ARES 1240 Napisano Avgust 23, 2010 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Da ozivim malo temu. Ajde da rezimiramo na kojim sve pumpama ima da se uzme ovo gorivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Avgust 23, 2010 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan treba pitati SAT voditelja ;D ;D taj majmunko sigurno zna ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1240 Napisano Avgust 23, 2010 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan he he. ajde sad ozbiljno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1240 Napisano Avgust 23, 2010 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan da znas da si u pravu. on kad pretice dzipom sa 180 km/h na auto putu treba mu malo jaci benzin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzanags 7 Napisano Avgust 23, 2010 Dukags, 291 postova Lokacija: НОВИ САД Prijavi odgovor kao problematičan I ja bih sipao sam taj kada bi moglo da mi narod Srbije preko RTS-a refundira Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...