to crank 5345 Napisano Jun 2, 2010 Integrisan, 13035 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Išao sam pre neki dan da testiram (moš misliti) velikog Bandita s oklopm. 2010 g. Vozio sam na lokalnom putu, u selu, kroz grad, po auto-putu. Moram da priznam da sam imresioniran. Ko bicikla. Ni na parkingu nisam osetio neku razliku u težini između njega i sv-a npr. Razlika u kg je otprilike ko jedna omanja saputnica. Što se oklopa i zaštite od vetra tiče... 150-160 dosta udobno (imao je nadjebak na viziru, ala GhostMile) jedno buka kavari užitak, ali to je pre do moje kacige. To što vuče iz svih obrtaja je jasno samo po sebi. Vešanje je malo mekano za moj ukus ali fercera na groznim Budimpeštanskim grbama i rupama. Kočnice nisu ništa specijalno - koče. U Madžaristanu staje tričavih 8500E. Bilo je i drugih modela na ponudi ali me ništa nije preterano zanimalo sem Gsxr750 a i to me zanima jedino na stazi tako da sam ostatak testa jeo i gledao sojke. Što se njih tiče moram da prijavim da u moto opremi bolje izgledaju ove malo jače. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav Gajic 158 Napisano Jun 2, 2010 Svrati ponekad, 168 postova Motocikl: Kawasaki ZX-12R, Yamaha FZS 1000, BMW R1200GS, BMW S1000RR, Kawasaki ZX10R, Suzuki GSXR1000, Suzuki GSXR1300 Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Imas neke slike SOJKI ... podeli sa nama , da se i mi radujemo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 827 Napisano Jun 2, 2010 MK Obrenovac, 559 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam vozio stariji model 1200 i takodje sam bio odusevljen. Udobnost, pozicija sedenja i naravno kamionski obrtni moment!!!!!!!!! Samo da nije nase ubitacne registracije vec danas bi bio ponosni vlasnik jednog Bandita !!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6756 Napisano Jun 2, 2010 Ne silazi, 6578 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Jel' to ona Traveler verzija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
šmizla 130 Napisano Jun 3, 2010 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: beograd Motocikl: honda cbf 500 Prijavi odgovor kao problematičan cini mi se da si danas malcice promenio misljenje kad si gurao svog sv-a bez sojki, i pritom se oznojio kao prase,,,,,, dakle? bitno je tvoje misljenje, kao profesionalca..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...