Jump to content

Moto Zajednica

Molim komentarisite! ATLANTIC 500 v Silverving 600 v burgman 650

Recommended Posts

• BJB Maxi Scooter Club, 743 postova

(...)Meni licno najveze iznenadjenje u klasi 500, verovali ili najbrze vreme je imao X9! Kazu, dosta snage i obrtnog momenta uz veoma neotesano ponasanje. Zbog klasicne koncepcije skutera proklizavao je zadnjim tockom pa im je bilo zabavno voziti ga. Njega prati za cudo T Max 500 koji nije brzi (...)

Nekako mi toplo oko srca kada ovo pročitam :moto3: Nije baš moja verzija agregata, ali je moj model, pa me raduje da se na stazi pokazao - brže od T-maxa :nanana:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• BJB Maxi Scooter Club, 341 postova
  • Motocikl: Burgman 400 k7

Alexanto ne znam da li si postavio prave slike..

gledaj na gumi vidi se dokle skida saru od obaranja tj. skida gumu :takoje::moto3: :moto3: :moto3:

• Skuteras, 3696 postova
  • Motocikl: T-Max 500

Nisam vozio ostale maxi maxije, ali sam 2 meseca vozio T-max i nesto mi tesko dazamislim da neski skuter moze bolje u krivinu od njega. Ne bih se oslanjao bas na to sto kazu testovi jer cesto znaju da budu nerealni. Ja sam sa T-max bre dra osve redom po putu :D Znam da je drugar koji vozi Hondu CBR600 F4 rekao da mora da tera sve iznad 10000 obrtaja da bi me pratio.

• BJB Maxi Scooter Club, 112 postova
  • Motocikl: MBK Skyliner 250

@muljaz

koliko ti je trošio tmax takvom brutalnom vožnjom a koliko umerenom?

nikako da nađem dva ista odgovora :stabre:

verovatno i zavisi od godišta al uglavnom kažu komentari da guta benzin...

• Skuteras, 3696 postova

Ja pojma nemam koja mu je potrosnja bila. Nikad nisam merio, mada znam da je brzo palio lampicu. Recimo da je sigurno trosio preko 6l. (Ja cu kad tad opet sesti na njega sve i da 12l trosi. Mnogo je dobar!) Koliko je trosio umerene voznje to ne znam :D

• BJB Maxi Scooter Club, 632 postova
  • Motocikl: vozicu SW-T 600 abs

AUUUUUUUUUUUU kakva tema, covek nam bacio crva i povukao se :zvizduk: , mislim da je svaka od gore navedenih mashina extra i svaka ima svoje prednosti i mane, sem SILVERA koji za mane jos ne zna... :nanana:

posto vidim da nas sve zanima brzina, potrosnja, servis, prohodnost po gradu itd aj da probam

1, negde sam video da ste rekli da je x9 brzi od silvera (odma poklanjam moj vlasniku xa koji me pocepa, a bogami i burgeru koji me znatno ostavi) gp 800 se ne racuna jer su svi gore navedeni tomosi za gilleru...

2, trosi mi od 6,5 do 7 litara po gradu ne lagane voznje, 5,5 na otvorenom, X mi je trosio ko upaljac oko 5,2 grad, 4,3 otvoren put (e to je bila dzabalesku voznja)...

3, servis ko servis, odrzavas i ocekujes da te ne ostavi na putu (nemam ni u najavi koga bi zvao kad bi se tako nesto desilo)..HONDA

4, ukratko, mislio sam i ja kako cu ali su to sve shuplje price jer se provlacis kao i onaj najmanji samo sto imas vise snage da odreagujes(mislim da tu samo bugi ima problem, ali pametni japanci stavili retrovizore na sklapanje)...

pozdrav za temu!

• Skuteras, 3696 postova

gp 800 se ne racuna jer su svi gore navedeni tomosi za gilleru...

E to sam bas i citao u nekom testu. GP 800 jeste najbrzi, na pravcu. Po krivinama ga osisao T-max. Ali to je opet samo neki test

gp 800 se ne racuna jer su svi gore navedeni tomosi za gilleru...

E to sam bas i citao u nekom testu. GP 800 jeste najbrzi, na pravcu. Po krivinama ga osisao T-max. Ali to je opet samo neki test

ja sam ih vozio sve sem T-maxa, GP800 uopste nije motor za ovu temu jer je neuporedivo brzi od svih i cisto sumnjam da bilo koji od maxija moze da ga sije bilo gde...

sto se tice silvera on mi najvise prija od svih i ima taj momenat sveukupnosti grad, off grad, ubrzanje, nosivost, potrosnja, POUZDANOST i mnogo je dobar za voznju sa suvozacem (ne kazem da ostali to sve nemaju, ali prosto se naviknes na nesto i to je tako)...

• Drug član, 1489 postova
  • Motocikl: Yamaha FZ1-SA

pre 2-3 dana u gradu su bili parkirani gp800 i t-max za istu sumu novca za nove dobro bi se razmislio koji bi uzeo ali nekako gp800 mnogo mali i ruzan dok t-max bas ,,mocnije`` izgleda :D . Za t-max-a sam skoro citao da koristi viljuske od fazera kocioni sistem od r1 i tako te stvari 1zvizduk.gif

• BJB Maxi Scooter Club, 743 postova

T-max, kao i GP800, ima ram iz komada kao klasičan motocikl, a ne kao skuter (swinging arm), što ga u stvari čini motociklom sa CVT prenosom... :hej:

• BJB Maxi Scooter Club, 469 postova
  • Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-)))

mislim da u ovoj temi vise dileme nema jer se danas videlo na delu kako je i sta je po pitanju silwer vs burgman, a tek na benzinskoj pumpi iijjjjaaaaaaaaa burgmanu ne mozes da sipes goriva koliko mu treba :-)))))

• Podržavam 2

• BJB Maxi Scooter Club, 469 postova
  • Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-)))

pazi taj podatak neces ovde naci sigurno jer kada sipas u burgmana i pistolj se zbuni pa prosipa i pored motora koliko je motor zedan :-))))

• BJB Maxi Scooter Club, 341 postova
  • Motocikl: Burgman 400 k7

mislim da u ovoj temi vise dileme nema jer se danas videlo na delu kako je i sta je po pitanju silwer vs burgman, a tek na benzinskoj pumpi iijjjjaaaaaaaaa burgmanu ne mozes da sipes goriva koliko mu treba :-)))))

hahaha cobe me podseti, na pumpi je bilo "da sipaju gorivo ovi sa 600cc i 650cc pa da nastavimo dalje ka zamku" :moto3::zdravo::nanana:

pištolj se malo zbunio pa nije hteo da stane, što veli "posle ovih motorčića, konačno mi došlo i neko kamionče" pa se malo zaleteo da uzme pare... :dobar:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja