LJepoja 0 Napisano April 4, 2007 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Futog Prijavi odgovor kao problematičan kupio sam kacigu MDS.. sta mislite kakva je marka i njihove kacige kakve su na papirima i knjizicama koje sam dobio uz nju pise:"Made In ID under AGV specifications" istina ili prevara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zabac 8 Napisano April 4, 2007 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan koliko sam ja cuo to je drugi pogon agv-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano April 4, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Pa mozes videti da su na nekim delovima kacige logoi AGV, jeste definitvno neka korporacija, slicna prica kao NOLAN i X-LITE Evo ti jos jedan dokaz http://www.agv.it/index_eng.asp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LJepoja 0 Napisano April 4, 2007 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Futog Prijavi odgovor kao problematičan kacigu sam platio 5400 dinara... nesto racunam da je za te pare extra kaciga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano April 4, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan kacigu sam platio 5400 dinara... nesto racunam da je za te pare extra kaciga Zavisi sta ocekujes od kacige Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LJepoja 0 Napisano April 4, 2007 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Futog Prijavi odgovor kao problematičan pa ne zvizdi mi na 200 i kusur,udobna...ima dobru ventilaciju,ne magli,tvrda je,mislim ne planiram da klizim sa njom..ali u svakom slucaju je dobra za ono sto meni treba a i mozda se nisam dobro izrazio u prethodnom postu... hteo sam reci ...za te pare bolju nisam mogao kupiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano April 4, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan pa ne zvizdi mi na 200 i kusur' date='udobna...ima dobru ventilaciju,ne magli,tvrda je,mislim ne planiram da klizim sa njom..ali u svakom slucaju je dobra za ono sto meni treba a i mozda se nisam dobro izrazio u prethodnom postu... hteo sam reci ...za te pare bolju nisam mogao kupiti [/quote'] Ok , ako je tebi dobra meni jos bolja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano April 4, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan To je nesto u rangu GP1 modela, dakle budzetna kaciga od koje ne treba mnogo ocekivati, ali ako je nova bolje ista nego nista :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano April 5, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan ma da ! stace nam "one" preskupe kacige ! :paper: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano April 5, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Ako je budes drzao tamo gde treba, bice od neke koristi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano April 5, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Ako je budes drzao tamo gde treba' date=' bice od neke koristi...[/quote'] :idea: Lakat..? :paper: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano April 5, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Ako je budes drzao tamo gde treba' date=' bice od neke koristi...[/quote'] :idea: Lakat..? :paper: Ned'o bog da ikad bude od KORISTI!!! Samo od vetra i mušica... :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano April 5, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Imam je i ja. Za te pare, u lokalu hauba je ekstra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano April 5, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan pa ne zvizdi mi na 200 i kusur' date='udobna...[/quote'] zato na 150 razbija! :mrgreen: i ja imam MDS, uzeo sam je za MZ-a, ali ako idem malo brže zviždi pa razbija, ja sam malo glavat pa mi brada skoro izlazi iz nje tako da duva i oko oèiju i oko u ušiju. mislim da je za te pare ekstra ali meni na nekim veæim brzinama ne odgovara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LJepoja 0 Napisano April 5, 2007 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Futog Prijavi odgovor kao problematičan pa ne zvizdi mi na 200 i kusur' date='udobna...[/quote'] zato na 150 razbija! :mrgreen: i ja imam MDS, uzeo sam je za MZ-a, ali ako idem malo brže zviždi pa razbija, ja sam malo glavat pa mi brada skoro izlazi iz nje tako da duva i oko oèiju i oko u ušiju. mislim da je za te pare ekstra ali meni na nekim veæim brzinama ne odgovara. ma tvoja je onda neka falicna :mrgreen: moja ne zvizdi :baeh: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano April 6, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Nisi napisao gde si je kupio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano April 6, 2007 Zainteresovan, 549 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan kacigu sam platio 5400 dinara... nesto racunam da je za te pare extra kaciga Za te pare ne moze da kupis ni postenu JET kacigu, a kamoli integralku, tako da u odnosu ulozeno-dobijeno mora da bude OK....a MDS nije neka anonimna firma.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano April 6, 2007 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Ovde svi spominju kacige za "u lokalu" i kacige za put ili nesto slicno. Na primer: "Kaciga je ekstra za u lokalu ali na put je nebih nosio." A sto je nosis u lokalu, po statistikama EU i USA ogromna vecina udesa se desava u radijusu od par kilometara od kuce. Pogledajte Crnu Hroniku i razumecete. Ako neces da nosis odredjenu kacigu na put onda nemoj uopste da je nosis. Evo dobar clanak iz jednog casopisa gde su ocenjivali kacige. http://www.motorcyclistonline.com/gearbox/motorcycle_helmet_review/ Malo je dugacak ali odlican tekst. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano April 7, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan pa ne zvizdi mi na 200 i kusur' date='udobna...[/quote'] zato na 150 razbija! :mrgreen: i ja imam MDS, uzeo sam je za MZ-a, ali ako idem malo brže zviždi pa razbija, ja sam malo glavat pa mi brada skoro izlazi iz nje tako da duva i oko oèiju i oko u ušiju. mislim da je za te pare ekstra ali meni na nekim veæim brzinama ne odgovara. ma tvoja je onda neka falicna :mrgreen: moja ne zvizdi :baeh: kome bre ti to da ima faliènu kacigu! :mrgreen: he he he... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...