maxxa 303 Napisano Jun 3, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan ma kakav novi naćićeš/ćemo ga. nego cimaću te danas/sutra da pazarim ove letnje rukavice Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
viner 1 Napisano Jun 3, 2010 U prolazu, 30 postova Lokacija: Bor Motocikl: Suzuki GSX 600 F Prijavi odgovor kao problematičan Ove letnje rukavice alpinestar koji su broj ili koje brojeve sve imas ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Jun 3, 2010 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Rukavice su XL .... Maxxo pozuri sa tim cimanjem dok josh imam rukavica...skoro pa i one nestale... Shtitnika za kolena vishe nema ! Ostalog ima za sada Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dingdong 15 Napisano Jun 3, 2010 U prolazu, 83 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xt600e Prijavi odgovor kao problematičan i ja bih ovu kornjaču, čućemo se Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Jun 3, 2010 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ljudi spushtena cena torbi za kacigu na 20 eur, sve ispod toga mi je potpuno neisplativo, mada je i ovo vec dzabe... Torbe su stvarno fenomenalno uradjene, kvalitetne, imaju kaisheve, ruchku za drzanje, chak i plastichne nogice da mozete da spustite torbu na zemlju a ne isprljate je, torba chak ima i ventilaciju da vam se kaciga ne ubudja u istoj.... Eto 20eur ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Jun 4, 2010 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan video torbu...fenomenalna... al stedim kintu za gladijator Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ludiserviser 1 Napisano Jun 4, 2010 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Crna Gora Bar Prijavi odgovor kao problematičan Kornjaca ako nije prodata Od OVOG TRENUTKA JESTE SAMO STO SAM JA U CG ALI DOGOVORICEMO SE AKO NIJE PROBLEM? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Jun 6, 2010 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo gladijator. Malo je reci da sam odusevljen!!!!! Pokusavam da nadjem nesto takvo vec duze vreme, ali ista sto je tog kvaliteta do sad sam nalazio samo od 130 e pa navishe! Ovo sam uzeo za 70 e i ja sam prezadovoljan! Iskrena preporuka! Kupujte dok jos ima! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pirate 0 Napisano Jun 7, 2010 U prolazu, 87 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se, gladijator je ekstra! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Jun 8, 2010 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se, gladijator je ekstra! Steta za kolena ko nije uzeo, sa gladijatorom cine opak OFF komplet, pritom nisu kao oni iz luisa, iz jednog komada, pa to sve nateze i steze, vec lepo imaju zglob, savrsenstvo, njih imam jos od prosle godine, pao sam na Crnom vrhu, pravo na koleno, bukvalno se nisam ni udario, a kamoli povredio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Jun 9, 2010 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Bash mi je drago da ste zadovoljni gladijatorima Ima josh pa kome treba.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DrLeco 7 Napisano Jun 11, 2010 U prolazu, 25 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: KTM Adventure 620 Prijavi odgovor kao problematičan Bash mi je drago da ste zadovoljni gladijatorima Ima josh pa kome treba.... Kakva je situacija sa stitnicima za kolena i gladijatorima? Ima li toga jos i koji je kesh u pitanju? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Jun 11, 2010 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Bash mi je drago da ste zadovoljni gladijatorima Ima josh pa kome treba.... Kakva je situacija sa stitnicima za kolena i gladijatorima? Ima li toga jos i koji je kesh u pitanju? Shtitnici za kolena svi prodati...kao i oba modela rukavica... Gladijatora ima, kornjacha ima, torbi za kacigu ima....cene su ti sve na prvoj strani oglasa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Jun 12, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ima svega osim transalpa e kad smo kod toga mina ja videh ovde u egiptu jedan ko tvoj.. sliko sam ga sta da mu radimo ako je on lopov? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Jun 13, 2010 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan ima svega osim transalpa e kad smo kod toga mina ja videh ovde u egiptu jedan ko tvoj.. sliko sam ga sta da mu radimo ako je on lopov? Utovari ga u avion...pa cemo lako za posle ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raptors 53 Napisano Jun 21, 2010 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan Mino, gladijator za zensku personu..neki S npr..jel ima? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitas 163 Napisano Jun 29, 2010 U prolazu, 64 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha V-star Prijavi odgovor kao problematičan i ja se oklopio, jos samo motor da nabavim... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gaga aleksinac 0 Napisano Jul 12, 2010 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Kako je ljudima danas lakshe da daju neshto u kompenzaciju umesto para...dobih i ja ovih par stvarchica pa bih ih rado zamenila za eurice ;D Sve je NOVO ( za potrebe slikanja otpakovano i upakovano ponovo) !!!! Gladijator 70 eur Kornjacha FOX 50 eur Shtitnici za kolena FOX (sa zglobom) 35 eur Rukavice AS 40 eur Rukavice AS (skroz letnja varijanta) 25 eur Torba za kacigu 20 eur Ako vas josh neshto interesuje obratite mi se na PP ili na mob. 064/9921-920 Mina koji je najveci broj ovih gladijatora posto sam ja malo krupniji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Jul 13, 2010 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan gaga aleksinac citirati ovoliki post(slike) se granici sa ludilom! Sorry Mina za off Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex. 33 Napisano Jul 25, 2010 U prolazu, 37 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: KTM 640 Lc4 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan I mene zanima gladijator malo veci , jel uzeo neko malo krupniji npr 195cm/105kg a da mu odgovara i jel saljes AKS-om? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Jul 25, 2010 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan I mene zanima gladijator malo veci , jel uzeo neko malo krupniji npr 195cm/105kg a da mu odgovara i jel saljes AKS-om? Ne znam za Minin ali za tu visinu je uglavnom dovoljna velicina XL, osim ako nisi malo "siri" Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Jul 26, 2010 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan I mene zanima gladijator malo veci , jel uzeo neko malo krupniji npr 195cm/105kg a da mu odgovara i jel saljes AKS-om? Xl je velichina. Za tu visinu znam da odgovara, za tezinu vec ne znam. Morao bi da probash. Shaljem AKS-om. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pirate 0 Napisano Jul 26, 2010 U prolazu, 87 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam 198 sa 100 i savrseno mi odgovara XL, mislim da neces imati problema, od Mine sam uzeo gladijator pre par meseci i sve pohvale. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Avgust 3, 2010 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Od danas kornjache 40eur ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 562 Napisano Avgust 3, 2010 festina lente, 754 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Imas pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...