Jump to content

Moto Zajednica

samo 13 godina

Recommended Posts

• nekrunisani kralj moto cigana, 3185 postova
  • Motocikl: 4x4

ovo je clanak sa sajta Blica. Nista dozvola, nista kaciga, procitajte i zakljucite sami. TUGA

NEGOTIN - Trinaestogodišnja Sanela Ðormiæ poginula je u sredu oko 16 sati u selu Radujevac kod Negotina vozeæi skuter koji je dan ranije dobila od roditelja kao uskršnji poklon.

Sanela je prošle subote došla iz Beèa s roditeljima Vuletom i Dušankom, dedom Vojom i babom Danicom, koji tamo veæ decenijama žive i rade.

Tragedija se dogodila u centru Radujevca, par stotina metara od porodiène kuæe Ðormiæa, dok se Sanela sa šestogodišnjom I.B, koju je vozila na zadnjem sedištu, vraæala od drugarice. U jednom trenutku, devojèica je prednjim delom motora zakaèila iviènjak, izgubila kontrolu i pala udarivši licem u ploènik. I.B. je ostala neozleðena, a skuter je nastavio da se kreæe još nekoliko metara, pre nego što se preturio.

- Sanela je u jednom trenutku okrenula glavu na desnu stranu. Tada sam èula kako skuter grebe iviènjak. Sledeæeg trenutka, Sanela je odskoèila sa motora i licem pala na ploènik - isprièala je šestogodišnja devojèica.

Biserka Ðorðeviæ, kraj èije kuæe se tragedija dogodila, kaže da u trenutku nesreæe na putu nije ni bilo vozila ni ljudi.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 548 postova
  • Motocikl: Malaguti Madison s200

Sve tragedija do tragedije!! Uzas!! Ali iskreno ne razumem kako neko moze da dozvoli devojcici od 13 godina da vozi skuter i + da ima za suvozaca dete od 6 godina??!!??!! Sve je merljivo, samo ljudska glupost nikako ne moze da se izmeri!!

Nek joj je laka crna zemlja... :cry:

• Svrati ponekad, 273 postova

UZAS!

edit: Ja bih uveo obavezan psiho test, pre nego ti dozvole da pravis decu! Mada opet mogle su to isto, s istim posledicama, i na bicklu da urade.... Djavo nikad ne spava, jbg....

• Svrati ponekad, 115 postova
  • Motocikl: Kawasaki ER 6F

Strasno..bez komentara..jedino bi rekao kako nekad roditelji mogu da budu kreteni bez trunke mozga...po meni samo njihova krivica je sto se zivot koji nije ni poceo da zivi, prekinuo...

Nek joj je laka crna zemlja...

• Drug član, 2143 postova

Ko malo poznaje obicaj u tom delu Srbije zna da se tamo gastarbajteri kad dodju kuci za praznike takmice ko ce bolje da se "pokaze" - ko ima bolji i skuplji auto, grade kuce od po 5 spratova, (najvaznije je da ima jedan sprat vise od komsijine), opremaju ih kao da ce u njima da zive, ali nastavljaju da zive u staroj oronuloj kucici u kojoj su navikli. I pored vise WC-a i kupatila, najradije koriste onaj stari u dvoristu. Ko je prolazio kroz sela izmedju Pozarevca i Gradista zna o cemu pricam. Milion puta sam tamo video malu decu da voze skutere i vespe, a magistralni put prilazi kroz selo. Mala nepaznja i eto treagdeije.

Mali off, ali pretpostavljam da je kupovina skutera 13-godisnjoj devojcici samo razmetanje parama i pokazivanje "ko je ko" u selu.

Nek joj je laka zemlja,

• Zainteresovan, 554 postova
Poèivaj u miru' date=' dete nedužno...

Roditelje u zatvor.[/quote']

Laka joj crna zemlja...

Mislim da bi roditelji pristali na zatvor od tri zivota kad bi to pomoglo, ovo im je nazalost veca kazna.

Radite na sebi, svojoj ili tudjoj deci svaki dan, primerom mislim, pogledajte slike sa Krakove sahrane, na prste cete prebrojati ljude bez kacige...

• Svrati ponekad, 169 postova
Strahota' date='kaciga,kaciga i samo kaciga[/quote']

slazhem se, bez kacige nigde,imao sam pad pre oko mesec dana,auto je skretao bez ikakvog znaka (mladici u bmw-u) i pao sam tachno glavom na ivichnjak, ali srecom imao sam kacigu i sve se zavrshilo ok...koliko to mozhe biti ok...

saucheshtje porodicii... :(:(:(:(:(:(:(:(

• Svrati ponekad, 426 postova

Evo sad sam procitao u novinama... stvarno nemam reci... :shock: :cry: :cry: :cry: :cry:

Evo jos detalja iz novina:

"Deda Voja dodaje da su Saneli kupili skuter u utorak jer je to pozelela da dobije za uskrs.

- Rekla nam je da skuter imaju sva deca, pa bi i ona zelela. Kako da joj ne kupimo? Nije to neki veliki i jak motor. Otac joj je nudio kacigu, ali mu je ona odgovorila: "Necu, sramota me je da je nosim. Ne nosi je niko.""

Guest babyboy

Strasno, koliko zivot zna da bude surov! Mislim da je neumesno za ovo kriviti roditelje, ili bilo koga! Po toj logici bi najpre trebalo da robijaju proizvodjaci motocikala! Jer da ih nema ne bi bilo ni nesreca na matociklima...Sudbina je tako htela, da nije vozila skuter pala bi sa bicikla...Saucesce roditeljima.

• Svrati ponekad, 438 postova
  • Motocikl: Yamaha Xt 600

Retardi... I jos je odbila da nosi kacigu... Dete od 13 godina... i "nije to neki veliki i jak motor"... Retardi...

• Drug član, 2143 postova
Evo sad sam procitao u novinama... stvarno nemam reci... :shock: :cry: :cry: :cry: :cry:

Evo jos detalja iz novina:

"Deda Voja dodaje da su Saneli kupili skuter u utorak jer je to pozelela da dobije za uskrs.

- Rekla nam je da skuter imaju sva deca' date=' pa bi i ona zelela. Kako da joj ne kupimo? Nije to neki veliki i jak motor. Otac joj je nudio kacigu, ali mu je ona odgovorila: "Necu, sramota me je da je nosim. Ne nosi je niko.""[/i']

Pa da ne poverujes kakva seljacka posla koja prelaze u IDIOTIZAM !!! Pa da li su ti roditelji normalni ??? Samo potvrdjuje moj prethodni post da se u tim krajevima takmice ko ima vise para...

Jadno dete...

:twisted: :twisted: :twisted:

• Svrati ponekad, 115 postova
  • Motocikl: Kawasaki ER 6F
Mislim da je neumesno za ovo kriviti roditelje' date=' ili bilo koga! Po toj logici bi najpre trebalo da robijaju proizvodjaci motocikala! Jer da ih nema ne bi bilo ni nesreca na matociklima...Sudbina je tako htela, da nije vozila skuter pala bi sa bicikla...[/quote']

Ne mogu sa ovim da se slozim uopste...

Roditelji jesu odgovorni za svoje dete prvo

drugo kaciga treba da ide uz skuter OBAVEZNO,

trece voziti skuter ili motor prvo sto treba da se nauci je kaciga na glavu, pa tek onda dalje!!!

I da se razumemo nikog ne osudjujem, nije moje da sudim, samo iznosim svoje misljenje i svoj stav..

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja