GhostMile 4614 Napisano Jun 2, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan ...mozda Holland, a mozda i pjeske. ;D LM, evo blizi se opet ljeto i crvi polako grickaju dupe, pa rekoh, da objavim namjere, ako ima jos zainteresiranih za neke kombinacije, sretanja, zajednicke komade ili kompletnu pricu. Krenuo bih negdje sredinom jula (give or take) pa opusteno, niz vjetar. Moze juzna pruga (preko Francuske) ili sjeverna preko Austrije....mada, sumnjam da cu zaobici Austriju kuda god da krenem. Ja ne nosim shatore i stolice, ali mogu da spavam i na travi ako treba...mada cu gledati da pronadjem krov nad glavom. ;D Planiranje moze, ali sto globalnije to bolje. Ne mogu ono u 14:32 moramo biti na 19-om kilometru, jer nas tada tamo ceka naruceno pivo i sl... Dakle, ako neko odozdo planira ovamo (pa nazad) ili neko odavde planira tamo (pa nazad) ili neko iz sredine hoce tamo-vamo, nek se javi.....mogu svi tipovi motora, pa ako bude bash velika razlika, ce se pricekamo tu i tamo. Ajd sad, samo polako, bez guranja... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Jun 3, 2010 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan A da se mi nađemo ovdje kad dođeš da osmotrimo tu Honjdu što je za prodaju? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jun 3, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan ma moze sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6796 Napisano Jun 5, 2010 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi stvarno extra da se sretnemo i da peglamo malo zajedno,kako ti volis da kazes,ali se termini ne gadjaju.Ko zna mozda,mozda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jun 6, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moze i Italija..ono Lago di Como (ili tako nekako) mi je vec duze vrijeme na wish listi. Termin jos nije konkretan, pa cemo vidjeti..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivkefjr 13 Napisano Jun 8, 2010 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd/Wien Motocikl: bio FJR Prijavi odgovor kao problematičan Javi kad budes znao konkretnije rutu i datum, bar na picu da se sretnemo... A volim ja i izgovore za 300-400km voznje ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jun 24, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo danas sam se dogovorio sa firerom (kako od mila zovemo naseg arhitektu, duhovnog i svjetovnog vodju tima ;D) da me pusti 3 nedelje da vilenim. Zadnji radni dan 16.07 (petak), a polazak najvjerovatnije odmah u subotu. Pravac ce biti prema jugo-istoku, dal' kroz Lux ili kroz Eifel, do Crne Shume, pa onda tamo neko spavanje, pa onda opet jugo-istok, ali malo vise jug nego istok (France, Ita), pa onda opet sjever.....uh, muka ljuta, cemo vidimo.... Ovaj put, nosim action kameru, za bolje ovjekovjecivanje vascele ture. ps. jedno pitanjce za Zagrepcane, Beogradjane i Banjalucane: Gdje mjenjate gume, ako hocete da udjete nenajavljeni sa starim i malo kasnije izadjete sa novim? Posto su tu MPP 2CT ili ove nove PURE? (120 napred, 190 nazad) Gume su mi negdje na nekih 70% pa mi je zao da ih mjenjam pred put, a sigurno nece izdrzati cijelu turu..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1425 Napisano Jun 24, 2010 Drug član, 1947 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Koliko pratim cene moj savet ti je da gume menjas u HR a ne kod nas. Cak ljudi iz Srbije idu tamo da pazare gume. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivkefjr 13 Napisano Jun 25, 2010 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd/Wien Motocikl: bio FJR Prijavi odgovor kao problematičan Ne, ne, ne... Innsbruck je vise istocno od Crne Sume, a ne juzno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...