu, inache zhivi u kraju, pa smo se druzhili od granice sa Madjarskom pa sve do blokova. Pozdravac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano April 13, 2012 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Kao što neki bajkeri kažu - Ne postoji loše vreme, samo loša oprema ! Rikko tvoja oprema je izgleda bila na visini zadatka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radoica 15 Napisano April 14, 2012 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800FI Prijavi odgovor kao problematičan Bitno da smo stigli citavi Nadam se da ce biti jos nekih voznji. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano April 14, 2012 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan @ Rikko Svaka čast! Dobro se vratio kući! Sličnim povodom ovde oglašavam još jednu akciju člana sekte koja je u toku. Naš kolega je na F650GS-u, sa lepšom polovinom otputovao za Beč gde će na pravoslavni Uskrs, 15.04.2012. trčati polumaraton! Ime i nick mu ne objavljujem jer ga nisam pitao za dozvolu, ali želim mu uspeh na takmičenju i srećne i bezbedne kilometre u povratku. Naravno, sa što više fotografija, pa ću nastojati da ga ubedim da to podeli sa nama. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rikko 16 Napisano April 14, 2012 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari, evo josh jedne zanimljivosti na kraju putovanja. Ovo sam morao fotografisati (dodushe, telefonom...) Broj predjenih kilometara je kao iz reklame... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano April 14, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan @ Rikko Svaka čast! Dobro se vratio kući! Sličnim povodom ovde oglašavam još jednu akciju člana sekte koja je u toku. Naš kolega je na F650GS-u, sa lepšom polovinom otputovao za Beč gde će na pravoslavni Uskrs, 15.04.2012. trčati polumaraton! Ime i nick mu ne objavljujem jer ga nisam pitao za dozvolu, ali želim mu uspeh na takmičenju i srećne i bezbedne kilometre u povratku. Naravno, sa što više fotografija, pa ću nastojati da ga ubedim da to podeli sa nama. Pridružujem se željama za uspeh na takmičenju,a GS će mu obezbediti sretne i bezbedne kilometre! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano April 17, 2012 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan @motograf 7.april, Beograd, kod robne kuće na Miljakovcu. I dalje jedan od najlepših belih F650 koje sam imao priliku da vidim. Novom vlasniku, želim da ga u zdravlju vozi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mootoograf 360 Napisano April 17, 2012 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Aranđelovac-Beograd Motocikl: BMW 1200 GSA,BMW R 850R ,Honda PCX 125, Liberty 125,Keeway Logic 125,Tomos APN6 Prijavi odgovor kao problematičan Ih ,moj bivši-lep k'o lutka Duki hvala za fotografiju ,nismo se videli odavno. Sadašnji vlasnik kaže da bukvalno ne silazi sa njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano April 17, 2012 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Ma palo mi je na pamet da se priključim juče, vašem dogovoru za Rudnik, ali me vreme pokolebalo. Preinačio sam dva točka sa BMW-a na KTM, Odvozao sam sa ćerama 25km Dorćol-Ada-Dorćol, Nožno sagorevanje, čista ekologija za dobar apetit! Vidimo se uskoro, bože zdravlja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano April 17, 2012 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan A što ga ostavi na kolovoznoj traci, još neposredno ispred autobuske stanice ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano April 17, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan @moto Ovom motoru čak i bela lepo stoji! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobang 23 Napisano April 17, 2012 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Kula Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan A što ga ostavi na kolovoznoj traci, još neposredno ispred autobuske stanice ? A gde je slika tvoje zverke? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano April 17, 2012 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan A što ga ostavi na kolovoznoj traci, još neposredno ispred autobuske stanice ? A gde je slika tvoje zverke? Da znaš da mi je palo na pamet pošto mu bela odlično stoji ! Biće... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dino87 1 Napisano April 18, 2012 U prolazu, 11 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: BMW F650st Prijavi odgovor kao problematičan Drugari planirate li da posetite moto skup u Smederevu krajem meseca? Mogli bi da napravimo jednu Funduro fotku ako se skupimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
detektiv kokni kol 90 Napisano April 20, 2012 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bmw F650gs twin Prijavi odgovor kao problematičan Sličnim povodom ovde oglašavam još jednu akciju člana sekte koja je u toku. Naš kolega je na F650GS-u, sa lepšom polovinom otputovao za Beč gde će na pravoslavni Uskrs, 15.04.2012. trčati polumaraton! Ime i nick mu ne objavljujem jer ga nisam pitao za dozvolu, ali želim mu uspeh na takmičenju i srećne i bezbedne kilometre u povratku. Naravno, sa što više fotografija, pa ću nastojati da ga ubedim da to podeli sa nama. Pridružujem se željama za uspeh na takmičenju,a GS će mu obezbediti sretne i bezbedne kilometre! Hvala na podrsci @Duxill tnx za torbu, ali uspeo sam da spakujem. Bilo je super, a evo malo slika i malo teksta http://k4hvd1.blogspot.com/2012/04/motorom-na-polumaraton.html 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano April 20, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Bravo detektive kokni kol.Nadam se da je sve bilo kako si zamislio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
G.A. 0 Napisano April 21, 2012 U prolazu, 21 postova Lokacija: M.K.Gedeon Alpha Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege,da li neko zna gde mogu kupiti lanac bregaste za BMW F650,osim kod RADULOVICA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano April 21, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Nazovi guevaru imaju didov za duplo manje pare.Ja sam ga stavio i odlično se pokazao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rikko 16 Napisano April 21, 2012 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan Drugovi i drugar'ce sektashi, Planira li ko u ovu vozhnju za vikend? http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/80081-bjb-vikend-voznja-28-29-april-2012-ribarska-banja-i-kulina/ Ja se prijavio, i da budem iskren, mislio sam da cje josh ko od bmw-jasha, osim Severian-a. Pozdravac iz UK Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano April 21, 2012 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Sličnim povodom ovde oglašavam još jednu akciju člana sekte koja je u toku. Naš kolega je na F650GS-u, sa lepšom polovinom otputovao za Beč gde će na pravoslavni Uskrs, 15.04.2012. trčati polumaraton! Ime i nick mu ne objavljujem jer ga nisam pitao za dozvolu, ali želim mu uspeh na takmičenju i srećne i bezbedne kilometre u povratku. Naravno, sa što više fotografija, pa ću nastojati da ga ubedim da to podeli sa nama. Pridružujem se željama za uspeh na takmičenju,a GS će mu obezbediti sretne i bezbedne kilometre! Hvala na podrsci @Duxill tnx za torbu, ali uspeo sam da spakujem. Bilo je super, a evo malo slika i malo teksta http://k4hvd1.blogsp...olumaraton.html @d. kokni kol Svaka ti čast! Našao sam te na sajtu maratona, pretragom imena i prezimena. Još veće priznanje za suvozačicu koja je dala punu podršku moto-turi i tvom učešću na polumaratonu. Neki od nas ni ne zanju da trče, a ja po kiši ne ljubim ni svog terijera da šetam. Ako se odlučiš da trčiš u Pešti, biću iza tebe (sa GS-om) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano April 21, 2012 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja сам се у вас разочарао тако да се вама више не возим.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
G.A. 0 Napisano April 21, 2012 U prolazu, 21 postova Lokacija: M.K.Gedeon Alpha Prijavi odgovor kao problematičan Nazovi guevaru imaju didov za duplo manje pare.Ja sam ga stavio i odlično se pokazao. Zvao sam GUEVARU maloprodaju danas u Beogradu,i nemaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano April 21, 2012 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Ja сам се у вас разочарао тако да се вама више не возим.... @DzOkS Znam da se šališ, pa da te malo oraspoložim Pre neki dan u malu BMW apoteku u južnim krajevima velegrada koji su odoleli isparenjima fabrika koje više ne rade i besomučnom bombardovanju Straževice, doselio se jedan Uljez sa dalekog istoka. Ime mu je Hornet 900 a prezime Honda. Kako bi izbegli bilo kakvu mogućnost infekcije, morali smo da ga osveštamo na Bavarski način! Naravučenije: Das Madchen kann vom Land stammen, aber das Motorrad muss aus dem Bayern kommen 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boqy 123 Napisano April 21, 2012 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Drugovi i drugar'ce sektashi, Planira li ko u ovu vozhnju za vikend? http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/80081-bjb-vikend-voznja-28-29-april-2012-ribarska-banja-i-kulina/ Ja se prijavio, i da budem iskren, mislio sam da cje josh ko od bmw-jasha, osim Severian-a. Pozdravac iz UK Malo bolje pogledaj spisak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano April 21, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Nazovi guevaru imaju didov za duplo manje pare.Ja sam ga stavio i odlično se pokazao. Zvao sam GUEVARU maloprodaju danas u Beogradu,i nemaju... da li si ih pitao da li imaju u veleprodaji?Ako trenutno nemaju da li mogu da nabave?Javi mi se na telefon ako ne možeš da ja pokušam u Bjeljini.Moj broj :064/11-88-103.Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...